Nase trudnice vide ono sto zele vidjet 🤭😂 ali cure nema sjenica nikakvih
Iskreno na rozom vidim,plavi ne bas,al rozi da 😂 a ja nisam trudna hahaha
Lucky totalno sam se nadala nakon jucerasnjih LH da ce bit debeli plus, bas mi je zao🥺😭
Jutrooo☕☘
Lucky njeeeh jebemti bjelinu...ja sam corava koka meni je ovo snijeg i nadam se da sam u krivu...a ako nisam onda hajmo u nove pobjede. Sad si dobila toliko lh trakica bila bi steta da bar neke od njih ne pisnes 😉
---
Kod mene nista la bruha je otisla pa-pa. Jucer je pao vec jedan keksic🤭...sutra smo na uzvu pa cu vidjeti sto i kako i onda krecem sa bazalnom i trakicama!
---
Sanjarka jel jos pik kod tebe? Jeste uspjeli hopsnuti 😉
Maso kakve su tvoje trakice?
Ostale curke kako ste mi? 😘
Lucky žao mi je, ali ja nista ne vidim 😥
Meni je temp malo pala, sada jel zbog toga sto sam se ranije probudila ili je nesto drugo u pitanju ne znam 🤷♀️🤷♀️

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutro koke 😘
Moje jajašce se sprema oslobodit. Leđa bole, nadutost, sluzi ko u priči
Martina cekamo pregled danas, bas me zanima
Lucky zao mi je zbog snjeska no ides dalje hrabro, bit ce ❤️ velika je stvar prirodna o vec 🥰
Tina koliko si se ranije probudila?
Anchy_23 sinoc je jos bila pikcina, piskit cu danas opet nakon posla. Jucer ujutro smo pokrili i to je to. Ovaj mjesec cu pokusat manje je vise metodu 😁
Jedva cekam tvoj pregled sutra 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro koke 😘
Lucky zao mi je zbog snjeska no ides dalje hrabro, bit ce ❤️ velika je stvar prirodna o vec 🥰
Anchy_23 sinoc je jos bila pikcina, piskit cu danas opet nakon posla. Jucer ujutro smo pokrili i to je to. Ovaj mjesec cu pokusat manje je vise metodu 😁
U 6:30, inače se budim oko 8

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutro koke 😘
U 6:30, inače se budim oko 8
Racunaj onda neki 1.5 stupanj da bi ti vjerovatno bila viša oko 8

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro koke 😘
I ja jedva cekam! Imam osjecaj da nisam tako suha kao inace..mozda bude i prije O sa letrozolom. Vidjeti cemo sve!
I ja bi probala tu taktiku manje je vise jer sam tako i ostala prvi put T! hmmm... mozda stvarno ima nesto u tome
Jutro cure 🥰
Lucky ja sam stvarno u ŠOKU 😢 nekuzim kako ti pobu nisi trudna 😢😢 jako mi je zaoooo bas sam tuzna 🙈
Anchy 🤞 ja sam isto ostala trudna kad smo imali seks samo 2 puta 🙈
Nisam danas jos radila trakice budem kasnije a mozda i preskocim danas neznam vidit cu kako mi se bude dalo :P
Ja tako uvijek do 9 DPO sam sva optimisticna imam neke simptome sve 5 sve 🔝 i onda nakon 9DPO stvari postanu ozbiljne i suocim se s realnoscu da vjerovatno sve umisljam 😂😂😂😂😂😂 no dobro tako sam mislila i mjesec kad sam stvarno bila T pa onda se i dalje nadam 😌
Malo sam usporedivala lh trakice i kad sam bila trudna na 9 DPO je vec bila vidljiva crtica ne puno ali malo je tako da cu vidit 🤩🤩

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji