Ove na temi mpo zene su zaista skrenule.... Popljuvase ovu temu i temu tko planira i radi na bebi bez da ih je itko ista pitao....
Prozivaju cure po nadimcima i izruguju se. Na temu prepirke s Martinom i na jucerasnju biokemisjku Tommyfame ...
Boze sta li im je....
Lindsay njima je ocito dosadno u zivotu🤣🤣
Mi nemamo vremena za to🤷🏼♀️
Ja nemam vremena citati nasu temu, kamo li neku drugu koja me se ne tice i onda jos to komentirati🤦🏼♀️
Pozdrav 😁 već sam pisala na temu svojih Lh trakica. Pik je bio 28. I 29. Crtice su bile jako tamne… A od tad svaki dan na tim trakicama je i druga crta vidljiva iako je ovulacija prosla… Jel neka imala takvu situaciju? Čitala sam da se to zna dogoditi kod trudnoće.
Da napomenem ciklusi su mi 30dana.
13.2. Trebam dobiti M…
Slike? 😊
Inace ja imam uvijek vidljivu drugu crtu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I tek sam sad procitala sve postove,
Martina Dajana Hope 🤞🏻🤞🏻💕💕 neka tamne crtice🍀
A Sanjarka tebi sretno navecer🍀🍀
_
Lucky kakva je to otopina? Ako je na prirodnoj bazi nije na odmet probati😊
Pozdrav 😁 već sam pisala na temu svojih Lh trakica. Pik je bio 28. I 29. Crtice su bile jako tamne… A od tad svaki dan na tim trakicama je i druga crta vidljiva iako je ovulacija prosla… Jel neka imala takvu situaciju? Čitala sam da se to zna dogoditi kod trudnoće.
Da napomenem ciklusi su mi 30dana.
13.2. Trebam dobiti M…
Slike? 😊
Inace ja imam uvijek vidljivu drugu
Nemam slikice. 🙄 Ima negdje tu u grupu sam stavljala prije 2,3 dana...
Meni nije uvijek,prosli mj kad sam se testirala nakon ovulacije ili prije. Crtice nije bilo ni na vidiku.
Imam povremena probadanja u jajnicima i tu i tamo osjećaj da ću dobiti svaki tren M.
Zato me sve to buni.. a za test mi je rano jer tek za 9 dana trebam dobiti.
Jebote Sanjarka sad sam išla raspakirati svoj hcg,ja imam taj! Jel valja to čemu? Ne piše na omoticu koliko je miu?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
JeboteSanjarkasad sam išla raspakirati svoj hcg,ja imam taj! Jel valja to čemu? Ne piše na omoticu koliko je miu?
😂😂😂😂😂
I ti si e Amazon uk narucila?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zoe hvala ti i ja svima ovdje kao i sebi drzim fige makar ne znam jel to onda kontraefekat ako sama sebi drzim,al nema veze nek se nade 😂😂😂
Lindsay vidjela sam,ono je stvarno okrutno i ma ne mogu reci ni djetinjasto jer bi dijete imalo vise suosjecanja od nekih tamo
Lucky procitala sam tvoj post i bas sam rekla i tommy,nemam te na nijednoj drustvenoj mrezi,ali svaka ti cast za onaj post i sto si stala u obranu svake zene ovdje i na drugoj temi koja pisa trakice,koja je imala biokemijsku i upravo prolazi kroz to,spontani takoder. Svaka ti je na mjestu i hvala ti puno! Ja sam se suzdrzavala,al sam u glavi imala sliku kako idem od jedne do druge i samaram ih ko neko balavo dijete kad mu uzmes igracku jer mora na spavanje 🤭 nema emotikon naklona inace bi ka iskoristila ali eto,hvala ti! ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji