Hvala masa i Lucky, ma normalno, pa mogu reci da sam stvarno sretna da sam nakon godine dana uspjela vidjet crtu, onako sam mislila da ne mogu i da se nikad nece desit, barem neki pomak...neka nada...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver pretuzno, bas mi je zao, koja sreca pa razocaranje. 😞 drago mi je da si pozitivna, sad kad si vidjela da mozes znacit ce to puno i za psihu. Sretno💪🏻🍀
_
Ena dozivale smo te i nista se ne javljas😝
Pozitivno po meni🤭 cestitam❤️
Hahaha, a ja sam vam pisala oko 1og,vi me iskulirale, reko dosadila sam im... 🥰❤️ Tad sam bila kod ginekologa... i jos mi je rekla da mi nije pukao folikul a posle toga mi je dala neke vaginalete i rekla mi da nema odnosa, zato se nisam ni nadala?! Ne znam..
Sad mi neki gosti dolaze, a posle cu da kupim 5komada testova, da provjerim...
Ena previse je tu zbivanja pa je svaka ponekad dobila ignore, nenamjerno 😅🤭 samo ti salji i javljaj se❤️ Obavezno kad napravis drugi test zaljepi nam😄
Bolje da se ne cestita... kasnije kupujem test i ne skidam oci sa njega pa javljam🤣🤣🤣
Enaa pitale smo za tebe evo ja bas danas! Ajme pa to je crtica, hocemo jos testica! Drzim fige da je to to
Jaooo zene kad me kap nije strefila.. danas sam 9dpo i uradih test onako bzv🤣🤣 i nisam ni cekala ucinje mi se da nema nista i bacih ga u smece, sad se vratih da pogledam kad ono nesto ima…
https://ibb.co/c25hLs7
Jesam li luda, jel lazno pozitivan, vidite li sta? Hahahahahahh
Helppppp
Ja isto vidim sjenicu 🥰
Cestitam 🤞🙏😃
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Di su ove moje svabice 🤣 trebam vas 😃😃
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Hey zene eto mene od doktora, nisam vise trudna. Crtica se pojacavala do 16dpo a onda je prestala i danas skoro pa nista. Potvrdio doktor i bacio oko UZV da vidi kako jajnici, sve cisto tako da cekam M i mogu krenuti sa istim protokolom -Letrozole.
Nisam tuzna kako sam mislila da cu biti jer realno…prvi puta mi je u zivotu a vise od 75% prvih ne uspije, moglo je i gore, tako da gledam pozitivnu stranu a to je da mogu…
Odlucila sam probavati jos par puta prije nego odlucim dati pravo malo bogatstvo za IVF…
Evo slikica kako je izgledalo 13 - 15dpo (frer, easyathome sam zafitiljila u smece vec).
O joj...bas mi je zao....no vidim bit ces ti dobro kako si pisala. 💪💪💪samo naprijed👍👍👍👍🤗🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji