Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    02. Siječanj 2021. 09:19

Sanjarka ako imaš neki neutralni mail (zbog zaštite privatnosti) možeš li mi se javit na kaca1508@gmail.com?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Sanjarka88
    02. Siječanj 2021. 09:26

Kaća

Sanjarka ako imaš neki neutralni mail (zbog zaštite privatnosti) možeš li mi se javit na kaca1508@gmail.com?

Nemam neutralni, al poslat cu ti 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Siječanj 2021. 09:37

danchy1990

Ancy i moji ciklusi su duži, i tek sad se smještaju na mjesto nakon spontanog. Prošli ciklus je bio 36 dana,pa očekujem i ovaj tako. Čekam trakice da se počnu buditi.

Nismo ni pričali o toj temi-dal vam muževi znaju za sve ovo? Moj ne zna,potajno pratim trakice,čaj pijem svejedno zbog ciklusa i to mu nije čudno. Nekako mislim da bi on teže podnio dolazak M nego ja. Akcijamo svejedno, a kad je pik samo se čudi kako par dana zaredom 🤣🤣

Moj isto ne zna nis
    Ni za trakice ni za bazalnu 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kaća
    02. Siječanj 2021. 10:03

Moj je znao da koristim trakice, al nije htio znat kad je peak. Al sad sam ga natjerala da se uključi 😂 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Siječanj 2021. 10:25

Lucky🍀

Ja sam se ovaj tjedan bas iskljucila skroz iz svega, nit bazalnu mjerim, nit ista pijem, sve sam ostavila 🙈

Malo odmora uvijek dobro dode. Ja sam brljavila sa temperaturom ovih dana. Jucer nije realna temp pijem samo folnu i vrkutu kad se sjetim. Andol sam zaboravila 🙈
    Idem danas do ducana po sok od cikle i malo ananasa...pa ajde bar to da pijem. 
    Kako bude. Ne nerviram se samo zelim taj pik uhvatiti i hopsati tih par dana. Do sad od 9 mj nisam imala O a onaj put kad sam imala nisam pokrila zbog korone. Sad mi je ovo prva prava prklika i ne zelim profulati. 🤞🍀

Joja 🙏
    02. Siječanj 2021. 10:27

Moj zna sve i sve zajedno prolazimo.... Samo za hcg test kad napravim jedan i bude negativan ne kazem da sam ih zapravo napravila jos 5 hehe.... To bude pretuzno i za mene 🙁

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

02. Siječanj 2021. 10:45

Lucky🍀

Cure (da sad ne odgovaram svakoj pojedinacno) ovo mi je sad prvi ciklus nakon klomija, imali smo neku nadu da ce biti O prirodno ali nista. Endo izgleda skroz ok i gin kaze da bi svakako trebalo doci do M u nekom normalnom periodu. U iducem ciklusu onda idem odraditi sve briseve i hsg. Necu sada nista vise piti i trpati se, imamo u planu iduci tjedan otici kod jednog strucnjaka na razgocor da vidimo sto ce reci. Nema mi vise smisla ista uzimat na svoju ruku jer nista ne pomaze pa cu se pouzdati u strucnjake i nadat se da cemo naci rjesenje sto prije 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Mislis da ne bi mogla biti Ovulacija jos? Gle za utjehu, ja imam frendicu koja je imala cikluse Boze me sacuvaj. Od 24 do 62 dana. Policisticni jajnici.  I ostala je prirodno trudna. Nakon godinu dana pokusavanja. Tako da pokusavajte jos dok ne osjetis da trebas napraviti stepenicu vise. 🤞

BAJOMA
    02. Siječanj 2021. 11:14

Sretna Nova svim curama. Zelim svim curama da što prije ugledaju plus i imaju školske trudnoce.
    Martina tebi posebno🤞🙏 ❤️❤️❤️
    Lucky tko zna možda  bas ovaj ciklus bez opterecenja 🤞🙏❤️❤️❤️

Sara 🌸
    02. Siječanj 2021. 11:48

Drage ženice, SRETNA VAM NOVA GODINA!!!! Svašta nam je priredila, i dobrog i lošeg, al' uistinu se nadam da će ova bit mirna. Svakoj od vas želim ponajprije zdravlja, sreće i mira, ostalo će doć. 🧡
    ---
    Malala, ne pronalazim prave riječi, ne mogu zamislit osjećaje koji prolaze tobom trenutno. Jaka si i ostani takva. Kad ti se plače, plači al na kraj dana i suze presuše i moraš pokupiti te komadiće snage i nastaviti dalje. Sve najbolje vam želim!
    ----
    Lucky, uz tebe sam! Pratim te i držim fige! 🧡🧡🧡
    ---
    Chian 🧡🧡🧡🧡🧡 samo tako nastavite i čuvajte se! 
    --- 
    Martina, tvom se plusiću stvarno radujem i nadam se najboljem ovaj put! 🧡

Ostalim ženicama želim puno strpljenja, pozitivnih LH trakica i na kraju plusića na testićima koji život znače 🥰🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

tina25
    02. Siječanj 2021. 11:50

Znaci cure ja sada čistim sobu i idem isprazniti kos za smeće...i kako smo se jutros keksnuli bacili smo maramice u kos..i kada sam ga sada otvorila taj miris me lupio u glavu i ja se ispovracam...nikada mi se to nije desilo, da mi toliko zasmrdi...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.