A plan za dalje nemam. Zadnji put kad sam bila kod gin i sama mi je rekla da mogu na ivf da sam kandidat. Ako mi se ne ceka i ne gnjavi tabletama mogu slobodno. Klomifen ne bi vise pila. Jedino sto bi moozda letrozolu dala jednu sansu. Ako to ne upali onda ivf fkt ne mogu jer cu psihicki otici ako jos godinu dana budem morala ova razocaranja dozivljavati. A najgore mi je bilo kad sam vidjela da ni M nije svejedno. Eto cure moje ja ne znam kak se djeca rade…stvarno ne znam. Kako ako znas tocno kad je O hopsas i ubacis ogromne kolicine spermija niti jedan ne oplodi js kako? Nesto onda nije ok. Mislim nemam drugog objasnjenja. Od 7 mj prosle godine kao pokusavamo. Onda sam shvatila da nemam O otisla u 9 mj kod gin i od onda do sad nista 2x imala O. pa katastrofa. Razocarana sam ljuta na svoju materncu i jajnike.
Oprostite na dugom postu ali jednostavno sam morala negdje to napisati.
Draga Anchy _23, vraćam se malo unatrag, nisam stigla prije pisati.... jako mi je žao da se ovako osjećaš i kad čitam što pišeš, kao da čitam svoj slučaj .. Nego, oprosti ako si pisala prije negdje, jesi radila prohodnost jajovoda? Ja sam isto sad završila sa tri ciklusa klomija, pokrili smo sve bitne dane i sad zapravo čekamo...Ali na zadnjoj folikulometriji mi je dr. vidjela jedan dominantan folikul i par manjih na jednom jajniku i kad sam ja već spominjala IVF jer ne znam više što napraviti da ostanem T, onda mi je ona spomenula da mi možda jajovodi nisu prohodni... pa mislim si ženo draga, zašto to nisam prije napravila a ne mučiti se i piti tablete a možda stvarno nisu prohodni... Ako sad ne uspijem ostati T, to je prva pretraga koju ću napraviti, ne znam dali se to radi samo kod IVF ili i redovno ovako...?
05/2022 💙 T
Kiky i Zara čestitam od srca i da vam sve prođe u najboljem redu!!
05/2022 💙 T
🍰🎂🍪🧁🥧🍩☕🍷🥃🍸🍹
Cure, častim za imendan. Poslužite se!!
I nek nam tema ima što manje stranica. 🤞 Da što prije odemo dalje.
Sretan imendan ❤️
Sanjarko da se nisi ti malo zaje….imale smo imendan 27.12. 🤭😂
Odakle si ovo izvukla? Ne kuzim haha 🤦♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A plan za dalje nemam. Zadnji put kad sam bila kod gin i sama mi je rekla da mogu na ivf da sam kandidat. Ako mi se ne ceka i ne gnjavi tabletama mogu slobodno. Klomifen ne bi vise pila. Jedino sto bi moozda letrozolu dala jednu sansu. Ako to ne upali onda ivf fkt ne mogu jer cu psihicki otici ako jos godinu dana budem morala ova razocaranja dozivljavati. A najgore mi je bilo kad sam vidjela da ni M nije svejedno. Eto cure moje ja ne znam kak se djeca rade…stvarno ne znam. Kako ako znas tocno kad je O hopsas i ubacis ogromne kolicine spermija niti jedan ne oplodi js kako? Nesto onda nije ok. Mislim nemam drugog objasnjenja. Od 7 mj prosle godine kao pokusavamo. Onda sam shvatila da nemam O otisla u 9 mj kod gin i od onda do sad nista 2x imala O. pa katastrofa. Razocarana sam ljuta na svoju materncu i jajnike.
Oprostite na dugom postu ali jednostavno sam morala negdje to napisati.
DragaAnchy _23, vraćam se malo unatrag, nisam stigla prije pisati…. jako mi je žao da se ovako osjećaš i kad čitam što pišeš, kao da čitam svoj slučaj.. Nego, oprosti ako si pisala prije negdje, jesi radila prohodnost jajovoda? Ja sam isto sad završila sa tri ciklusa klomija, pokrili smo sve bitne dane i sad zapravo čekamo…Ali na zadnjoj folikulometriji mi je dr. vidjela jedan dominantan folikul i par manjih na jednom jajniku i kad sam ja već spominjala IVF jer ne znam više što napraviti da ostanem T, onda mi je ona spomenula da mi možda jajovodi nisu prohodni… pa mislim si ženo draga, zašto to nisam prije napravila a ne mučiti se i piti tablete a možda stvarno nisu prohodni… Ako sad ne uspijem ostati T, to je prva pretraga koju ću napraviti, ne znam dali se to radi samo kod IVF ili i redovno ovako…?
Nisam radila prohodnos jer sam ostala T prosle godine prirodno. Valjda onda jajovodi rade. Sigurno jedan radi kad sam ostala T. Ali idem u cet na konzultacije kod gin. Sve cu je lijepo pitati, za pretrage i da me prebaci sa klomija na letrozol i svasta nesto. Sad sam vec ok to me ujutro popizditis ulovio od bijelog testa. Smirila sam se i idemo dalje.
Pisem u cet nakon gin sto i kako smo smislile za dalje...A tebi drzim fige da ti uspije ovaj treci ciklus 🤞🏽
Nasa divna lista se popunjava s plusicima ❤️🥰
Bilo je i vrijeme ❤️
E pitanje za svih,
Sad sam išla popiti tu folnu kiselinu, na kutijici piše Folacin, folfatna kiselina, ali vidim da piše Obratite se vašem liječniku prije nego uzmete Folacin ako...i navedeno par stanja i pise Ako ste trudni? Ne kužim, znam da je to dobro kao kod planiranja trudnoće, ali što nije i za ranu trudnoću?
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
E pitanje za svih,
Sad sam išla popiti tu folnu kiselinu, na kutijici piše Folacin, folfatna kiselina, ali vidim da piše Obratite se vašem liječniku prije nego uzmete Folacin ako…i navedeno par stanja i pise Ako ste trudni? Ne kužim, znam da je to dobro kao kod planiranja trudnoće, ali što nije i za ranu trudnoću?
Pije se u trudnoci, nemas brige
🍰🎂🍪🧁🥧🍩☕🍷🥃🍸🍹
Cure, častim za imendan. Poslužite se!!
I nek nam tema ima što manje stranica. 🤞 Da što prije odemo dalje.
Sretan imendan ❤️
Sanjarko da se nisi ti malo zaje….imale smo imendan 27.12. 🤭😂
Odakle si ovo izvukla? Ne kuzim haha 🤦♀️
Ja mislim da je naš forum malo ošo u onu stvarčicu 😂
😂😂😂😂
E pitanje za svih,
Sad sam išla popiti tu folnu kiselinu, na kutijici piše Folacin, folfatna kiselina, ali vidim da piše Obratite se vašem liječniku prije nego uzmete Folacin ako…i navedeno par stanja i pise Ako ste trudni? Ne kužim, znam da je to dobro kao kod planiranja trudnoće, ali što nije i za ranu trudnoću?
Folna je jako bitna za pravilan razvoj bebice. Pije se od kada krenes planirati t pa kroz cijelu trudnocu. Ako ti ju je prepisao gin onda ju uzmi. A na prvom pregledu reci koju folnu pijes i pitaj dal da nastavis s njom. Ima raznih prenatalnih tableta koje sadrze folnu.
E pitanje za svih,
Pije se u trudnoci, nemas brige
Hvalaa! 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji