Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    11. Veljača 2021. 21:22

Joja💙

Sayuri hehenej sta ti znaci da si "skoro" 7dpo hehehe 😺
    Ja vidim citicu na cb i ovom drugom ….. 🤞 Nek tamni…. Aj pisni jos i kineza :)

Pa ne znam negdje sam 6/7 dpo, nisam sigurna jel O bila isti dan nakon pika ili sutradan...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    11. Veljača 2021. 21:23

Ujutru svecano piskim po Freru..😝

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Joja 🙏
    11. Veljača 2021. 21:29

SAYURI

Ujutru svecano piskim po Freru..😝

Ajme zeno jedva cekam !!! Nemoj sad spavat do podne ahahah 😘

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• anaid
    11. Veljača 2021. 21:35

Joja hvala :)
    Neznam, bili su rani spontani a s obzirom na trombofiliju vjerojatno zbog toga ali ni jedan dr nije rekao, e zato ili zato. Svi ostali nalazi ok.
    Samo me zbunilo sto sam prvi put prokrvarila i sama se ocistila (a negde citala da ako je trombofilija uzrok da nebi krvarila???) A dr put kiretaza bez krvarenja, samo 2,3 dana se pojavio smedi iscjedak i najavio da nesto nije ok. 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Joja 🙏
    11. Veljača 2021. 21:52

anaid

Jojahvala :)
    Neznam, bili su rani spontani a s obzirom na trombofiliju vjerojatno zbog toga ali ni jedan dr nije rekao, e zato ili zato. Svi ostali nalazi ok.
    Samo me zbunilo sto sam prvi put prokrvarila i sama se ocistila (a negde citala da ako je trombofilija uzrok da nebi krvarila???) A dr put kiretaza bez krvarenja, samo 2,3 dana se pojavio smedi iscjedak i najavio da nesto nije ok.

Bas mi je zao. 😔  Nadam se da ce ti sad bit treca sreca 🤞🤞 kako si saznala za trombofiliju? 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    11. Veljača 2021. 22:01

Joja💙

anaid

Jojahvala :)

Bas mi je zao. 😔 Nadam se da ce ti sad bit treca sreca 🤞🤞 kako si saznala za trombofiliju?

Tj. Kad si saznala ? 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

SAYURI
    11. Veljača 2021. 22:01

Budim se u 8h 😉

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• anaid
    11. Veljača 2021. 22:17

Imala sam trombozu sa 22 godine nakon prometne nesrece, i nakon 1 spontanog sam pitala dal bi mogla biti kakva poveznica. I uvjeravali me da ne,,promjenila 2 ginekologa,  nakon 2 spontanog sam doslovno molila da me posalje na testiranje i nakon mene dosadne ( jer sam stalno hodala dosadivat), mi dao uputnice i eto ga, kombinacija nasljedne i stecene trombofilije.  Nalazi mi dosli prije 3 mjeseca i sad kad ostanem trudna odmah odmah krenuti s heparinom.

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Kaća
    12. Veljača 2021. 00:01

Prvo ena čestitam trudnice, želim ti urednu i školsku trudnoću 🥰
    Slijedi ju sayuri, luda Amerikanka, meni CB NIKAD nije bacio evaporacijsku tako da očekujemo tamnjenje 🤞🤟
    Hope baš mi je drago da su ti nalazi dobri, čekamo daljinu obradu 🤗
    Anaid dobro došla i što prije otišla i ostala na ljepšim temama. Kad su meni izolirali ureaplasmu pili smo i muž i ja doksiciklin i udarila sam veto na sex da se ne vrtimo u krug. Uspili smo je sredit sa jednom kurom. Šta ste vi pili?

Meni je moja ginićka pustila sve uputnice, za HSG, kompletnu krvnu sliku, sediment i urin. Sve preko maila i rekla da ne moram raditi bris jer mi nije stariji zadnji od 6 mj. Pustila mi je Sumamed koji moram piti tri dana prije postupka i polygynax vaginalete. E sad u uputstvima piše u trudnoći ne ali da se ne prekida liječenje za vrijeme menstruacije. Piškom hcg 16. Ili 17.2. Ako ne baci sjenu krećem s vaginaletama i spremam se za propuhivanje 😂 oprostite na dužem postu cili dan sam u pokretu pa da vas sve pokrijem sa javljanjem ❤️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Veljača 2021. 06:57

Jutrooo!
    Kontinentalke moje vani je takva zimica brrr ❄🌬
    A dragi i ja sutra sa frendovima idemo na plitvice 🙈
    Ima da skafander obucem da se jajnici ne smrznu haha. I ovak ne rade sad jos i da se zalede a ne ne!🤣
    Sayuri testic na sunce 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.