Lucky ja na plavom vidim sjenu ali na prvom testu nista. Nema veze, bitno je da si imala O a bit ce uskoro i pozitivan test🥰

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Mašo cekamo onda trakicu 🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ma da, imas pravo, i prirodna O je kod mene uspjeh i skroz sam ok s tim 🥳 sad sam malo u standbyu i navijam za vase plusice 🤗
❤️🤗

Jutro koke 😘
Moje jajašce se sprema oslobodit. Leđa bole, nadutost, sluzi ko u priči
Martina cekamo pregled danas, bas me zanima
Lucky zao mi je zbog snjeska no ides dalje hrabro, bit ce ❤️ velika je stvar prirodna o vec 🥰
Tina koliko si se ranije probudila?
Anchy_23 sinoc je jos bila pikcina, piskit cu danas opet nakon posla. Jucer ujutro smo pokrili i to je to. Ovaj mjesec cu pokusat manje je vise metodu 😁
Jedva cekam tvoj pregled sutra 🥰
I ja jedva cekam! Imam osjecaj da nisam tako suha kao inace..mozda bude i prije O sa letrozolom. Vidjeti cemo sve!
I ja bi probala tu taktiku manje je vise jer sam tako i ostala prvi put T! hmmm… mozda stvarno ima nesto u tome
Pa ja sam 3 trudnoce ostvarila na taj način
Mislim nije ni da mozemo ovih dana hopsat, sretna sam da smo i jucer pokrili
Muz ne zna da je O, pa ako on nađe kojim čudom 5min da me napadne necu ga odbiti, ne taktiziram toliko 😂
Uopce se ne brinem oko toga svega
Imali smo 2 savrseno pokrivena ciklusa pa nista
Ne mislim da nesto riskiram samo jednim odnosom 😂

Jutro koke 😘
Moje jajašce se sprema oslobodit. Leđa bole, nadutost, sluzi ko u priči
Martina cekamo pregled danas, bas me zanima
Lucky zao mi je zbog snjeska no ides dalje hrabro, bit ce ❤️ velika je stvar prirodna o vec 🥰
Tina koliko si se ranije probudila?
Anchy_23 sinoc je jos bila pikcina, piskit cu danas opet nakon posla. Jucer ujutro smo pokrili i to je to. Ovaj mjesec cu pokusat manje je vise metodu 😁
Jedva cekam tvoj pregled sutra 🥰
I ja jedva cekam! Imam osjecaj da nisam tako suha kao inace..mozda bude i prije O sa letrozolom. Vidjeti cemo sve!
I ja bi probala tu taktiku manje je vise jer sam tako i ostala prvi put T! hmmm… mozda stvarno ima nesto u tome
Pa ja sam 3 trudnoce ostvarila na taj način
Mislim nije ni da mozemo ovih dana hopsat, sretna sam da smo i jucer pokrili
Muz ne zna da je O, pa ako on nađe kojim čudom 5min da me napadne necu ga odbiti, ne taktiziram toliko 😂
Uopce se ne brinem oko toga svega
Imali smo 2 savrseno pokrivena ciklusa pa nista
Ne mislim da nesto riskiram samo jednim odnosom 😂
I ja sam prosli ciklus ulovila O pokrila sve sto se dalo pokriti prije/poslije pika kao sve savrseno i na kraju šipak! Mislim da je cak i previse to.
----
2019 kad sam ostala T nismo 2-3 dana imali odnose (M je bio na putu) i onda je bio taj dobitni keksic (kad se vratio sa puta) i nakon toga vise nismo pustali vojnike. To je bila faza kad nismo planirali T ali nekad smo se zaigrali pa je pustio malo vojske. Nisam pratila nista niti sam znala da ovuliram a kamoli dali je pik ili dan ovulacije.. ma mujo nista nisam znala i eto dogodilo se!
Tako je najbolje 😂
Mi smo sad u subotu pa utorak
Daklem 3 dana su odmarali
Bumo vidili 👍🏻

Anchy vratila nik hihi
A gle stvarno hahha

Anchy vratila nik hihi
Jaooo da napokon! Ne diram vise nista tu heheh
Jutro curke..Lucky pale su mi svi nade za čudo u vodu sad 😩
Ali! Svako zlo za neko do dobro pa eto bez pomagala do ovulacije,tako će i do trudnoce kad tad!
Meni se temp digla ali nema šanse da je ovulacija u pitanju jer sam smrkava i balava do beskraja..
Mi pokrivamo ko debili,čak nam se i da,makar sam totalno bez očekivanja.
Mislim da se puno vise trudnoća ostvari s odnosima bez tempiranja onak tu i tamo nego ovak rafalno ispuštanje vojske svaki dan 🤣

👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Jutro curke..Luckypale su mi svi nade za čudo u vodu sad 😩
Ali! Svako zlo za neko do dobro pa eto bez pomagala do ovulacije,tako će i do trudnoce kad tad!
Meni se temp digla ali nema šanse da je ovulacija u pitanju jer sam smrkava i balava do beskraja..
Mi pokrivamo ko debili,čak nam se i da,makar sam totalno bez očekivanja.
Mislim da se puno vise trudnoća ostvari s odnosima bez tempiranja onak tu i tamo nego ovak rafalno ispuštanje vojske svaki dan 🤣
Bome ste navalili 😂😂😂👍🏻
Mozes stavit da ti ne racuna tu tempicu, tako sam ja sad 2 dana kad sam bila bolesna
Kad ce trakica? 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji