Sayuri hehenej sta ti znaci da si "skoro" 7dpo hehehe 😺
Ja vidim citicu na cb i ovom drugom ….. 🤞 Nek tamni…. Aj pisni jos i kineza :)
Pa ne znam negdje sam 6/7 dpo, nisam sigurna jel O bila isti dan nakon pika ili sutradan...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ujutru svecano piskim po Freru..😝
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ujutru svecano piskim po Freru..😝
Ajme zeno jedva cekam !!! Nemoj sad spavat do podne ahahah 😘
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja hvala :)
Neznam, bili su rani spontani a s obzirom na trombofiliju vjerojatno zbog toga ali ni jedan dr nije rekao, e zato ili zato. Svi ostali nalazi ok.
Samo me zbunilo sto sam prvi put prokrvarila i sama se ocistila (a negde citala da ako je trombofilija uzrok da nebi krvarila???) A dr put kiretaza bez krvarenja, samo 2,3 dana se pojavio smedi iscjedak i najavio da nesto nije ok.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Jojahvala :)
Neznam, bili su rani spontani a s obzirom na trombofiliju vjerojatno zbog toga ali ni jedan dr nije rekao, e zato ili zato. Svi ostali nalazi ok.
Samo me zbunilo sto sam prvi put prokrvarila i sama se ocistila (a negde citala da ako je trombofilija uzrok da nebi krvarila???) A dr put kiretaza bez krvarenja, samo 2,3 dana se pojavio smedi iscjedak i najavio da nesto nije ok.
Bas mi je zao. 😔 Nadam se da ce ti sad bit treca sreca 🤞🤞 kako si saznala za trombofiliju?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Jojahvala :)
Bas mi je zao. 😔 Nadam se da ce ti sad bit treca sreca 🤞🤞 kako si saznala za trombofiliju?
Tj. Kad si saznala ?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Budim se u 8h 😉
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Imala sam trombozu sa 22 godine nakon prometne nesrece, i nakon 1 spontanog sam pitala dal bi mogla biti kakva poveznica. I uvjeravali me da ne,,promjenila 2 ginekologa, nakon 2 spontanog sam doslovno molila da me posalje na testiranje i nakon mene dosadne ( jer sam stalno hodala dosadivat), mi dao uputnice i eto ga, kombinacija nasljedne i stecene trombofilije. Nalazi mi dosli prije 3 mjeseca i sad kad ostanem trudna odmah odmah krenuti s heparinom.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Prvo ena čestitam trudnice, želim ti urednu i školsku trudnoću 🥰
Slijedi ju sayuri, luda Amerikanka, meni CB NIKAD nije bacio evaporacijsku tako da očekujemo tamnjenje 🤞🤟
Hope baš mi je drago da su ti nalazi dobri, čekamo daljinu obradu 🤗
Anaid dobro došla i što prije otišla i ostala na ljepšim temama. Kad su meni izolirali ureaplasmu pili smo i muž i ja doksiciklin i udarila sam veto na sex da se ne vrtimo u krug. Uspili smo je sredit sa jednom kurom. Šta ste vi pili?
Meni je moja ginićka pustila sve uputnice, za HSG, kompletnu krvnu sliku, sediment i urin. Sve preko maila i rekla da ne moram raditi bris jer mi nije stariji zadnji od 6 mj. Pustila mi je Sumamed koji moram piti tri dana prije postupka i polygynax vaginalete. E sad u uputstvima piše u trudnoći ne ali da se ne prekida liječenje za vrijeme menstruacije. Piškom hcg 16. Ili 17.2. Ako ne baci sjenu krećem s vaginaletama i spremam se za propuhivanje 😂 oprostite na dužem postu cili dan sam u pokretu pa da vas sve pokrijem sa javljanjem ❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutrooo!
Kontinentalke moje vani je takva zimica brrr ❄🌬
A dragi i ja sutra sa frendovima idemo na plitvice 🙈
Ima da skafander obucem da se jajnici ne smrznu haha. I ovak ne rade sad jos i da se zalede a ne ne!🤣
Sayuri testic na sunce 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji