Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    30. Siječanj 2021. 12:04

zoe🌸

Anchy jesi ti ikada ranije i prije pokusavanja radila ikakve pretrage s obzirom na takve cikluse? Cudno mi je da te nikada ranije nijedan ginekolog nije uputio. Najcesce zene koje imaju takve cikluse imaju neki hormonalni dibalans. Meni je ginekologica na humanoj rekla da zene koje svaki mjesec imaju ciklus, O i M da uglavnom imaju hormone u okvirima normalnog. ( vidim po curama na forumu da to je tako otprilike🙂) Dok one koje imaju neredovite cikluse i neuredne nemaju. Zapravo, moje pitanje je, koji je uzrok takvih ciklusa? Jel ga itko ikada potrazio? ☹️☹️🥺🥺

Ma nisam nista nikad vadila sto se hormona tice. Bila sam jedan period na pilulama. I kad sam M upoznala prije 4 god sam nekako prestala s njima  jer mi ni jedne nisu odgovarale. Jedno vrijeme nakon pilula tocnije 6 mj mi je dolazila normalno menga i onda se opet sjebala. Od prvog dana kad sam ju dobila u 7. Osnovne mi je takav ciklus. Isla sam ja na redovite pretrage papa testove ali nisam planirala T i iskreno nisam se zamarala neredovitim ciklusima (meni je bilo super sto vjestice nema svaki mj, sta ces mlado ludo 🤣). Savjetovala mi je gin i one praskice za regulaciju ciklusa i vrkutu i svasta sam probala. I smrsavila sam i sve ali nista mi nije nikad pomoglo i dovelo ciklus u red. Kad mi ne bi dosla M par mj otisla bi po duphaston i na uzv...i uvijek sve ok na uzvu, osim sto ne bi bilo naznaka O.
    I onda sam 2019 ostala trudna onako sok i sreca najveca. Tada sam si bila bas sretna kao pa vidis da je sve ok i mogu ostati T. A sad gledam na to kao na svjetsko cudo. Ocito su se tad zvijezde poklopile ili ne znam sta...
    Sry na duzem postu...raspisala sam se hehe
    Ugl nemam pojma zasto nemam O 

30. Siječanj 2021. 12:11

Anchy aha, kuzim kuzim. Ja se stvarno nadam da ce se naci uzrok tome i da ces lijepo imati svoju O. 🙏🏻
    Nadam se da ce i ovaj mjesec biti, makar kasnije ali🤞🏻🤞🏻🍀
    Dao Bog da ne dobijes M nikako, da zatrudnis vec u ovom ciklusu, ali ako ne bude, naoruzaj se strpljenjem nekako, i onda ces nakon pretraga sve saznati i ici u pravom smjeru🙏🏻
    _
    Kad malo bolje razmislim, ovo sto je Joja pisala vezano uz svoj duphastone, ja ga isto pijem, ovo ce biti 3. ciklus, cudno mi je to da daju razno razne tablete bez pretraga, zar ne bi bilo logicnije da prvo napravimo sve pretrage, ako se utvrdi manjak progesterona onda ok, ili recimo utvrdi se da losije radi stitnjaca i onda se to lijeci, a ne da se tabletama forsira O ili M. Kod nas su fkt ginekolozi skrti s uputnicama.🤦🏼‍♀️

Joja 🙏
    30. Siječanj 2021. 12:11

Anchy_23 🌈

zoe🌸

Anchy jesi ti ikada ranije i prije pokusavanja radila ikakve pretrage s obzirom na takve cikluse? Cudno mi je da te nikada ranije nijedan ginekolog nije uputio. Najcesce zene koje imaju takve cikluse imaju neki hormonalni dibalans. Meni je ginekologica na humanoj rekla da zene koje svaki mjesec imaju ciklus, O i M da uglavnom imaju hormone u okvirima normalnog. ( vidim po curama na forumu da to je tako otprilike🙂) Dok one koje imaju neredovite cikluse i neuredne nemaju. Zapravo, moje pitanje je, koji je uzrok takvih ciklusa? Jel ga itko ikada potrazio? ☹️☹️🥺🥺

Ma nisam nista nikad vadila sto se hormona tice. Bila sam jedan period na pilulama. I kad sam M upoznala prije 4 god sam nekako prestala s njima jer mi ni jedne nisu odgovarale. Jedno vrijeme nakon pilula tocnije 6 mj mi je dolazila normalno menga i onda se opet sjebala. Od prvog dana kad sam ju dobila u 7. Osnovne mi je takav ciklus. Isla sam ja na redovite pretrage papa testove ali nisam planirala T i iskreno nisam se zamarala neredovitim ciklusima (meni je bilo super sto vjestice nema svaki mj, sta ces mlado ludo 🤣). Savjetovala mi je gin i one praskice za regulaciju ciklusa i vrkutu i svasta sam probala. I smrsavila sam i sve ali nista mi nije nikad pomoglo i dovelo ciklus u red. Kad mi ne bi dosla M par mj otisla bi po duphaston i na uzv…i uvijek sve ok na uzvu, osim sto ne bi bilo naznaka O.
    I onda sam 2019 ostala trudna onako sok i sreca najveca. Tada sam si bila bas sretna kao pa vidis da je sve ok i mogu ostati T. A sad gledam na to kao na svjetsko cudo. Ocito su se tad zvijezde poklopile ili ne znam sta…
    Sry na duzem postu…raspisala sam se hehe
    Ugl nemam pojma zasto nemam O

Anchy ja ti stvarno najiskrenije savjetujem da odes po drugo misljenje.... Nikad se ne zna.... Ja sam dvije godine odgađala takvu opciju da bi na kraju saznala stvari koje ne samo da mi nitko nije rekao, nego sam dobivala sasvim krivu terapiju koja mi nije pomogla već ODMOGLA 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Erdina
    30. Siječanj 2021. 12:12

Meni je ovaj caj pomogao da mi se ciklus sredi. Isto tako x puta nisam dobila cijeli jedan mjesec. Na pregledima uvijek sve uredno. Narucila sam sa Amazona zbog dobrih recenzija i isti mjesec M dosla 12.01 a ovulacija bila 24og.
    https://ibb.co/WgD8F1J

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

30. Siječanj 2021. 12:13

Meni je najcudnije u svemu tome, da oni ne traze uzrok nekog problema. Zasto nemas ciklus? Sta i ako jedan mjesec isforsiraju tabletama, pa nisu rijesili problem.. 🤦🏼‍♀️ 

30. Siječanj 2021. 12:15

Erdina hvala na preporuci, ja bi ga kupila samo zbog slatkog pakiranja haha😂 procitat cu malo o njemu

Tonia♥️
    30. Siječanj 2021. 12:18

Maša🥰🤰🏼

Hahahh neznam cure stvarno 🙈 evo sad je opet bila tockica smedeg iscjedka 😂 a sta kad je implantacija u pitanju bude smedo? Ne crveno? I sta ne bude samo jedan dan? Neznam apsolutno nista o tome 🙈

Ja sam ti imala kod druge biokemijske impl.krvarenje za koje sam mislila da je M. Bila je svijetla krv i to je trajalo 3 dana, nije bilo izljeva al dovoljno da sam to smatrala mengom, na kraju test bio pozitivan 😳

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Sanjarka88
    30. Siječanj 2021. 12:21

Erdina

Meni je kod biokemijske i digitalni test pokazao trudnocu i 2 dana nakon toga sve nestalo 😔
    Ja sam planirala u utorak, ali me isto strah. Mozda sacekam cetvrtak, pa da to bude grupni + 🍀

Ma bas bi bilo super da imamo grupni pipi hehehe 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Siječanj 2021. 12:22

Pokloncic13

Pa evo čim mi detektira dpo vidjeti cu,trebala bi dobiti 11.2 pa ću probati pisnut hcg 8.2.
    Ništa ne očekujem iskreno,toliko seksa nemre bit bas top..
    Jedan smo dan čak i dva puta,ja se nisam oporavila,kamoli vojnici 🤣
    Da sam bar ko vi neke daleko ugrabila u neke dpo dane da zajedno vijecamo simptome 🥰

Tek 8. 2? A daaaaaaj

Sanjarka88
    30. Siječanj 2021. 12:23

Hopeforyou

Erdina

Meni je inace ciklus bio preko 30 dana, medjutim ovaj sam mjesec rucila neki caj preko Amazona i ovulacija je dosla jako brzo nakon M. Tako da po mojoj racunici trebam takodjer oko 8.02. dobiti. Imamo slicnih simptoma, pogotovo to sa iscjetkom. Za ledja ne mogu nista reci, jer inace imam bolove zbog tezine posla pa to bas i nije relevantno. Nadam se da cemo svinsto prije uspjeti, da ce nam ova godina biti puno sretnija i plodnija od prethodne 😊 Kad planiras radit test 😁

Ajoj vidim i u tvojoj povijesti biokemijsku 😞 nadam se da ce vam vec ovaj ciklus uspjeti da ugledate pravi cvrsti plusic. Ja ne znam hocu li s curkama u cetvrtak ili cu cekati da zakasni jer zbog isustva ove 3 biokemijske koje su sve detektirane prije kasnjenja malo me trta i strah raditi test ranije,iako opet nitko ne moze garantirati da se ne bi ponovilo ni da zakasni ali malo me trta i sve je to dvosjekli mac ponekad pa ne znam,ovisno o simptomima iducih dana ako ih bude cu i odluciti kada cu napraviti test…a kada si ga ti planirala napraviti? ☺️

Moje misljenje je da je bolje detektirat biokemijsku, pogotovo kad se ponavljaju 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.