Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Siječanj 2021. 22:51

Da sam bar ja tako optimisticna😅
    Mislim da nije sad, osjecala bi nesto sigurno, ali bit ce valjda do ljeta kad se muz vrati😊
    Bas sam neozbiljna, piskit cu na 9 dpo, a nisam kupila osjetljivi test🤦🏼‍♀️😅
    _
    Kiky drzim fige🍀🤞🏻🙏🏻

Kaća
    18. Siječanj 2021. 23:29

Zoe imam samo dva kineza, neće mi ništa pokazat na 9dpo. Mislila sam čekat bar srijedu ili četvrtak. Samo ću ga bezveze sutra potrošit i naživcirat se 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Zara7
    18. Siječanj 2021. 23:37

chiAn

Zara7

E pitanje za svih,
    Sad sam išla popiti tu folnu kiselinu, na kutijici piše Folacin, folfatna kiselina, ali vidim da piše Obratite se vašem liječniku prije nego uzmete Folacin ako…i navedeno par stanja i pise Ako ste trudni? Ne kužim, znam da je to dobro kao kod planiranja trudnoće, ali što nije i za ranu trudnoću?

Čestitam Zara!! Tvoja situacija ohrabruje mnoge da i u nemogućim ciklusima su čuda moguća i kad se najmanje nadaš!🤗🤗
    Želim ti urednu i mirnu trudnoću! 🙏🏻
    Što se tiče vaginaleta, mislim da ne bi trebala strepiti…ja sam trudna evo skoro 5mj i od pocetka trudnoce sam vec 2 puta pila antibiotike i imala i gljivičnu infekciju i bakterije i upalu…
    I uz antibiotike vaginalete stavljam i cijelu trudnocu jos moram stavljati jednom tjedno vaginaletu…
    Što se tiče folacina, pijes ga i prije zaceca i sigurno do 12-14 tjedna…ja sam u 14 tjednu prešla na prenatale koji isto sadrze folnu…nisam pila prenatale prije jer su mi 3 ginekologa rekla da pijem samo folnu i da mi prenatali mogu izazivati jos vece mucnine…puno je to vitamina…
    Samo se opusti…nemas sta pogrijesiti…bit ce to sve dobro…na pregled vjerojatno neces ici do prije 7tt…tako da do tada se opusti i uživaj…ali i čuvaj! 🤗

Joooj chiAn, puno puno ti hvala što si uzela vremena i truda ovako lijepo odgovorila i utješila me. 😊😊 
    Nadam se da će stvarno sve biti ok, probat ću se opustiti što više mogu, sad ionako ništa ne mogu napraviti😊 drago mi je što je s tobom sve ispalo super i nadam se da si do kraja trudnoće mirna za sve moguće upale i antibiotike i da ti najveća muka budu strije i celulit 🥰🥰

_______ 
    Hvala puno svim curama što ste mi dale savjete za folnu, još ću se malo informirati pa odlučiti! Super ste 🥰🥰 
    I meni bude uvijek žao kad pročitam neke opise, ali divim se vašoj snazi i optimizmu i jeeeedva čekam vaše pluseve ❤ 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Matkiša 😎
    18. Siječanj 2021. 23:54

Tu saaaam 💗💗

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Kaća
    19. Siječanj 2021. 07:22

Dobro jutro. Lucky to zvuči obećavajuće 🥳

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Tonkica111
    19. Siječanj 2021. 07:34

Evo ja 29 dc, 10 dpo... Jučer me baš bolilo kao da ću dobit a evo ništa zasad... Piškila lh al ista je kao i prethodnih dana, uvijek se vidi kod mene... Svijetla je al vidi se, nije tamnija pa se neću nadat ničemu... Temperatura 36.7,36.8 

SAYURI
    19. Siječanj 2021. 07:38

Ijaaaaooo , meni pada da tacno piskim na Valentinovo, Lucky pisi me molim te 14.02😜  
    Kiky cekamo testic….🧐

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Siječanj 2021. 07:43

Jutrooo!☕
    Kako sam se maznula jutros u arkadu 🙈🤣 ispala mi krema iz ruke u kupaoni idem se sagnuti i maznem se o rub ves masine ravno iznad sljepoocnice! Jedva sam puderom malo to prikrila. Sad ce me zezati na poslu da me muz mlati 🤣
    ----
    Jos nije stigla vjestica 🤷🏼‍♀️🤔 a bazalna danas 36.5 a jucer je bila 36.3 meni to nis jasno nije. Neka vise dode da mogu dalje...
    Cekamo Zoe i testic! Ostale curke nadam se da ste ok 😉 ima li jos piskilica osim Zoe i Kiky?

Sanjarka88
    19. Siječanj 2021. 07:55

Jutro ☕🍵☕

Zoe Cekamoooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻  nije me briga Al mogla si kupit neki osjetljiviji za 9dpo 😅.
    Kiky u koliko sati ocekujemo plus? 🥰
    Pokloncic13 grlim te jako 🤗🤗🤗
    Moja mama je to prosla *3, nakon toga je rodila moju sestru ❤️ respect!
    Joja, Anchy_23 daj odcepite to 😁
    Lucky temp niska zbog implantacije 🤩🤩🤩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

19. Siječanj 2021. 07:57

Lucky  mozes me pisat za ne dobiti 31.1 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.