Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    02. Siječanj 2021. 12:02

tina25

Znaci cure ja sada čistim sobu i idem isprazniti kos za smeće…i kako smo se jutros keksnuli bacili smo maramice u kos..i kada sam ga sada otvorila taj miris me lupio u glavu i ja se ispovracam…nikada mi se to nije desilo, da mi toliko zasmrdi…

😍🤞🍀🤞🍀 drzim fige, to je dobar znak 

danchy1990
    02. Siječanj 2021. 12:05

Sanjarka88 🦋

danchy1990

Ancy i moji ciklusi su duži, i tek sad se smještaju na mjesto nakon spontanog. Prošli ciklus je bio 36 dana,pa očekujem i ovaj tako. Čekam trakice da se počnu buditi.

Nismo ni pričali o toj temi-dal vam muževi znaju za sve ovo? Moj ne zna,potajno pratim trakice,čaj pijem svejedno zbog ciklusa i to mu nije čudno. Nekako mislim da bi on teže podnio dolazak M nego ja. Akcijamo svejedno, a kad je pik samo se čudi kako par dana zaredom 🤣🤣

Moj isto ne zna nis
    Ni za trakice ni za bazalnu 😂

E sad me ovo baš zanima,kako nezna za bazalnu? Ipak trebaš toplomjer pri ruci

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

tina25
    02. Siječanj 2021. 12:10

Lucky🍀

Sara ❤️Tina op op op, ma daj ajde popiski ti ujutro jedan testic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Nemam, a mogu tek u ponedjeljak ići kupiti..danas ne stignem, a sutra ne rade ljekarne 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Siječanj 2021. 12:17

Lucky🍀

tina25

Lucky🍀

Nemam, a mogu tek u ponedjeljak ići kupiti..danas ne stignem, a sutra ne rade ljekarne

Bas sam citala drugu temu i nasa Masa popiskila u casicu i ubacila u to sodu bikarbonu, ako se zapjeni vjerijatno si trudna, sa secerom je isto neka fora…ajd piski i ubacuj sve sta imas u kuci 😂😂

Hehe i ja sam vidjela masa nasa piskilica 😊😊

tina25
    02. Siječanj 2021. 12:43

Lucky🍀

tina25

Lucky🍀

Bas sam citala drugu temu i nasa Masa popiskila u casicu i ubacila u to sodu bikarbonu, ako se zapjeni vjerijatno si trudna, sa secerom je isto neka fora…ajd piski i ubacuj sve sta imas u kuci 😂😂

I ja sam to vidjela haha, mogla bi probati baš 😆😆

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    02. Siječanj 2021. 13:16

danchy1990

Sanjarka88 🦋

danchy1990

Ancy i moji ciklusi su duži, i tek sad se smještaju na mjesto nakon spontanog. Prošli ciklus je bio 36 dana,pa očekujem i ovaj tako. Čekam trakice da se počnu buditi.

Nismo ni pričali o toj temi-dal vam muževi znaju za sve ovo? Moj ne zna,potajno pratim trakice,čaj pijem svejedno zbog ciklusa i to mu nije čudno. Nekako mislim da bi on teže podnio dolazak M nego ja. Akcijamo svejedno, a kad je pik samo se čudi kako par dana zaredom 🤣🤣

Moj isto ne zna nis

Ja se budim 1h prije njega za posao. To je jedno 
    Drugo. Mali spava s menom a muz na kaucu 🤦‍♀️😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Siječanj 2021. 13:50

Piskila lh i dalje mrtva. Jedino sto primjecujem da imam malo vise sluzi. Ujutro smo hopsnuli jer nismo sad zadnja 2 ili 3 dana i moram priznati bas je bio dobar keksic. Nekako sam bas bila za akciju pa uzimam i to kao znak da je O blizu.
    Inace ove plave lh su mi isto koma, a i neke cure su rekle da ih je teze ocitati 🙈

danchy1990
    02. Siječanj 2021. 14:07

Sanjarka88 🦋

danchy1990

Sanjarka88 🦋

danchy1990

Moj isto ne zna nis

Ja se budim 1h prije njega za posao. To je jedno
    Drugo. Mali spava s menom a muz na kaucu 🤦‍♀️😂

E tu sam se našla 🤣. I mi spavamo u odvojenim sobama 😂. Ali spavam loše zbog malog uljeza u krevetu pa mi bazalna nije opcija. Zasad samo trakice 

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Lunar
    02. Siječanj 2021. 16:22

Cure odakle narucujete trakice za utvrdjivanje ovulacije? Ja sam dosad kupovala samo u ljekarni? 

05/2022 💙 T

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Siječanj 2021. 17:18

Lunar

Cure odakle narucujete trakice za utvrdjivanje ovulacije? Ja sam dosad kupovala samo u ljekarni?

E bay, amazon samo te se cekaju duze dok stignu. 
    Ali najbrze ti je mozda na njuskalu naruciti pa dodu kroz par dana...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.