Martina danas ti je sjena na hcg jaca nego jucerj
Jel ikad i jedna ženica bila trudna, kad si joj ti našla kao neku nevidljivu sjenu?😂😂
Hvala evo me u 33 tt 😘😘
To znam, al pitam za sve ostale po tebi vidljive sjene i isfiltrirane slike, jel bila koja trudna? Meni se čini da ne.😂😂 bez ljutnje, ne mislim zlobno. Nego mi je smješno kako uvijek nesto vidiš, a zapravo ne bude apsolutno ništa. Ne znam, ja sam po tome realist!
Mi volimo kad Bajo trazi sjene :)

🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Halooo zeneeee vi ste lude 😂 jeste vi vidle da mi je tempica u padu, mir do jutra ☝🏻
Jesu ti trakice baš tako jako tamne bile pred M? Ovo je baš jako tamno. A da ni još jedna O na putu, ako već nije T?😅
👩33g
👨42g
👦4g
Lucky i ja cekam tvoj pozitivan test nesto se kuha 🤞🤞🤞

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Simba ma sta je to stvarno moguce? Nisam bas citala o tome? 🙈🙈 13 dana nakon ovulacije da bude ponovno ovulacija?

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Dajana jesi piskila jos koju lh? Kako napreduju?

🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Simba ma sta je to stvarno moguce? Nisam bas citala o tome? 🙈🙈 13 dana nakon ovulacije da bude ponovno ovulacija?
Navodno je moguce, ali jako rijetko. 😅 to sam ja više ovako bubnula. Nisam vidjela da je baš tako jako tamna trakica pred m.
Lucky jel imaš kakav iscjedak?
👩33g
👨42g
👦4g
Halooo zeneeee vi ste lude 😂 jeste vi vidle da mi je tempica u padu, mir do jutra ☝🏻
Jesu ti trakice baš tako jako tamne bile pred M? Ovo je baš jako tamno. A da ni još jedna O na putu, ako već nije T?😅
Ma jesu, i svaki put me nagovore da pisnem hcg i iduci dan ili nakonn 2 dana dode M, tako da samo smireno
A gle ak ih imaš viša, pišaj, da umiriš raju.😂 ako i treba doći, neka dođe što prije. Pošto si ovaj mjese imala svoju O, lako moguce da to polako dolazi u normalu i da bi idući ciklus bio kraći što bi bilo super.
Ja osobno misli da su kasnije O u banani, da nisu kvalitete koje bi trebale biti. I ja ih sama imam nekad na 25 dan, takav ciklus odmah otpisujem. Valjda zato jer sam ostala trudna na školski 14i dan. Ma tko će ga znati.
👩33g
👨42g
👦4g
https://ibb.co/tzhSKJS
Evoo mojee od prije jedno pola sata 🙈
Idem muza skidat sa igrica i neka igra po meni 🤣 ma da smo danas hopsali prije popodnevnih trakica 🤣 ali od viska glava ne boli 🥂🤭🥰🤗🤗
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
https://ibb.co/tzhSKJS
Evoo mojee od prije jedno pola sata 🙈
Idem muza skidat sa igrica i neka igra po meni 🤣 ma da smo danas hopsali prije popodnevnih trakica 🤣 ali od viska glava ne boli 🥂🤭🥰🤗🤗
Bome si se bacila u akciju 😂😂💪🏼💪🏼
Ocemo te ubacit na listu pa da skupa odbrojavamo 😁🤞🏻
Hahaha eee zagrizla sam pravo... 🤣🤣🤣 Svi me zezaju da sam luda sta pratim to to su gluposti bla bla.. Ee znaci ako sad ostanem trudnaa feštamo 🤣🤣
Pa moze ubaci me slobodno🤗 nadam se da ce i biti nesto onda 🤗🤭😃😃😃
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Dajana meni kolegice s posla dvije; ne mogu ostat trudne preko 3 godine i jedna i druga (obje +30) i imaju teoriju da se sam trebaju opustit i da ce doc sve s vremenom, nisu ni na kakve pretrage otisle nikad i govore mi za trakice da je to najveca glupost. E majke mi u inat njima zelim ostat trudna s trakicama sam da im to nabijem na nos😂😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji