Saml kratka info. Mislim da je jutros bio pik pravi. Danas trakica popodne skroz svijetla (to je ova zadnja a ova prije nje je od jutros.) E sad. Mi keksalo sinoc. Da radimo danas pauzu pa sutra keks ili i danas keks. S tim da smo i prekjucer i preprekjucer. A super mi je sto idem sutra ginicu jer ce on vidit za Ovulaciju.
Martina, nemoj se ljutit, al meni ovo izgleda svjetlije od kontrolne. 🤷🏻♀️
Svakako drzim fige da ipak griješim.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Martina pik je difinitivno bio jucer samo ne znam kada si radila trakicu,ali prije toga je bio. Meni se dogadalo da sam imala pik i nakon 4 sata kad sam ponovno radila trakicu bila potpuno svjetla a vidim da ste pokrili pa drzim fige 🤞🏻
Zoe to bi bio najljepsi dan u zivotu kada bi se to dogodilo,ali za svaki slucaj vrijedi biti spreman ako ipak dode ☺️🙈
Martina ovo je super pik na tim zelenim trakicama i ja mislim da je bio jucer, meni nikad nije zelena bila tamnija od toga 🥰 🤞🤞🤞🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ma na Zelenima je to pik
Ja mislim da ste dovoljno hopsali 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Martina po meni je to pik na tim zelenim. Sutra ces sve znati😉 drzim fige da je bilao O 🤞
Martina danas ti je sjena na hcg jaca nego jucerj
Jel ikad i jedna ženica bila trudna, kad si joj ti našla kao neku nevidljivu sjenu?😂😂
Hvala evo me u 33 tt 😘😘😛

Sanjarka koji pik ufff. Ajde sad bacite tidabudibuda i nek je sretno 🤗
Martina ja mislim da zelene ni ne pokazuju jace pikove tako da je to to 🧐 ja bi na tvom mjestu jos vcrs jednom hopsala. Ne mozes nista fulat a sutra je mozda kasno

🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joj nikako stic postavit sliku, jedva sam izdrzala 2 sata da ne piskim skoro se upisala 😂 pa sam morala ic pisnut s dosta razvodnjenim urinom 🤦🏻♀️ al bitno da sam ja umocila 🥳
Evo ih
Meni ovo izgleda odlično, držim 🤞🏻🤞🏻 da sljedeći hCG bude pozitivan 😊

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji