Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maki994
    18. Siječanj 2021. 11:17

zoe🌸

Jel dovoljno osjetljiv hcg da detektira na 10dpo?

Pa 25 je mislim da bi pokazao bar nesto. Ali radit cu sutra jos jer ih svakako imam na pretek,  ma da se nadam previse. 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

BAJOMA
    18. Siječanj 2021. 11:22

🦋Anitram1982🦋

E da. I eto vam mojih trakica. Pa si ti sad misli jel bila O, nije bila O…oce biti pika..nece biti..bio je…🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 strava. Bum nastavila naravno dalje sa Lh trakicama. Al kak je krenulo cini mi se da bum jod narednih 10 dana osim akcijanja i piskila trakice 🤣🤣🤣

Nek urodi plodom 🤞🤞🤞

18. Siječanj 2021. 11:23

Martina bas si draga, hvala ti na objasnjenju, nisam htjela prije pitati da te ne zamaram, sad kad si mi objasnila, uh, kakva si ti lavica zeno!! ❤️

-
    Maki ima jos nade, sutra, preksutra, drzim fige🙌🏻

Sanjarka88
    18. Siječanj 2021. 11:31

maki994

zoe🌸

Jel dovoljno osjetljiv hcg da detektira na 10dpo?
    Pa 25 je mislim da bi pokazao bar nesto. Ali radit cu sutra jos jer ih svakako imam na pretek,ma da se nadam previse.

Koji si dpo? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zara7
    18. Siječanj 2021. 11:40

Drage cure, 
    Prije svega, Kiky, testovi izgledaju supeeeer, i ja čekam potvrdu sutraaaa, čestitke!!! 🥳🥳
    Anchy, baš mi je teško bilo čitati kroz koje emocije sad prolaziš, ja sam još zelena i neću se razbacivati velikim riječima jer ne znam što prolaziš (prolazite), samo eto da znaš da si mi (nam) u mislima i bit ćemo presretne kad to bude to!!! ❤ 
    _________ 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    18. Siječanj 2021. 11:41

Sad vas molim pomoć za moju ludu situaciju. Znači, valjda ću uspjeti dobro objasniti. Ovaj ciklus smo prvi put krenuli s lh trakicama i ja sam baš tu i poslala sliku svog pika koji je bio 6.siječnja oko 9 navečer što znači da je ovulacija bila ili 7. ili 8. siječnja. Mi smo imali odnose mislim 1. i 2. ili 3. siječnja, nisam uopće zapisala jer mi po kalendaru nisu bili plodni dani, a stvarno se ne mogu sjetiti, najkasnije 3. siječnja. Ja sam nakon tog odnosa primijetila znakove gljivične infekcije, svrbež i čak mi je taj odnos bio blago neugodan pa smo par dana pauzirali i kao planirali oko O ponovno krenuti, međutim nije mi bilo bolje pa smo nastavili s pauzom i ja sam se pomirila da ništa od tog ciklusa jer su zadnji odnosi bili minimum 4 dana prije ovulacije. U međuvremenu sam koristila i Canesten vaginalete koje mi nisu pomogle plus Acidosalus vaginalete koje još uvijek koristim (imali smo odnos 3, 4 dana nakon ovulacije koji mi je još bio bolan pa sam uzela i ove druge vaginalete). Kako sam bila milijun posto uvjerena da nista od ovog ciklusa koristila sam vaginalete bez ikakvog straha za plod. Plus, odlučila sam baš ovaj ciklus jer "nema šanse za začećem" obaviti kolonoskopiju koju dugo odgađam, ali moram radi obiteljske povijesti plus nekih problema. Po mojoj računici, taman mi je moguća implantacija bila oko kolonoskopije. Za one koji ne znaju, dan prije se popije laksativ i 3 litre Donat Mg-a i onda se čistiš cijeli dan. Ugl, nimalo ugodna pretraga za tijelo plus ti sa cijevi pregledavaju cijelo crijevo. 

E sad, ja sam dobila cijeli paket wondfo trakica i taman prije nekih tjedan dana sam napravila lh trakicu čisto da vidim kako se ponaša u običnom dijelu ciklusa nakon ovulacije i bila je skroz bijela. I danas idem pogledati da vidim kako se ponaša otprilike par dana prije M (4 dana) jer sam čitala da su lude pa da znam kako meni funkcioniraju. I napravim jutros LH trakicu i vidim pik i još se smijem sama sa sobom kako su stvarno lude trakice. I idem napraviti HCG njihovu trakicu jer eto zašto ne i napravim i vidim blagu crticu. Odmah sam išla kupiti digitalac na kojem piše 1-2 tjedana. Doslovno sam se počela tresti, ali sam u velikom strahu i radi vaginaleta i radi kolonoskopije plus mislim da sam čitala da test može biti lažno pozitivan u slučaju upale koja mi je definitivno bila. 🤯🤯🤯 probat ću staviti slike testića da vidite. 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

18. Siječanj 2021. 11:41

BAJO1

🦋Anitram1982🦋

E da. I eto vam mojih trakica. Pa si ti sad misli jel bila O, nije bila O…oce biti pika..nece biti..bio je…🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 strava. Bum nastavila naravno dalje sa Lh trakicama. Al kak je krenulo cini mi se da bum jod narednih 10 dana osim akcijanja i piskila trakice 🤣🤣🤣

Nek urodi plodom 🤞🤞🤞

Tvojim stopama krecem 🤣🤣🤣

18. Siječanj 2021. 11:42

zoe🌸

Martina bas si draga, hvala ti na objasnjenju, nisam htjela prije pitati da te ne zamaram, sad kad si mi objasnila, uh, kakva si ti lavica zeno!! ❤️

-
    Maki ima jos nade, sutra, preksutra, drzim fige🙌🏻

18. Siječanj 2021. 11:44

Ajmeeeee zara cestitammm!! Kakva prica ajme meni, protrnula sam, drzim fige da nije nista nastetilo plodu i da ce biti sve okej. A hoce❤️❤️❤️

Sanjarka88
    18. Siječanj 2021. 11:45

Zara Wow! 🥰
    Mislim da nije za pretraga mogla stetit implantaciji
    Daj sliku wondfo testa i lh molim te 
    Koji si onda sad dpo? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.