Sanjarka jel imas frer? On je cisto ok za 8dpo 🤭
Imam 😁
Al njega cu ipak upotrjebit kad i ako kinez nabaci sjenu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Inace odluka je pala, past ce kinez u četvrtak na 8dpo 🤭
Koja ce s menom? 😁
Ja 🤣🤣🤣
Znala sam 😂
Anchy_23 grlim te ❤️
Zoe A sada cu pustiti i vidjeti kako ce biti i kad ce gospoda doci pa vaditi hormone.
----
Npr poslije poroda sam isla nakon mj dana na sv duh na kontrolu i tamo su mi rekli oho evo zuto tijelo sve je sa maternicom ok doci ce menstruacija kroz tj dana i tako je bilo. Sljedeci mjesec sam opet dobila normalno M i imala O i onda je dosao 7 mj i odlucili smo kao keksati se bez pracenja pa ako se ulovi ulovi...i taj mj mi nestale O znaci 7.2020 su nestale moje O i u 9 mj otisla na pregled i odlucili aktivno raditi na bebi i dobila tablete...eto..sta reci..
---
Koliko sam skuzila svi gin tako rade. Kazu pokusavajte ciljano 6 mj pa ako ne ide onda cemo tek pretrage...
Meni je isto logicno procekirati sve ako je sve ok onda pokusavati 6 mj. A ne 6 mj izgubiti i onda skuziti a ovo ili ono mi nije u redu..ali to je ocito tako kod nas.
Hvala curke moje. ❤ Na svim savjetima.
Polako pa cemo vidjeti sto nije ok. A mozda se i desi cudo opet pa bude jedna prirodna O kao kod Lucky 😊😉
Anchy zelim ti svu srecu ❤️🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mozda nije lose ovo sto je Joja rekla, potraziti misljenje drugog gin, s tim po meni uvijek bolje otici kod specijalista humane, jer on se s tim susrece svaki dan, a nasi ginekolozi nisu to specijalizirali i mislim da im rijetko dolaze pacijentice koje ne mogu zatrudniti🤷🏼♀️
Strah me piskat ranije,brijem si ženo sto manje znaš bit će veće oduševljenje,ili tuga,kak se uzme 🤣
Jel vi koje piskate u četvrtak startate s lh?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Hvala curke moje. ❤ Na svim savjetima.
Polako pa cemo vidjeti sto nije ok. A mozda se i desi cudo opet pa bude jedna prirodna O kao kod Lucky 😊😉
Navijamo za to❤️❤️🍀🍀
Sanjarka jel imas frer? On je cisto ok za 8dpo 🤭
Imam 😁
Al njega cu ipak upotrjebit kad i ako kinez nabaci sjenu
Kinez ce u svakom slucaju nabacit sjenu ahahha 🙊🙈 pisni ti odma frer 🤞
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji