Maso ja sam danas cula jednu dobru vijest za obiteljskog prijatelja...dodem sa posla i kazem dragom e imam jednu lijepu vijest a on ce kao iz topa sta je neka sa foruma ostala trudna 🤣 Mislim si da bar je! I on vec sad pita i naviknuo je da tipkam stalno nesto po forumu. Hehe
Jutro curke!
Bas sam uspavana, napravila sam si jednu jaku kavu! Vidim i pun mjesec je bio nocas, mozda sam zato i sanjala gluposti (da me je M ostavio hahah)
Da Lucky danas pregled, ali tek u 8h navecer, nacekati cete se skupa samnom za dobre vijesti hehe.
----
Bas me zanima kako je letrozol djelovao. Posto me nista ne bolucka ne osjecam se drugacije moze biti super a moze biti i da nista nije napravio! E to bi bila tragedija nadam se da ipak ima koje zlatno jaje hehe ugl svakako se tipkamo i javim situaciju!
Joja nam je danas isto na pregledu! drzim fige da prode dobro!
Jutroooo ☕
Moja tempica se digla. Cekam da ff potvrdi za 2 dana pa odbrojavamoooo 🥳
Jutros smo trebali zabetonirat, ali se malac probudio usred mise 😅 nije nam suđeno 🥴
Anchy_23 sretno danas ❤️
Zoe 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da nije glupa korona
Pokloncic13 ja ne znam koji mi je ovulirao ovaj put, s obe strane sam osjetila pritisak ali nista konkretno
Vidit cemo koji ce se javljat ovih dana

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure ❤️
Ja mislim da je moja lh trakica danas tamnija 🤔🤔🤔 sta vi mislite ? 😉

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro cure ❤️
Pa kad bi je vidjeli mozda bi ti i mogli reci🤣🤣

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Jutro cure ❤️
Pa kad bi je vidjeli mozda bi ti i mogli reci🤣🤣
😂

Evo ga :) usput sam umocila i ovu iz mullera i ona mi izgleda poprilicno tamna 😌 nju sam radila prosli mjesec na 12DPO i nije bilo nista , a danas na 10Dpo je vec lijep crtica 🤩🤩 ajmeee nadam se da ce bit nesto 🤞🤞 sutra ponavljam pa cemo vidit 😉

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕

Evo slike kakce su mi bile u dobitnom ciklusu za usporedbu...

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Evo ga :) usput sam umocila i ovu iz mullera i ona mi izgleda poprilicno tamna 😌 nju sam radila prosli mjesec na 12DPO i nije bilo nista , a danas na 10Dpo je vec lijep crtica 🤩🤩 ajmeee nadam se da ce bit nesto 🤞🤞 sutra ponavljam pa cemo vidit 😉
Nek nastavi tamnit 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Dobro jutro! Sretno danas na pregledima cure 🤞🤞🤞🤞.
Masa nek nastave tamniti 🤞
A kod mene napokon tmpica osla gore i time potvrdila da je O bila. Uf...eto odbrojavamo dalje 🤣 (po ko zna koji put) 🤣🤣🤣 i btw.jucer M htio akcije ja nisam mogla vise...al reko je da se danas necu izvuc..🥴....kaze on dok ne dode M svaki dan 🤣🤣🤣🤣..a ja reko sta ako M ne dode narednih 9 mjeseci...kaze on....a jbt onda sam najezo 🤣🤣🤣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji