Znaci cure ja sada čistim sobu i idem isprazniti kos za smeće…i kako smo se jutros keksnuli bacili smo maramice u kos..i kada sam ga sada otvorila taj miris me lupio u glavu i ja se ispovracam…nikada mi se to nije desilo, da mi toliko zasmrdi…
😍🤞🍀🤞🍀 drzim fige, to je dobar znak
Ancy i moji ciklusi su duži, i tek sad se smještaju na mjesto nakon spontanog. Prošli ciklus je bio 36 dana,pa očekujem i ovaj tako. Čekam trakice da se počnu buditi.
Nismo ni pričali o toj temi-dal vam muževi znaju za sve ovo? Moj ne zna,potajno pratim trakice,čaj pijem svejedno zbog ciklusa i to mu nije čudno. Nekako mislim da bi on teže podnio dolazak M nego ja. Akcijamo svejedno, a kad je pik samo se čudi kako par dana zaredom 🤣🤣
Moj isto ne zna nis
Ni za trakice ni za bazalnu 😂
E sad me ovo baš zanima,kako nezna za bazalnu? Ipak trebaš toplomjer pri ruci

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sara ❤️Tina op op op, ma daj ajde popiski ti ujutro jedan testic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Nemam, a mogu tek u ponedjeljak ići kupiti..danas ne stignem, a sutra ne rade ljekarne

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Nemam, a mogu tek u ponedjeljak ići kupiti..danas ne stignem, a sutra ne rade ljekarne
Bas sam citala drugu temu i nasa Masa popiskila u casicu i ubacila u to sodu bikarbonu, ako se zapjeni vjerijatno si trudna, sa secerom je isto neka fora…ajd piski i ubacuj sve sta imas u kuci 😂😂
Hehe i ja sam vidjela masa nasa piskilica 😊😊
Bas sam citala drugu temu i nasa Masa popiskila u casicu i ubacila u to sodu bikarbonu, ako se zapjeni vjerijatno si trudna, sa secerom je isto neka fora…ajd piski i ubacuj sve sta imas u kuci 😂😂
I ja sam to vidjela haha, mogla bi probati baš 😆😆

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Ancy i moji ciklusi su duži, i tek sad se smještaju na mjesto nakon spontanog. Prošli ciklus je bio 36 dana,pa očekujem i ovaj tako. Čekam trakice da se počnu buditi.
Nismo ni pričali o toj temi-dal vam muževi znaju za sve ovo? Moj ne zna,potajno pratim trakice,čaj pijem svejedno zbog ciklusa i to mu nije čudno. Nekako mislim da bi on teže podnio dolazak M nego ja. Akcijamo svejedno, a kad je pik samo se čudi kako par dana zaredom 🤣🤣
Moj isto ne zna nis
Ja se budim 1h prije njega za posao. To je jedno
Drugo. Mali spava s menom a muz na kaucu 🤦♀️😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Piskila lh i dalje mrtva. Jedino sto primjecujem da imam malo vise sluzi. Ujutro smo hopsnuli jer nismo sad zadnja 2 ili 3 dana i moram priznati bas je bio dobar keksic. Nekako sam bas bila za akciju pa uzimam i to kao znak da je O blizu.
Inace ove plave lh su mi isto koma, a i neke cure su rekle da ih je teze ocitati 🙈
Moj isto ne zna nis
Ja se budim 1h prije njega za posao. To je jedno
Drugo. Mali spava s menom a muz na kaucu 🤦♀️😂
E tu sam se našla 🤣. I mi spavamo u odvojenim sobama 😂. Ali spavam loše zbog malog uljeza u krevetu pa mi bazalna nije opcija. Zasad samo trakice

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Cure odakle narucujete trakice za utvrdjivanje ovulacije? Ja sam dosad kupovala samo u ljekarni?
05/2022 💙 T
Cure odakle narucujete trakice za utvrdjivanje ovulacije? Ja sam dosad kupovala samo u ljekarni?
E bay, amazon samo te se cekaju duze dok stignu.
Ali najbrze ti je mozda na njuskalu naruciti pa dodu kroz par dana...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji