Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    12. Veljača 2021. 07:24

Jutro cure, bome je hladno, ajme jedva cekam proljece, bas nevolim zimu 😤😤
    Sayuri mi cekamo tvoj plusic 🤞🤞
    Kaca prva tura je bila u 11 mj i iskreno nemam pojma kaj sam pila ali onda sam se cudila da niko to ne spominje za ureu...s onim rjesila eserihiju i nes na papa testum druga tura doksiciklin. Rekla mi nakon 4 tjedna na kontrolu,tak da idem za 10 dana. Drzi fige da je gadura otisla .. nego jel ti i muz radio briseve ili sam   ti ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Kaća
    12. Veljača 2021. 07:29

Jutro, kod mene je u zagori za sada samo -3 😂
    Anaid rekla mi je gin da nema potrebe da on radi briseve, šta god ima prene se na mene tokom odnosa pa se vidi na mojim brisevima. Zato smo i bili u celibatu dok ne popijemo cijelu kuru 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

12. Veljača 2021. 07:41

Ako se nisam smrzla ove dvije minute cekajuc bus,necu nikada 🥶🥶🥶🥶
    Da vas nesto znalce o mjerenju BBT pitam..mjerim ja nju svaki dan i ok,do 36 mi inace s variranjem bude normalna temperatura,medutooooaaa...jutros 36.4 😂 sad ne znam jel na temperaturu moze utjecat cinjenica da me muz probudio oko pola 2 u noci jer eto on se mene zazelio,a ja zaspala dok je dosao s posla,naravno i ja se njega zazelila pa smo imali akciju 🤭 i negdje racunam oko 3 da sam zaspala i probudila se bilo je 06:08 kad sam izmjerila bazalnu bila je 36.4 osla na wc,vratila se u krevet do 7,nisam mogla spavat al sam pokusala zaspat 🤣 ponovno sam mjerila temperaturu u 7 i bila je i dalje 36.4 aaaa prekjucer sam se bila probudila isto tako oko 6 i reko haj da ja izmjerim iako nisam isla na wc i nista,bila je 36.1,a u 7 dok sam opet zaspala i jedva ustala u 7 je pala na 35.9..e sad..koji kuki mi se dogada tako s temperaturom? Ocito odlazak na wc nije imao neki utjecaj na variranje temperature,a prije neki dan mi je u sat vremena pala za 0,2 kad sam opet zaspala..e sad,ona koja bi mi mogla dokucit sto krivo radim i gdje je problem unaprijed zahvaljujem i jel onda ova temp jutros za uzimanje u obzir posto sam spavala 4 sata pa bila budna sat i nesto sitno zbog akcijanja s muzem i onda opet zaspala na 3 sata,odnosno 4 iako taj zadnji sat nisam spavala,samo zmirila i pokusavala zaspat? 😎 
    Sayuri cekamo testic,sretno 🤞🏻☺️

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Veljača 2021. 07:41

Kaća isplatiti ce se celibat!
    Lucky mozda i otkrijem novu metodu stisnu se jajnici od zime i onda prorade

12. Veljača 2021. 07:43

Anchy_23 🌈

Kaća isplatiti ce se celibat!Lucky mozda i otkrijem novu metodu stisnu se jajnici od zime i onda prorade

Javi svakako ako je uspjelo,onda cemo grupno na izlet na plitvice 😂😂😂

Kaća
    12. Veljača 2021. 07:43

Anchy_23 🌈

Kaća isplatiti ce se celibat!Lucky mozda i otkrijem novu metodu stisnu se jajnici od zime i onda prorade

Ma to je bilo ovo ljeto i isplatilo se, riješili smo se ureaplasme jednom terapijom, gadura je otišla 😎

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Joja 🙏
    12. Veljača 2021. 07:59

Jutro trudilice 😘
    Ja nikako procurit jaooo sto sam zivcana hehehe.... Taktiku za sljedeci ciklus sam osmislila :)
    Rezervirala sam nam malu bungalov kucicu uz more...  Naaravno, sa terasom 🎉🎊!! Odosmo mi sljedeci vikend radit bebu 🤗 eto, to nam je poklon za Valentinovo 💙 taman su mi plodni dani tad i necu silaziti s muzica hehehe.... Idemo u petak i imamo kasni chech out u nedjelju (16h) 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Maša🤰🏼
    12. Veljača 2021. 08:13

Jutro Sayuri znaciiiiii ajdeeeeeeee

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Lindsay
    12. Veljača 2021. 08:19

Jos jedna susjeda čeka Sayuri ....

12. Veljača 2021. 08:27

I ja cekam sayuri😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.