Sretna Nova cure moje,ostvarili nam se svi snovi ♥️.
Ja u iščekivanju pika i O,baš dosadan dio ciklusa
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro cure!
Malala pretesko mi je ovo citati sve sto si napisala. Srce mi se raspada za sve ljude tamo. Ja sam se usrala (da oprostite) kad je pocelo tresti, jednostavno ne mogu zamisliti kako vam je. Od srca vam zelim punooo snage i vjerujem u dobre ljude . Najrade bi da nam ostavis iban da ti uplatim nesto novaca. Pomogli jesmo i muz i ja koliko smo mogli sa stvarima i hranom. On u vojsci radi pa je i fizicki pomogao trpajuci vodu deke i hranu u kamione. Ne znam evo...ako ikako ista budes trebala napisi ovdje. Mozda neka zna neke gradevinare ili bilo sta drugo ako treba pomoci.. u mislima si mi stalno ❤❤
Maki dobro nam dosla i sto prije uedala plusic i otisla.
😉
Danchy i ja sam u istom dosadnom djelu ciklusa. Cekam O i svaki dan piskim trakice u nadi da ce pokazati nesto. Kod mene to bude malo kasnije tamo oko 18 dc...
Chian drago mi je da si se javila sjetim te se cesto. Neka bebolino raste sad si usla ona divna 3 mj kad nestane muka i uzivas. 😘
Sanjarka kako si zadovoljna sa pokrivanjem O? Jel muzic znao da je bio pik ili si ga zavodila? Hehe
Cure, sretnu Novu vam zelim, neka vam se sve zelje ostvare 🤗
Hvala imenjakinjo! Nadam se da si ti dobro 😘😘
Dobri jutro drage moje
Malala sve ce doci na svoje samo ne gubite nadu i vjeru u bolje sutra. Rastuzuje me vaša teška situacija i ako teba bilo kakva pomoc javi.... Vazno da ste svi zivi a kuce ce se izgrsdit.... Samo da više ne trese i da mozemo svi bezbrižno u novu 2021.
__
Meni se jučer trakice probudile al ne znam bas dal je bio pik.... S plavim malo teže hvatam... Vidjet cu jos danas.... Hopsali smo jucer odma nakon ponoci a preko dana nismo mogli jer je dragi naravno na terenu..... Danas će se cijepit protiv korone pa se veselimo tome :D mora se cijepit jer je u stalnom i izravnom kontaktu s ljudima oštecenim u potresu...samo jos treba da te bakice iz okolnih sela netko zarazi koronom (previše ljudi bez maske)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Malala sretno draga ❤️❤️ Ako biloo sta trebas jos ti ili bilo tko od tvoji samo javi 😌 drzite se ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Evo cure meni danas 10DPO muz isao na ispomoc u Petrinju tako da ga sad nema par dana 😕 malo sam se uspila smirit , kad sam saznala da ide bas me bilo strah ali sad sam vec ok . Drago mi je da ide pomoc nekome kome treba ❤️ Samo se nadam da ce bit sve dobro 😌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Malala 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Znas kad mi je odjednom sinulo? Kad si spomenula rodbinu iz Francuske, eto vidis sta sam zapamtila 😅
Onda sam sve odjenom povezala. M. godište, tvoje ime, zanimanje.....
Ugl. Iban imam 🤗
Drzite se. Decko ce zaboraviti brzo, mali su oni sreca... Budi jaka ❤️
Ancy_23 te plave ti daju nagli pik, tako da ocekuj tek dan dva prije O da ce se probudit
Super smo pokrili. O je vjerovatno bila 14dc
Pokrili 12 ujutro, 13 navecer, 15 ujutro. Nije dragi nista znao 😁 na godišnjem smo pa to onda nikakav problem 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Malala prestrašno je za čitati a kamoli doživjeti. Želim ti u ovoj novoj godini da se čim prije sve vrati na svoje mjesto,da zajedno sa nama pišeš ovdje i čekaš pik ili simptome T. Šaljem tebi i tvojoj obitelji hrpu zagrljaja,a kad bude potrebno pomoći ćemo. Samo javi 💞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ancy i moji ciklusi su duži, i tek sad se smještaju na mjesto nakon spontanog. Prošli ciklus je bio 36 dana,pa očekujem i ovaj tako. Čekam trakice da se počnu buditi.
Nismo ni pričali o toj temi-dal vam muževi znaju za sve ovo? Moj ne zna,potajno pratim trakice,čaj pijem svejedno zbog ciklusa i to mu nije čudno. Nekako mislim da bi on teže podnio dolazak M nego ja. Akcijamo svejedno, a kad je pik samo se čudi kako par dana zaredom 🤣🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji