Cure ja imam skoro 2oo komada, hocete da vam posaljem za prvu pomoc trakica? Poklon 😘
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Lucky cekaj hcg da vidimo hoce ti uopce trebat trakice😘 kad piskis prvi?
Zarapijes bas folacin?
Ja sam ga pila i kad sam ostala trudna su mi rekle cure u ljetnim da se FOLACIN ne pije u trudnoci jer da ima puno puno puno vise folne nego druge tablete pa sam nazvala gin da to provjerim pa mi je rekla da bolje da uzmem neke druge u trudnoci… sve je to kako ti gin preporuci ali ako pogledaa upute ona ima jedno 3,4 puta vise folne nego ostale trudnicke tablete a kao u trudnoci ti je dovolja kolicnina 400-800 …
Ma daj?? Dada, baš Folacin. Možeš li mi reći neke druge tablete koje su cure preporučile ili su se pokazale dobrima?
Ja sam kupila folat od solgara
Folat je svakako bolji od folne kiseline
Skuplje je Al bolje 👍🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zara nemoj se previse brinut , mozes ti pit i folacin ali ja bi iskreno na tvom mjestu kad ugledas plusic i kad nazovea ginekologicu za pregled pa ju upitaj dali da uzmes nesto drugo... jer meni je rekla da ostavim folacin.
Meni su cure preporucile ELENATAL i pitala sam i u ljekarni i rekli su mi da se te najvise prodaju pa uzimam te...
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Da svakako cisti folat. Ima ga solgar,ali sam ja sad uzela s iherba od Now methyl folat. Ima 90 tableta,a dođe jeftinije nego solgar s 50 komada. Preporučeno od strane endokrinologa i ginekologa 😉
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Vidim da ste na temi folne. Ja sam pila u prvoj T taj solgarov folat i trebala sam ostati na njemu, medutim presla sam na prenatalne Novalac jer kao imaju i folne i raznih dr vitamina (naravno na preporuku gin). Da bi sad nakon sto mi se sve dogodilo sa bebom radila test na trombofiliju i ispalo je da imam mutirani gen i da zbog njega moja tijelo obicnu folnu ne apsorbira u organizmu nego moram piti oblik aktivne folne. Mislim si odlicno, pila sam Novalac i bacala pare na njega a nista nije napravio.
Tako da sad pijem folbellu ona je aktivni oblik folne. Ne zelim te plasiti zara s ovime sto sam napisala.
Nego samo hocu reci kako danas ginekolozi napamet bubaju i prepisuju folnu...Mislim od nje ti nista lose ne moze biti samo dobro. Nije ni meni nista lose od novalaca bilo osim sto nije nis napravio u mom organizmu jer moje tijelo takav oblik folne ne prepoznaje i ne apsorbira. I vjerovatno to ne bi nikad znala da mi se ova tragedija nije dogodila.
Cure ja imam skoro 2oo komada, hocete da vam posaljem za prvu pomoc trakica? Poklon 😘
Bas si srce draga. Vidjeti cu sa gin u cet kakav je plan, dal idem u novi ciklus sa letrozolom ili pauziramo sad malo i radimo neke pretrage. Ako mi zatreba javim se
Anchy dok sie ti javiš, naš fanatik za piškenje Sayuri će to sve potrošit
Ako ispiski svih 200 kom onda je stvarno krunimo za kraljicu pis pis
Ako ispiski svih 200 kom onda je stvarno krunimo za kraljicu pis
Ahahahahha,necu 200 ali jedno 50 hocu sigurno...
Ja pocinjem piskiti 7 dpo sljedeci ciklus, osjecam mengu da dolazi danas...ovak od Hcg imam Ultru, CB, FRER i kineze.... a od LH trakice za amazona , CB digitalni sa smjeskom i Ovugnost 💅
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Stize jos jedna tura 😉 Ja sam odlucila hodati trudna ovo ljeto i to ce tako biti🤗
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji