Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    10. Veljača 2021. 15:20

Hvala masa i Lucky, ma normalno, pa mogu reci da sam stvarno sretna da sam nakon godine dana uspjela vidjet crtu, onako sam mislila da ne mogu i da se nikad nece desit, barem neki pomak...neka nada...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

10. Veljača 2021. 15:21

Silver pretuzno, bas mi je zao, koja sreca pa razocaranje. 😞 drago mi je da si pozitivna, sad kad si vidjela da mozes znacit ce to puno i za psihu. Sretno💪🏻🍀

_
    Ena dozivale smo te i nista se ne javljas😝 
    Pozitivno po meni🤭 cestitam❤️

enaaa1
    10. Veljača 2021. 15:25

Hahaha, a ja sam vam pisala oko 1og,vi me iskulirale, reko dosadila sam im... 🥰❤️ Tad sam bila kod ginekologa... i jos mi je rekla da mi nije pukao folikul a posle toga mi je dala neke vaginalete i rekla mi da nema odnosa, zato se nisam ni nadala?! Ne znam..
    Sad mi neki gosti dolaze, a posle cu da kupim 5komada testova, da provjerim... 

10. Veljača 2021. 15:36

Ena previse je tu zbivanja pa je svaka ponekad dobila ignore, nenamjerno 😅🤭 samo ti salji i javljaj se❤️ Obavezno kad napravis drugi test zaljepi nam😄

enaaa1
    10. Veljača 2021. 15:39

Bolje da se ne cestita... kasnije kupujem test i ne skidam oci sa njega  pa javljam🤣🤣🤣

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Veljača 2021. 15:45

Enaa pitale smo za tebe evo ja bas danas! Ajme pa to je crtica, hocemo jos testica! Drzim fige da je to to 

DajanaT2106
    10. Veljača 2021. 17:39

enaaa1

Jaooo zene kad me kap nije strefila.. danas sam 9dpo i uradih test onako bzv🤣🤣 i nisam ni cekala ucinje mi se da nema nista i bacih ga u smece, sad se vratih da pogledam kad ono nesto ima…
    https://ibb.co/c25hLs7
    Jesam li luda, jel lazno pozitivan, vidite li sta? Hahahahahahh
    Helppppp

Ja isto vidim sjenicu 🥰 
    Cestitam 🤞🙏😃

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

DajanaT2106
    10. Veljača 2021. 17:40

Di su ove moje svabice 🤣 trebam vas 😃😃

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

10. Veljača 2021. 17:57

silver

Hey zene eto mene od doktora, nisam vise trudna. Crtica se pojacavala do 16dpo a onda je prestala i danas skoro pa nista. Potvrdio doktor i bacio oko UZV da vidi kako jajnici, sve cisto tako da cekam M i mogu krenuti sa istim protokolom -Letrozole.
    Nisam tuzna kako sam mislila da cu biti jer realno…prvi puta mi je u zivotu a vise od 75% prvih ne uspije, moglo je i gore, tako da gledam pozitivnu stranu a to je da mogu…
    Odlucila sam probavati jos par puta prije nego odlucim dati pravo malo bogatstvo za IVF…
    Evo slikica kako je izgledalo 13 - 15dpo (frer, easyathome sam zafitiljila u smece vec).

O joj...bas mi je zao....no vidim bit ces ti dobro kako si pisala. 💪💪💪samo naprijed👍👍👍👍🤗🤗🤗🤗

10. Veljača 2021. 17:58

DajanaT2106

Di su ove moje svabice 🤣 trebam vas 😃😃

Tu sam 😛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.