Sanjarka jel imas frer? On je cisto ok za 8dpo 🤭
Imam 😁
Al njega cu ipak upotrjebit kad i ako kinez nabaci sjenu
Kinez ce u svakom slucaju nabacit sjenu ahahha 🙊🙈 pisni ti odma frer 🤞
Hahahha jedno je "sjena", drugo je sjena 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Strah me piskat ranije,brijem si ženo sto manje znaš bit će veće oduševljenje,ili tuga,kak se uzme 🤣
Jel vi koje piskate u četvrtak startate s lh?
Lh krecem 6dpo 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarko znaci odgovorila sam ti litaniju i kad trebam stisnut posalji stranica se samo zabijeli i sve nestane 😱🙄 uglavnom sad cu skratiti sto sam onda napisala..za mene je ovaj ciklus uz ove dijagnoze bolje da ni ne znam da je bila T ako mi M zakasni jer bi me to dotuklo,a doktorica i tako zeli doznati uzrok zasto su jajnici policisticni i zasto su bile 3 biokemijske trudnoce. Moze za sve biti kriva inzulinska rezistencija ili losa kvaliteta JS,a dok te nalaze sve ne napravim i ne skupim za mene je psihicki najbolje da test radim samo ako kasni,a opet s druge strane to je tek za 10 dana i tesko da cu toliko izdrzato,ali mogu probati 🤣🤣🤣
Anchy ja bih dodala prolaktin, AMH koji si vec spomenula, progesteron 7 dana nakon O.
Mislim da bi to bilo to za inicijalne pretrage.
Ja nisam jos uvijek u postupku ali ja planiram uraditi i cervikalne briseve i HSG (prohodnost jajovoda) bez obzira na to sto sam ranije bila trudna, kao i OGGT.
Hvala na odg. Nisam ni ja u postupku jos. Ali kada vec idem vaditi te neke stvari, onda najbolje da povadim sve odmah i mir. Takoder sam bila trudna, na HSG jos ne pomisljam…vidjeti cu nakon ovih nalaza ako bude sve ok onda mozda i spermice pogledamo.
Mislim da je meni najveci i jedini problem sto nemam ovulacija. Pa cak nekad i uz tablete izostane O. Mozda je nesto sa hormonima pa ako to izbalansiram mozda ce se i moje prirodne O pojaviti.
Ovako mi je bas koma, psihicki mi je to uzas kad se sjetim da moram cekati M i da nema O. Ode jos jedan mjesec pokusavanja u vjetar..
Da, razumijem. Nedavno sam citala studiju koja se bavi konkretno tim problemom teskoca sa koncepcijom uzrokovanih anovulatornim ciklusima, uglavnom po WHO postoje 3 kategorije ovulatornih disfunkcija koje se razlicito tretiraju. Nakon pretraga ce se imati bolji uvid u rad jajnika, eventualno utvrditi kategorija kojoj pripadas i ordinirati prava terapija 🤞
Vjerujem da si nestrpljiva i da svaki mjesec koji prodje bez ostvarivanja trudnoce dozivljavas kao propustenu sansu i gubitak vremena, i ja isto razmisljam, predpostavljam i ostale cure koje pokusavaju, narocito ukoliko proces traje duze ali doci ce i nase vrijeme, mora ❤️
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
AnnB imam ja jedno "pametno" pitanje a ti bi to mozda mogla znati hehehe.... Koliko se nakon prsnuca folikula (ovulacije) moze vidjeti zuto tijelo? Da li odmah ili je to duzi proces?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja imam pitanje,malo me buni sve to. Piškila sam Ih trakice 3 dana za redom, dakle prekjučer jako tamna crtica ista kao i testna, jučer ujutro također,jučer popodne isto... I danas ujutro također prisutna, dosta vidljiva ali ne kao jučer. Nisam do ovog mjeseca nikad koristila te trakice. Možda trakice nisu ispravne? Jel moguće da su 3 dana tako jako vidljive te crte? Ili ... Hvala 🥰
Znaci djevojke, dok sam procitala sve objave od kucer kada sam zadnji puta pisala, zaboravila sam sve sto sam vise htjela pitati.
Definitivno vam svima drzim fige da sto prije dobijete bebice i da napokon svi skupa nademo rujesenja svojih problema.
I da narucila sam danas trakice mislim da ce me 30 trakica izac 130 kn i to da sam odmah razlicite narucila jer iskrena da budem nisam sigurna koja je razlika pa reko nek se nade
😊
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
I zaboravih napisat, mebi su sve žalo bovi pojmovi oa zbog toga samo citan vase objave, dok ne shavtim tocno sto je sto
😑
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
AnnBimam ja jedno "pametno" pitanje a ti bi to mozda mogla znati hehehe…. Koliko se nakon prsnuca folikula (ovulacije) moze vidjeti zuto tijelo? Da li odmah ili je to duzi proces?
Ne bih te htjela slagati ili nesto,ali zuto tijelo je vidljivo u jajovodu nakon sto O prode jer su toliko visoke razine estrogena i progesterona da zato i je dobilo naziv zuto tijelo i ono bude zuto sve do njegovog propadanja koje nastupa pred samu M ili dok ne dode do trudnoce i ne krene se luciti HCG, a njegovi “ostaci” se pretvaraju u bijelo tijelo i vremenom nastane dio vezivnog tkiva,odnosno nesto nalik sitnom “oziljku” ili crtici. Zato nam jajnici i jajovodi pretpostavljam nikad nisu kristalno cisti na uzv-u nego imaju crtice ili se kod nekih uocavaju ciste itd. Ali da nakon O odma cim se oslobodi jajna stanica koja je nabildana estrogenom i progesteronom dobiva naziv zuto tijelo i spremno je za oplodnju ☺️
Joja u vecini bi se slucajeva rezidualno zuto tijelo, koje je drugacije “gustine” od folikula na UZ, trebalo vidjeti odmah nakon ovulacije i izlaska antralne tekucine.
Medjutim, u praksi nije sve tako jednostavno te ako se nije pratio rast folikula i nije poznato na kojem jajniku se ovulacija desila, moze biti tesko rano zuto tijelo, nekad blago cisticno zbog ostatka antralne tekucine, razlikovati od anovulatornog folikula.
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji