Znaci cure ja sada čistim sobu i idem isprazniti kos za smeće…i kako smo se jutros keksnuli bacili smo maramice u kos..i kada sam ga sada otvorila taj miris me lupio u glavu i ja se ispovracam…nikada mi se to nije desilo, da mi toliko zasmrdi…
😍🤞🍀🤞🍀 drzim fige, to je dobar znak
Ancy i moji ciklusi su duži, i tek sad se smještaju na mjesto nakon spontanog. Prošli ciklus je bio 36 dana,pa očekujem i ovaj tako. Čekam trakice da se počnu buditi.
Nismo ni pričali o toj temi-dal vam muževi znaju za sve ovo? Moj ne zna,potajno pratim trakice,čaj pijem svejedno zbog ciklusa i to mu nije čudno. Nekako mislim da bi on teže podnio dolazak M nego ja. Akcijamo svejedno, a kad je pik samo se čudi kako par dana zaredom 🤣🤣
Moj isto ne zna nis
Ni za trakice ni za bazalnu 😂
E sad me ovo baš zanima,kako nezna za bazalnu? Ipak trebaš toplomjer pri ruci
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sara ❤️Tina op op op, ma daj ajde popiski ti ujutro jedan testic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Nemam, a mogu tek u ponedjeljak ići kupiti..danas ne stignem, a sutra ne rade ljekarne
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Nemam, a mogu tek u ponedjeljak ići kupiti..danas ne stignem, a sutra ne rade ljekarne
Bas sam citala drugu temu i nasa Masa popiskila u casicu i ubacila u to sodu bikarbonu, ako se zapjeni vjerijatno si trudna, sa secerom je isto neka fora…ajd piski i ubacuj sve sta imas u kuci 😂😂
Hehe i ja sam vidjela masa nasa piskilica 😊😊
Bas sam citala drugu temu i nasa Masa popiskila u casicu i ubacila u to sodu bikarbonu, ako se zapjeni vjerijatno si trudna, sa secerom je isto neka fora…ajd piski i ubacuj sve sta imas u kuci 😂😂
I ja sam to vidjela haha, mogla bi probati baš 😆😆
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Ancy i moji ciklusi su duži, i tek sad se smještaju na mjesto nakon spontanog. Prošli ciklus je bio 36 dana,pa očekujem i ovaj tako. Čekam trakice da se počnu buditi.
Nismo ni pričali o toj temi-dal vam muževi znaju za sve ovo? Moj ne zna,potajno pratim trakice,čaj pijem svejedno zbog ciklusa i to mu nije čudno. Nekako mislim da bi on teže podnio dolazak M nego ja. Akcijamo svejedno, a kad je pik samo se čudi kako par dana zaredom 🤣🤣
Moj isto ne zna nis
Ja se budim 1h prije njega za posao. To je jedno
Drugo. Mali spava s menom a muz na kaucu 🤦♀️😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Piskila lh i dalje mrtva. Jedino sto primjecujem da imam malo vise sluzi. Ujutro smo hopsnuli jer nismo sad zadnja 2 ili 3 dana i moram priznati bas je bio dobar keksic. Nekako sam bas bila za akciju pa uzimam i to kao znak da je O blizu.
Inace ove plave lh su mi isto koma, a i neke cure su rekle da ih je teze ocitati 🙈
Moj isto ne zna nis
Ja se budim 1h prije njega za posao. To je jedno
Drugo. Mali spava s menom a muz na kaucu 🤦♀️😂
E tu sam se našla 🤣. I mi spavamo u odvojenim sobama 😂. Ali spavam loše zbog malog uljeza u krevetu pa mi bazalna nije opcija. Zasad samo trakice
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Cure odakle narucujete trakice za utvrdjivanje ovulacije? Ja sam dosad kupovala samo u ljekarni?
05/2022 💙 T
Cure odakle narucujete trakice za utvrdjivanje ovulacije? Ja sam dosad kupovala samo u ljekarni?
E bay, amazon samo te se cekaju duze dok stignu.
Ali najbrze ti je mozda na njuskalu naruciti pa dodu kroz par dana...
Sortiraj odgovore
Najstariji