Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    29. Siječanj 2021. 16:36

tina25

Uh bome ste vi natipkale jučer i danas hehe..da ja prijavim svoje "simptome" hahaha…mucnina me uhvatila sinoć i evo me još drži, povremeno probadanje u lijevom jajniku, povremeni slabi grčevi…cice pune i teške, nisu bas nešto bolne..ali ne uzimam to nista kao siguran simptom jer mi to bude skoro svaki mjesec tako

Uuu odlican pad tempice na 7DPO.... Posto si sutra 10dpo, mozes pisnut hcg ujutro :) 
    Jesi piskila lh danas mozda? 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

tina25
    29. Siječanj 2021. 16:39

Joja💙

tina25

Uh bome ste vi natipkale jučer i danas hehe..da ja prijavim svoje "simptome" hahaha…mucnina me uhvatila sinoć i evo me još drži, povremeno probadanje u lijevom jajniku, povremeni slabi grčevi…cice pune i teške, nisu bas nešto bolne..ali ne uzimam to nista kao siguran simptom jer mi to bude skoro svaki mjesec tako

Uuu odlican pad tempice na 7DPO…. Posto si sutra 10dpo, mozes pisnut hcg ujutro :)
    Jesi piskila lh danas mozda?

Temp je niža na 7dpo jer sam ju mjerila sat i pol prije...jer sam morala se dići ranije nego inače pa se baš ne želim osloniti na to...a test neću raditi do 12 dpo, rano je još i samo cu se bezveze razočarati...tako da ja piš - piš u ponedjeljak 🤞🏻

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 17:36

tina25

Zvuci sve dobro hehehe 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Siječanj 2021. 17:47

Leoni hijooj bas mi je zao sto sad nije upalilo ali vidim da te ceka jos jedan pingvincic. A do tsd pokusaj sa trakicama tko zna 😘😉
    Lucky i ja uprvo pijem kavu sve 4 u zrak. Sutra cemo pospremati 😅

Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 17:49

Pridruzujem se grupi koja ce sutra sređivati 😁
    A mozda i nece jer zovu sunce 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    29. Siječanj 2021. 18:31

Preporuke :) + naravno uz svako jelo, domaća salata od cikle hehe...

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

tina25
    29. Siječanj 2021. 18:52

Ja ne znam kakav mi je endometrij nije mi to nikada mjereno, ali ciklu ne smijem piti zbog željeza 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Joja 🙏
    29. Siječanj 2021. 19:06

Lucky🍀

Joja e sutra se i ja moram naoruzat sa ciklom, mozda ovaj prirodni ciklus bude onda jos bolji od proslog 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 cak razmisljam uvest opet do O andol, brijem si kao da je mozda bar malo pomogo da endo bude ok i da se pojavi folkulic 😁

Drzim ti fige.... Ne znam stvarno za taj andol al ja vise nikakve lijekove ne uzimam.... Bar ne neko vrijeme hehehe.... Mislim da mi je endometrij stanjen zbog duphica... Jer je on u dozama koje sam ja pila djelovao kontraceptivno 🥴🙀 ne smijem se ni sjetit ahahha odma poludim

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Siječanj 2021. 21:07

Leoni Ja sam cula da je 2 dl soka od cikle dnevno ok.  Ne moze naskoditi moze samo pomoci tako da probaj 😉

• Želja00
    29. Siječanj 2021. 21:41

Pozdrav svima 
    Kao sto vidite ja sam nova ovdje, ubiti u svemu vezano za trudnocu. Vec neko vrijeme radimo na bebi ali naravno neide nam bas. Za sada sam samo ja obavila neke pretrage i jedino sto nije kako treba je ureaplasma, koja je trenutno nadamo se izljecena (naravno oboje smo pili tablete). Pokusali smo ovaj mjesec sa trakicama, mendutim izgleda da mi ovulacija nije bas onda kada bi trebala biti. A moje pitanje je sada, gdje nabavljate trakice a da nije ta luda cijena od 100 kn za 5 komada

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.