Zara najprije da tebi odgovorim.... Ne boj se nista.... Nazovi doktora i sve mu ispricaj, on ce ti dat najbolji savjet.... Sigurna sam da donat mg ne moze stetit.... Za drugo stvarno ne znam.... Cestitam ti na trudnoci i samo se nemoj sekirat. Plodu najvise steti stres.... U to sam jedino sigurna :*
Maki Mislim da test od 25 miu nije dovoljno osketljiv da ti bilo sta pokaze tako rano. Imas jos sanse, ne brini :*
Zoe vidis kako ti je sad lijepsi potpis hehehe. Nek ti donese srecu ;)
Martina ti si bas zena lavica.... Nadam se da ces uskoro s nama podijelit plus, i da cemo pratit s tobom cijelu tvoju trudnocu sve dok se malo cudo ne rodi :* sve ono sto si napisala nasoj anchy i meni je puno pomoglo.... I ja joj savjetujem da sto prije obave spermio. U poliklinici Zahi dodje se na red za par dana.... Eto ja muza jucer narucila a preksutra ide....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
https://ibb.co/HNwnBnk
https://ibb.co/zRN8Rqh
Wow test od 25ml i 10/11dpo
Crta top 🥰
Cestitke od ❤️i nek bude skolska 🥰🥰🥰🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zara cestitam!! Prekrasan testic, na kojem se vidi iz aviona😄 kakve si simptome imala napisi nam
Sanjarkaja sam 10dpo ima jos nade ali eto ja uvijek u ovom periodu ciklusa ocekujem neku sjenicu. 😣
Zara ajmee bas mi je drago nadam se da ce biti sve ok drzim ti fige 👏👏
Ima jos nade na 10dpo stvarno moze biti tamo za testice od 25ml 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sanjarkaja sam 10dpo ima jos nade ali eto ja uvijek u ovom periodu ciklusa ocekujem neku sjenicu. 😣
Zara ajmee bas mi je drago nadam se da ce biti sve ok drzim ti fige 👏👏
Ima jos nade na 10dpo stvarno moze biti tamo za testice od 25ml 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Rano*
E da, zaboravih.... Martina mislim da ovulacija jos nije bila... Tempica je nesto cudnjikava
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
https://ibb.co/HNwnBnk
https://ibb.co/zRN8Rqh
Ajmeee pa cestitam
Ajme cure drage, puno vam hvala, svakoj od vas na lijepoj riječi i lijepim željama.
Lucky daaaa!!! I bilo mi je baš slatko kako si me stavila na listu iako je skoro 50 dana bilo za odbrojavati 😁
Ja se još nisam prestala tresti :O baš sam u tolikoj nevjerici bila da sam umočila trakicu u običnu vodu da vidim jel do ludih trakica. Tek onda sam išla po digitalac 😁
Vidjet ćemo sve, dosta sam skeptična još radi svega... pričekat ću sigurno još par dana pa se onda javiti gin.
Zoe od recepta u mom slučaju znači što manje odnosa dobrih par dana prije O plus popratna gljivična infekcija 😁🙄 od simptoma nisam imala niti još imam baš ništa. Ako bi išla cjepidlačit, rekla bi da me boli područje prepona i da sam živčana, ali to ne smatram vezanim uz moguću T 😁
E da, i normalno sam pila i vino i pivu...😶
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Zara želim ti dosadnu i školsku trudnoću 🤗🤗🤗🥰
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
E da, još samo da napišem jer sam nešto slično čitala na drugoj temi. Inače imam baš problema s cirkulacijom da su mi stopala uvijek santa leda i noge užasno teške. Ovaj ciklus sam baš puno pješačila za moje pojmove (minimum 8 000 koraka dnevno) i imala puno manje hladna stopala. Sjećam se da je neka cura to napisala na drugoj temi pa evo, možda je i meni pomoglo da znaju cure s ledenim stopalima 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji