Evo lh jucer 13dpo
https://ibb.co/R9NVNb4
https://ibb.co/KXCHvrv
I hcg 😊
https://ibb.co/j8nx3qr
😍😍😍
Ma to je to, nema sta, prava si trudnica sada, bas je lijepo tamna na 13dpo...🤭
Ja FRER piskim na 7dpo, prekosutra...mislim da je to ok za FRER..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Joja 🤣🤣🤣🤣 kraljice😝
_
Kaćo kuzim sta hoces rec al bas nezgodno za formulirat recenicu😅 mozda najbolje da u formi pitanja postavis, kao ti pretpostavljas pa pitas njih. ‘’Ako uzimam to i to, sto znam da utjece na ph vrijednost, jel moze utjecati odnosno biti nepogodno za spermije..’’
Tako bi ja vjerojatno😅
Jaoo sanjarka kakve divne slicice kakve crtice! 😍😍😍😍
Kaca bas nezgodno za pitati. Ja bi to nekako preformulirala. Rekla da sumnjam u taj problem i dal to moze utjecati na spermije i moze li se ako postoji ta losa ph nekako to ispraviti i sa cime...eto..ako dobijes odg tamo podijeli ga sa nama..
Sapunica mog zivota se nastavlja..sidem ja s busa tu u kvartu dok laganini idem na posao,zovem ja vinogradsku endokrinoloski laboratorij,javlja se zena reko ja dobila 2 maila s vitaminima i TSH,a ginekolog mi je napisao na uputnici spolne hormone u kompleti,ali nisam dobila hormone na nalaz pa reko ne znam jel je u obradi ili sto je bilo..trazi ime ja kazem,kopa,cacka kaze ona meni vi ste ovdje upisani samo za TSH i vitamine,ajde nazovite broj direktno u laboratorij pa se dogovorite s njima gdje je poslo po zlu. Zovem ja taj broj,javlja se izuzetno ljubazna sestra i imaju jebene srece sto je bila ljubazna,objasnim opet ja njoj situaciju,kaze ona ajde da vidjmo jucerasnju obradu,kaze ona vama je izvaden TSH,folna i B12 jucer..reko da,a ginekolog mi je u kompleti poslao i spolne hormone. Kaze ona uhuhuuu,ne znam sto se dogodilo,ajde da vidimo u sustavu e uputnica da mozda nisu razdvojene uputnice,upisuje ona,kaze ostanite na liniji. Meni ozebli sunce,smrzla se ko picka usred sibira,maltene trcim na mjestu da se ugrijem,evo nje na telefon nazad. Kaze ona uh u pravu ste,vi imate tu dosta hormona za obradu i samo cujem u pozadini “decki jel mozemo danas napraviti spolne hormone iz jucerasnjeg uzorka krvi” nisam cula sta su odgovorili al cujem nju kako kaze,koji dan ciklusa vam je bio jucer? Reko drugi,kaze ona super,nista danas ce to ici na hitnu obradu iz jucerasnje krvi pa cete dobiti nalaze danas tokom dana,najkasnije sutra ujutro i nastavi se ispricavati jos nekih 5 minuta zbog propusta i njihove greske. Mislim si onako u sebi,zao mi izuzetno ljubazne zene,sto mi se nije javila nadrkana neka baba da istjeram ovo ludilo ostatka PMS-a van😂 uglavnom eto,pogrijesili oni u bolnici i sad cekam nove nalazeeeee 😂
Sanjarka ma divota testovi🥰 jesi rekla muzu? Ili cekas jos 4 dana🤭
_
Silver sretno danas❤️
_
Hope eto vidis kako se lijepo rijesilo na kraju, ne moras dolazit, danas nalazi😄 cuvaj zivce💪🏻
Hope hehehhe a eto, vazno da si zvala i da mogu to popravit.... Sve je dobro što se dobro svrši ;)
Kaća pitaj ih jel postoji mogucnost da je dolje prekiselo i kako se to moze provjerit... Mozda ne bi trebala na svoju ruku nista uzimat....
Lucky kakve sam ja srece ta soda ce kod mene ubit i spermiće ahahha
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutro cure ❤️
Oprostite sto se bas ne ukljucujem u razgovor ove dane, mi smo u procesu selidbe 😍 pa onda nemam vremena za nis 😂
Zelim vam svima puno srece , ja pocela piskit trakice jucer one iz mulera i jos je svijetla ali poceo je bijeli iscjedak pa racunam na O krajem tjedna 🤞🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro cure ❤️
Oprostite sto se bas ne ukljucujem u razgovor ove dane, mi smo u procesu selidbe 😍 pa onda nemam vremena za nis 😂
Zelim vam svima puno srece , ja pocela piskit trakice jucer one iz mulera i jos je svijetla ali poceo je bijeli iscjedak pa racunam na O krajem tjedna 🤞🥰
Sretno Maso sa selidbom i trakicama! Mozda ti bas nova kuca donese i srecu. 😊
Silver, mislimo na tebe. 🤗🤗🤗🤞🤞🤞🤞😘😘😘
Sanjarka, 🤩🤩🤩🤩
Hope, dobro da si ostala pristojna. 😂😂😂
Dobila trijažni upitnik s Merkura za mpo. 😓 Nemam ništa protiv mpo, ali ne znam kako organizirati postupak kad muz i ja radimo, imamo malo dijete i 70 km sam od Zagreba. I nemam gdje otić na depilaciju prije jer hrpa salona ne radi zbog štete od potresa 😩.
Pa kod kaće heheje 😺
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Malala ja sam negdje procitala da se za mpo moze otvorit bolovanje koji dan, il to tek kad postupak krene🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji