Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💎 💌Doris-S 🌠🐇
    29. Siječanj 2021. 22:40

zoe🌸

Zene drage, nemam koronu, hvala Bogu nece me zatvorit u kucu 10 dana, poludila bi. Danas sam vec puno puno bolja pa sam krenula trenirat, posto nema muza pa nemam isprike sad, inace si uvijek govorim kao da cu svakako ostat trudna bas taj mjesec pa nema smisla trenirat🤣 nadam se da cu bit ustrajna barem ovaj mjesec, i to ce mi znacit😄 pijem caj od vrkute i folnu i trudim se uzivat dok se ne docepam muza🥰
    Odbrojavam s vama, Pokloncic, Joja, Sanjarka, Hope i sve koje ste pokrile O🤞🏻🤞🏻🤭🥰🍀🙏🏻🙏🏻

Imam isti problem s treningom🙉🙉 svaki mjesec isto 😂
    Moja O je pošteno pokrita, pa možda ovaj mjesec upali pravilo da nema smisla za vježbanjem 🤦‍♀️🤦‍♀️

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Pokloncic13
    29. Siječanj 2021. 22:41

Željo dobro nam došla i da čim prije odes 🥰😉
    Zoe bravo za nekoronaski nalaz 🥰🥰 ma kakvo trenkanje,pa mi sve treniramo preponsko jahanje i kardio,a muževi nam fucnu kad je kraj 💥😎
    Tko je to napisao da ananas izaziva grčenje maternice?
    Taman sam ga pripremila za ujutro 😅

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Želja00
    29. Siječanj 2021. 22:44

zoe🌸

Zene drage, nemam koronu, hvala Bogu nece me zatvorit u kucu 10 dana, poludila bi. Danas sam vec puno puno bolja pa sam krenula trenirat, posto nema muza pa nemam isprike sad, inace si uvijek govorim kao da cu svakako ostat trudna bas taj mjesec pa nema smisla trenirat🤣 nadam se da cu bit ustrajna barem ovaj mjesec, i to ce mi znacit😄 pijem caj od vrkute i folnu i trudim se uzivat dok se ne docepam muza🥰
    Odbrojavam s vama, Pokloncic, Joja, Sanjarka, Hope i sve koje ste pokrile O🤞🏻🤞🏻🤭🥰🍀🙏🏻🙏🏻

Dal vrkutu pijete svakodnevno? Meni vam je ovo sve novo pa sam znatizeljna kao malo dijete. Gdje je kupujete, ljekarna? 

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    29. Siječanj 2021. 23:04

Ja kad sam pila vrkutu, pila sam je svaki dan po dvije šalice.
    Kupovala je u dm-u. 😊

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

29. Siječanj 2021. 23:30

Pokloncic Nema muža, pa nema ni jahanja, onda malo cardio sama radim😂 
    Želja ja vrkutu pijem prvi dio ciklusa, do ovulacije, čaj mi pomogne, imam više plodne sluzi i prvi mjesec kada sam pila ovulacija mi je došla ranije, ne znam jel slučajnost ali prošli mjesec sam probala s kapsulama vrkute i nisam vidjela nikakvu pozitivnu promjenu, čaj se može kupiti u d&m😄

Maša🤰🏼
    30. Siječanj 2021. 00:25

Vecer cure ❤️
    Ja jos nisam prokrvarila kako treba stalno smedi iscjedak i tu i tamo malo rozi 😳 zivicra me jer mi stvara razne misli u glavu 😂😂 ugl dali netko od vas zna kako si mogu popravi tu luteralnu fazu( nez dal se tako pise) dan nakon O jer mi od spontanog dolazi menga na 12 dpo umjesto 14? 😕 dali mogu uzet nesto na svoju ruku? Sta vi mislite? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

30. Siječanj 2021. 00:58

Mašo zašto ti smeta što je kraća? Od 12-16 dana je normalno da luteinska traje, ja uvijek razmišljam - što kraći ciklus to će prije nova ovulacija😅🤭 
    Ako ti  baš smeta pitaj ginekologa, uvijek bolje to nego na svoju ruku😄

30. Siječanj 2021. 00:59

P.s. Napravi test za svaki slucaj ujutro🥰

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Siječanj 2021. 07:40

Jutro!
    Zeljaoo dobro dosla! Sto prije ostala trudna i otisla 😉
    Cure su ti sve rekla. Ako trebas brzo trakice najbolje preko njuskala naruciti od betty. Inace e bay amazon wish je zakon. Malo duze ih cekas ali su puno jeftinije. Vrkutu pijem cijeli ciklus 2 salice dnevno.
    Maso ne znam za lutealnu. Ja jos uvijek nisam skuzila koliko mi traje. Par puta sam duphastone pila pa ne racunam to kao duljinu lutealne. A sad kad sam imala O dosla mi je na 16dpo...tak da nemam pojma mislim da i kod mene to jako varira.
    Zoe drago mi je da nije gda korona. Koje olaksanje ha 😉
    Sanjarka bas si me nasmijala. Da sve znamo osim kako biti T 😅🤣

Sanjarka88
    30. Siječanj 2021. 08:09

Jutro 😊
    Bit ce piskenja na temi za tjedan dana 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Meni je FF oznacio o, sad odbrojavanje 🥳
    Prijavljujem vec lagano bolne bradavice i cicke na dodir, malo ranije nego inace pa nek ostane zapisano 😁☝️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.