Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    30. Siječanj 2021. 11:37

Hahahh neznam cure stvarno 🙈 evo sad je opet bila tockica smedeg iscjedka 😂 a sta kad je implantacija u pitanju bude smedo? Ne crveno? I sta ne bude samo jedan dan? Neznam apsolutno nista o tome 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Siječanj 2021. 11:40

annboleyn

Anchy ja bih dodala prolaktin, AMH koji si vec spomenula, progesteron 7 dana nakon O.
    Mislim da bi to bilo to za inicijalne pretrage.
    Ja nisam jos uvijek u postupku ali ja planiram uraditi i cervikalne briseve i HSG (prohodnost jajovoda) bez obzira na to sto sam ranije bila trudna, kao i OGGT.

Hvala na odg. Nisam ni ja u postupku jos. Ali kada vec idem vaditi te neke stvari, onda najbolje da povadim sve odmah i mir. Takoder sam bila trudna, na HSG jos ne pomisljam...vidjeti cu nakon ovih nalaza ako bude sve ok onda mozda i spermice pogledamo. 
    Mislim da je meni najveci i jedini problem sto nemam ovulacija. Pa cak nekad i uz tablete izostane O. Mozda je nesto sa hormonima pa ako to izbalansiram mozda ce se i moje prirodne O pojaviti.
    Ovako mi je bas koma, psihicki mi je to uzas kad se sjetim da moram cekati M i da nema O. Ode jos jedan mjesec pokusavanja u vjetar..

Erdina

Meni je inace ciklus bio preko 30 dana, medjutim ovaj sam mjesec rucila neki caj preko Amazona i ovulacija je dosla jako brzo nakon M. Tako da po mojoj racunici trebam takodjer oko 8.02. dobiti. Imamo slicnih simptoma, pogotovo to sa iscjetkom. Za ledja ne mogu nista reci, jer inace imam bolove zbog tezine posla pa to bas i nije relevantno. Nadam se da cemo svinsto prije uspjeti, da ce nam ova godina biti puno sretnija i plodnija od prethodne 😊 Kad planiras radit test 😁

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

Pokloncic13

Pa evo čim mi detektira dpo vidjeti cu,trebala bi dobiti 11.2 pa ću probati pisnut hcg 8.2.
    Ništa ne očekujem iskreno,toliko seksa nemre bit bas top..
    Jedan smo dan čak i dva puta,ja se nisam oporavila,kamoli vojnici 🤣
    Da sam bar ko vi neke daleko ugrabila u neke dpo dane da zajedno vijecamo simptome 🥰

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

30. Siječanj 2021. 11:41

Maša🥰🤰🏼

Hahahh neznam cure stvarno 🙈 evo sad je opet bila tockica smedeg iscjedka 😂 a sta kad je implantacija u pitanju bude smedo? Ne crveno? I sta ne bude samo jedan dan? Neznam apsolutno nista o tome 🙈

Maso ono sto ja znam o implantaciji je da moze trajati cak do 4 dana zato zene to mogu zamijeniti za M,ali bude puuuuno oskudnije i ne bude crvene boje niti smiju biti ugrusci. Zavisno o tome koliko dugo se krv zadrzala u maternici takve nijanse bude kad iscuri van. Moze biti roze boje odnosno da odmah izade van ili pak do smede boje sto bi mogla biti zaostala krv nakon dan,mozda i dva. Ali nikako ne smije biti crvene boje ili sa ugruscima.. pa ako je smeda i oskudna krv koju imas bome je moguce da ovo nije sjena vec zaostala krv implantacije od prije koji dan 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤭🙈

30. Siječanj 2021. 11:44

Joja💙

Martina i sanjarka cetvrtak je vas dan !!! Hope nadam se da ces se predomislit i pisnut s curama. Tebi bi se moglo vidjeti nesto 11dpo…. Pokloncic kad ti planiras ?

Ah ne znam vidjet cemo,ali znas onu? Nije zabu tesko u vodu natjerati hahahaha. Doduse,nemam niti jedan HCG doma,medutim muzu je placa iduci tjedan pa uspijem uzicat nesto da kupim ovako u dm-u ili mulleru,mozda i bipi. Ne znam vidjet cu,ali mislim nekako,zbog 3 biokemijske mozda cekati da kasni? Vidjet cu u svakom slucaju iako bi mi posiljka femometera trebala doc 9.2. Paaaa..mozda je neki znak da ne testiram ranije? Ko zna 🤣🤣🤣

30. Siječanj 2021. 11:50

Erdina

Meni je inace ciklus bio preko 30 dana, medjutim ovaj sam mjesec rucila neki caj preko Amazona i ovulacija je dosla jako brzo nakon M. Tako da po mojoj racunici trebam takodjer oko 8.02. dobiti. Imamo slicnih simptoma, pogotovo to sa iscjetkom. Za ledja ne mogu nista reci, jer inace imam bolove zbog tezine posla pa to bas i nije relevantno. Nadam se da cemo svinsto prije uspjeti, da ce nam ova godina biti puno sretnija i plodnija od prethodne 😊 Kad planiras radit test 😁

Ajoj vidim i u tvojoj povijesti biokemijsku 😞 nadam se da ce vam vec ovaj ciklus uspjeti da ugledate pravi cvrsti plusic. Ja ne znam hocu li s curkama u cetvrtak ili cu cekati da zakasni jer zbog isustva ove 3 biokemijske koje su sve detektirane prije kasnjenja malo me trta i strah raditi test ranije,iako opet nitko ne moze garantirati da se ne bi ponovilo ni da zakasni ali malo me trta i sve je to dvosjekli mac ponekad pa ne znam,ovisno o simptomima iducih dana ako ih bude cu i odluciti kada cu napraviti test...a kada si ga ti planirala napraviti? ☺️

30. Siječanj 2021. 11:52

Anchy jesi ti ikada ranije i prije pokusavanja radila ikakve pretrage s obzirom na takve cikluse? Cudno mi je da te nikada ranije nijedan ginekolog nije uputio. Najcesce zene koje imaju takve cikluse imaju neki hormonalni dibalans. Meni je ginekologica na humanoj rekla da zene koje svaki mjesec imaju ciklus, O i M da uglavnom imaju hormone u okvirima normalnog. ( vidim po curama na forumu da to je tako otprilike🙂) Dok one koje imaju neredovite cikluse i neuredne nemaju. Zapravo, moje pitanje je, koji je uzrok takvih ciklusa? Jel ga itko ikada potrazio? ☹️☹️🥺🥺

Erdina
    30. Siječanj 2021. 11:59

Meni je kod biokemijske i digitalni test pokazao trudnocu  i 2 dana nakon toga sve nestalo 😔 
    Ja sam planirala u utorak, ali me isto strah. Mozda sacekam cetvrtak, pa da to bude grupni + 🍀

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

Maša🤰🏼
    30. Siječanj 2021. 12:02

Hope hvala na pojašnjenju ❤️ Ma ne nadam se iskreno previse jer imam bas onako osjecaj da cu procurit svaki sekund i stalno trcim na wc gledat dal je pocelo 🙈 ako nedode do sutra nekim cudom probat cu opet radit test 🙈 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.