Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    04. Veljača 2021. 14:15

Jesam,s onom hrpetinom lh 🤣 ak je dobar onda one plave Kineze necu ni pisat 🙊
    Ti danas Startas s njim Sanjarka?

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    04. Veljača 2021. 14:20

Lucky (tebe tagiram jer si od nas starih s teme) bezveze je ispalo ovako, meni je ovo prva tema i znate koliko mi je bilo teško otići i priznat da je to to, da mi neće lh trakice pomoći. Pa mislim da se na to odnosilo "ozbiljnije teme", stimulacije, punkcije, sindromi hiperstimulacije su ipak ozbiljnija stanja od popiškiti lh trakicu... Pa kad odeš korak dalje u mpo zapravo to što ti je piškenje lh trakice bilo jedino ispadne smiješno (a bogme sam ih napiškila) Da mi bar nije trebala ni jedna druga tema. Ja uvijek dođem i škicnem i nove i stare cure.... I iskreno se radujem za svaku.  A vi ste mene maknule s popisa, baš ste neke 🥴🤪

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 14:20

Pokloncic13

Jesam,s onom hrpetinom lh 🤣 ak je dobar onda one plave Kineze necu ni pisat 🙊
    Ti danas Startas s njim Sanjarka?

Jesam 
    Ako meni pokaze plus onda su super 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    04. Veljača 2021. 14:24

Kaj to stvarno postoji? Da žene pljuju po ženama koje su u istom sosu? Stvarno ali stvarno nikada to necu razumjeti..i onda se čudimo kaj je svijet otišo u krasan kiki..

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    04. Veljača 2021. 14:30

Lucky🍀

Mattan znaš i sama koliko puta sam pitala di si, a nisi se javljala s datumima pa sam maknula, kao i svaku drugu koja se ne javi jer smatram da ne želi u odbrojavanje. I da, razočaralo me to kako si tamo s njima počela ismijavati naše piškenje. Gle svakome je njegov problem najveći, tako i nama naš. I nema potrebe nas omlovažavati jer mi piškimo po trakicama, a vi se bockate, na kraju krajeva sve se svede na isto, isčekivanje plusa, a do toga se dolazi na ovaj ili onaj način. Tako da mi je stvarno bilo žao.
    No dobro, nema smisla tu sad po svim temama vodit rasprave jer tu smo da jedna drugoj prenesemo znanje i iskustva,a ne da se opravdavamo i vodimo tu neke rasprave kao što je ova sad.

Aaa dobro malo sam to nespretno napisala, pa i ja sam isto piškila ko budala sto puta na te trakice, sve smo. Nije ovo samo tema o piškenju, svašta se tu pisalo. A ovu treću temu Tko planira... Ne pratim, ne znam kakve su tu drame. 
    Ma ja se šalim za popis, neka si me maknula, ionako je sve zbrčkano od te punkcije pa ni nemam konkretan datum.
    Bokić 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

04. Veljača 2021. 14:40

Lucky,kad opet pisas? 😁😁😁

Joja 🙏
    04. Veljača 2021. 14:44

U soku sam !!!! Ne cudi me cak sto cure s ONE grupe pisu protiv OVE (ili obratno)... I ne zamjeram. to je nekakva coporativna zenska strana koja moze bit i zdrava.... Ono kad ti dodje frendica namrstena pa ju pitas: iiii kog danas ogovaramo? 
    Ali da postoje osobe koje pisu na jednu grupi pa odu na drugu grupu tuzakat kako ih se ignorira 🥴 nemam rijeci.... Ko da smo mi uvijek dobile odgovor na sve 🤔 nekad, od silnog citanja i zaboravim kome sam htjela sta napisat.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Monstera
    04. Veljača 2021. 14:48

Lucky ja upadam sa druge teme samo da ti ostavim ❤️ u znaku podrške.  Sve si lijepo napisala u ime svih nas 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Lucky🍀

Hopeforyou

Lucky,kad opet pisas? 😁😁😁

hahah Lucky se nada da će opet imat prirodnu O…pa pišam evo od jučer lh svaki dan i nadam se svom čudu

Ma bit ce prirodnaaaaa 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ajde vrijeme je da se pisa,mozda ja veceras pisnem LH cisto iz zabave i dosade,doduse nestaje mi zelenih,a ne znam jel ce mi doc ova posiljka do iduce O,ako slucajno ovaa crtica izblijedi i nestane..moram biti spremna i na to iako se nadam.. 🤭

Pozz, sinoc sam pisala ali evo nesto mi steka forum i ne mogu vam staviti sliku. Uglavnom jutros sam piskila lh i pik je bas veliki. 14dc. Piskila sam i hcg koja ima crtu a ne sjenu, to samo da sama sebi dokazem da su kinezi smece. I danas sam imala ultrazvuk, sutra ponovo idem jer se pik ne slaze sa velicinom folikula. Kad sam rekla dr da sam piskila lh skrenuo je, no dobro, moj vodeci folikul je 16 mm, po lh trakici o bi trebala biti do sutra navecer najkasnije ali sutra navecer folikul nece doseci vise od 20 mm sto je pretpostavka za zrelu jajnu stanicu. Znam da mi odprilike folikuli rastu po 1,5mm dnevno jer sam bila u mpo postupku. Dakle ili cu imati ovulaciju sa nezrelom jajnom stanicom, ili lh trakicama ne treba vjerovati da pik nastupa kroz 24do36h, tj trebam odnose imati i do 4 dana nakon pika, tako mi je sada savjetovao. Slijede slicice ako uspijem. Eto ako nekoga zanima tko se duze trudi a nije nikad bio na folikulometrijama moze tako testirati da li pogađa sto se kada desava.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.