Evo i ja da se javim. Ne osjecam se nista drukcije nego jucer 😂 trbuh me ne boli kao da ce gospodja doc. Valjda necu procurit 🙏🙏🙏🙏Muz mi nije htio ic po test a isla svekrva u grad ali nisam nju htjela zamarat jos ako mi nista ne pokaze pa da se osramotim. Sutra cu popodne sve znat 😁
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kiky ima da izlupas muza u nase ime 🤣🤣 mi tu nestrpljive a on tako ccc
😂😂😂😂vidite cure da mi nije lako. Sram ga je kupovat test rekao je to ces ti
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ajme moram si nabaviti FRER, da na 8dpo znam jesam trudna ili ne i skratim si muke na pola😂 Sayuri koliko traje dostava na iherb?
Ja odaberem DHL, i vjerovali ili ne meni stigne iz USA za 3 dana…i kosta me dostava 2$ 🤣 Kako? Imas artikle koji su shipping saver , koji smanjuju postarinu, ja ubacim 2 teglice Manuka meda koji mi svakako treba i super prodjem sa postarinom svaki put…
Ok morat cu to proucit 😂 vec se vidim sa 10ak frerova za par dana 😂😂😂😂
A slusaj , ja sam sljedeci mjesec trudna 😋 Tako da ce mi ostati gomila FRERova i svega, i onda svima poklanjam..🥂
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Evo i ja da se javim. Ne osjecam se nista drukcije nego jucer 😂 trbuh me ne boli kao da ce gospodja doc. Valjda necu procurit 🙏🙏🙏🙏Muz mi nije htio ic po test a isla svekrva u grad ali nisam nju htjela zamarat jos ako mi nista ne pokaze pa da se osramotim. Sutra cu popodne sve znat 😁
Kiky, jos jednom cestitke i urednu trudnocu ti zelim🍾
Bice to jedna dobra debela tamna crta...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri ti si carica 💪😂
A ti si kraljica ♟ Sve cemo do ljeta ostati trudne i selimo se na temu koja se nece zvati Zimske bebe 2021 nego : Lude trudne piskilice sa teme LH trakice ...🍻
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Tako je. Da nam najveci problem bude sta sada sa testovima🤣
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Da se i ja uključim. Ja pak čekam paket od 300x ovulacijskih. Dakle!!! Ako ostanem trudna u naredna dva tri ciklusa,ne sa poklanjam nego dijelim Šakom i kapom kome treba i ne treba! 🙊🙊🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji