Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Siječanj 2021. 17:09

Lucky🍀

🌈

Sanjarka ti kreni u naaaapaaad 🥳😍
    Dajanasretno sa trakicama. 😉
    Auuu lucky ti si sad mirna ohoho. Zamisli s jednom od tih trakica uloviti ces pik i napraviti bebuu 😍😍😍😍

Pa sad imam trakica za nekih 4 mjeseca budem li ih normalno koristila…. Kad vidis Lucky za 2 mjeseca narucuje ponovo 😂😂😂😂😂

✌️🤭😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

DajanaT2106
    26. Siječanj 2021. 17:13

Al cemo da hopsamo 🤣🤣🤣🤣🙏🙏

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Siječanj 2021. 17:24

Lucky🍀

🌈

Sanjarka ti kreni u naaaapaaad 🥳😍
    Dajanasretno sa trakicama. 😉
    Auuu lucky ti si sad mirna ohoho. Zamisli s jednom od tih trakica uloviti ces pik i napraviti bebuu 😍😍😍😍

Pa sad imam trakica za nekih 4 mjeseca budem li ih normalno koristila…. Kad vidis Lucky za 2 mjeseca narucuje ponovo 😂😂😂😂😂

Haha od viska glava ne boli 😉 ali sigurna sam da neces sve potrositi jer ces ostati T 🍀😊

26. Siječanj 2021. 17:42

Evo me malooo. Vidim da smo se ovaj mjesec naredale u par dana i oko 10.2. Ce bit zanimljivi dani predosjecam hahaha 🥳 cestitam na pikcinama i zelim vam da se prime mrve ovaj mjesec da vec jesen docekamo s njima 🙈 e nego ja bih trebala savjet… dakle imam to sve od privatnice za pretrage,danas mi je poslala mail da je PAPA uredan sto mi je isto malo pao kamen sa srca,ali razmisljam da s nalazima mozda i ne cekam 2,3 mjeseca 🤭 mislim kad je vec dala napisano da samo socijalnom javim da mi ispise uputnice pa da idem..e sad meni treba dosta toga za vadenje od spolnih hormona,pa sve preko stitnjace,do OGTT-a,prolaktina itd… di se u zagrebu to moze izvadit? Meni je rekla da odem na Vuk Vrhovac al to mi je totalno daleko jer sam blize strani Novog Zagreba 🤷‍♀️ Pa ako znate da jos koja bolnica to sve vadi da si to mozda rijesim vec iduci ciklus ako nista na bude? Pogotovo jer ne znam kako funkcioniraju sad u vrijeme hormone,mislim kako se naruciti kad trebas vaditi hormone izmedu 2 i 5 DC a ne mozes im garantirati da nece mozda uraniti ili kasniti M,pa ako koja ima savjet slusam vas pozorno! Budem vam zaljepila i sliku onoga sto trebam vaditi:

tina25
    26. Siječanj 2021. 18:11

Hope ja sam ciklus to sve vadila...ali mi u OS za laboratorij se ne moramo naručivati pa sam samo otišla kad sam dobila M...a sto se tiče ogtt testa dobro se pripremi, ja sam tu vodu jedva popila i od na dva sata sjedila na miru bez dizanja..a bilo mi je užasno muka...ali su mi rekle da pokušam ne povraćati, jer ako povracam test se prekida i dolazi se ponovno...za njega sam se trebala naručiti.. Ali to je tako u OS, ne znam za ZG

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

tina25
    26. Siječanj 2021. 18:11

*prošli ciklus 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

26. Siječanj 2021. 18:35

Hope dobro ti je rekla, jedino se tamo to sve radi, tamo je laboratorij. Soc. gin ti pusti uputnice u sutav, ti nazoves cim dobijes mengu i naruce te sutra-preksutra. Dobro su organizirani tako da se ne moras brinut da ces nesto propustit, ne narucujes se unaprijed, na prvi dan M zoves, ja sam zvala na drugi jer mi je prvi pao na nedjelju i narucili su me tipa 4. dan

26. Siječanj 2021. 18:36

Btw Hope ja ti se od srca nadam da si vec trudna i da ces sve ti preskociti🥰

simba
    26. Siječanj 2021. 18:41

BAJO1

Martina danas ti je sjena na hcg jaca nego jucerj

Jel ikad i jedna ženica bila trudna, kad si joj ti našla kao neku nevidljivu sjenu?😂😂 

👩33g
    👨42g
    👦4g

26. Siječanj 2021. 18:49

Saml kratka info. Mislim da je jutros bio pik pravi. Danas trakica popodne skroz svijetla (to je ova zadnja a ova prije nje je od jutros.) E sad. Mi keksalo sinoc. Da radimo danas pauzu pa sutra keks ili i danas keks. S tim da smo i prekjucer i preprekjucer. A super mi je sto idem sutra ginicu jer ce on vidit za Ovulaciju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani