Jel lh i hcg ova prva slika di su 2 crte? Kolko su ciklusi kod tebe? Inace ja sam iz zezancije pisala po lh kad sam bila trudna i bile su tamne da bi se iz aviona vidile (mada to nije adekvatno mjerilo) al u mom slucaju bile...
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Jel lh i hcg ova prva slika di su 2 crte? Kolko su ciklusi kod tebe? Inace ja sam iz zezancije pisala po lh kad sam bila trudna i bile su tamne da bi se iz aviona vidile (mada to nije adekvatno mjerilo) al u mom slucaju bile…
https://postimg.cc/7bBgFLHt
Ciklus mi je uvijek neredovan, evo stanje kako to izgleda. Ova slika gdje su 2 crte je u biti taj ClearBlue test ovulacijski koji je i pokazao smajlic. 2 testa za trudnocu su negativna, kinez i ClearBlue. 🤨
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Jel ti cb pokazao smajlic i sad i onda? Ne kuzim bas od kad je koja slika.. savjetujem ti pracenje bazalne temperature da utvrdis ovulacije.
Koji ti je dan ciklusa i koliko ti traju ciklusi inace?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja dobila mengu :) jedva sam je docekala... Ufff samo sto me boli trbuh za poludit 😔
Lucky pisi me za nedobit 9.3. 😘
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Jel ti cb pokazao smajlic i sad i onda? Ne kuzim bas od kad je koja slika.. savjetujem ti pracenje bazalne temperature da utvrdis ovulacije.
Koji ti je dan ciklusa i koliko ti traju ciklusi inace?
Na slikama sa smajlicima pise gore od kojeg su datuma. Jedan je danas, drugi 24.01. A na zadnjem postu sa stavila link sa prikazom zadnjih nekoliko ciklusa koliko su trajali.
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Uuf ne znam... Sto se tice testa za trudnocu, vec bi ti nesto pokazao da je doslo do trudnoce.... I dalje ti savjetujem pracenje bazalne, pogotovo zato sto imas neredovite cikluse. Brzo predje u naviku i postane bas zabavno :)
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Ja dobila mengu :) jedva sam je docekala… Ufff samo sto me boli trbuh za poludit 😔
Ima nas za 9.3 😉🥳🥳🥳🥳
Ja dobila mengu :) jedva sam je docekala… Ufff samo sto me boli trbuh za poludit 😔
Ima nas za 9.3 😉🥳🥳🥳🥳
Imam bas neki dobar osjecaj za ovaj ciklus.... Definitvno si necu vise dopustit samo jedan seks u plodnim danima ahahaha.... Racunam si, ak svaki dan pustimo vojnike, valjda ce jedan doplivat do jajne stanice hehehhe....
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Kaća sta je s tobom draga? Kad piskis?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Ima nas za 9.3 😉🥳🥳🥳🥳
Imam bas neki dobar osjecaj za ovaj ciklus…. Definitvno si necu vise dopustit samo jedan seks u plodnim danima ahahaha…. Racunam si, ak svaki dan pustimo vojnike, valjda ce jedan doplivat do jajne stanice hehehhe….
A gledaj ako znas kako se ponasaju trakice kreni otprilike 2 dana prije same O sa odnosima,cisto da imas ove jake vojnike u sacekusi jer oni mogu i do 5 dana cekati,nikad ne znas ☺️☺️☺️ Nadam se da ce bit selidba na drugu temu ovaj ciklus 💪🏻💪🏻😎😄
Sortiraj odgovore
Najstariji