Cure ja imam skoro 2oo komada, hocete da vam posaljem za prvu pomoc trakica? Poklon 😘
Bas si srce draga. Vidjeti cu sa gin u cet kakav je plan, dal idem u novi ciklus sa letrozolom ili pauziramo sad malo i radimo neke pretrage. Ako mi zatreba javim se
Hej samo mi napisi mail na firestartersa@yahoo.com
Saljem ti odmah, tu su za 2-3 dana 😉
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Premila Sayuri sto to dođe ovugnost? Di ima za kupiti?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ajme moram si nabaviti FRER, da na 8dpo znam jesam trudna ili ne i skratim si muke na pola😂 Sayuri koliko traje dostava na iherb?
Anchy dok sie ti javiš, naš fanatik za piškenje Sayuri će to sve potrošit
Stize jos jedna tura 😉 Ja sam odlucila hodati trudna ovo ljeto i to ce tako biti🤗
E pa i ja sam tako odlučila, i to čvrsto odlučila!
E pa onda ce biti tako 🥳
Premila Sayuri sto to dođe ovugnost? Di ima za kupiti?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ajme moram si nabaviti FRER, da na 8dpo znam jesam trudna ili ne i skratim si muke na pola😂 Sayuri koliko traje dostava na iherb?
Ja odaberem DHL, i vjerovali ili ne meni stigne iz USA za 3 dana...i kosta me dostava 2$ 🤣 Kako? Imas artikle koji su shipping saver , koji smanjuju postarinu, ja ubacim 2 teglice Manuka meda koji mi svakako treba i super prodjem sa postarinom svaki put...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri ti si carica 💪😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E pa da se ja ukljucim u raspravu oko folne, ja vec godinu dana valjda pijem Folacin 5mg i rekla svom ginekologu pa je rekao da samo nastavim s time,a ako i kad dode do trudnoce ic ce se vadit krv da se vidi jel treba smanjiti ili povecati dozu,ali to je u principu samo veca gramaza od onoga sto se pije u “normalnim” uvjetima u prva 3 mjeseca trudnoce koliko mi je rekao tako da ne bi trebalo biti frke oko toga
Moram se naoruzat za naredne cikluse, hvala Sayuri😘
_
Jos nam se nije navila ena sram je bilo😅
Moram se naoruzat za naredne cikluse, hvala Sayuri😘_
Jos nam se nije navila ena sram je bilo😅
I ja kazem 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji