https://ibb.co/j8LKmP4 ❄☃️
3sreca znam kako se osjecas i ja sam u banani. Ako ti treba odmor od svega odmakni se. I drzim ti fige da ti mir donese bebicu cim cim prije ☘
Slobodno nam se vrati kad pozelis ❤😘
3sreca u potpunosti te razumijemo, ako smatras da ti je rad na bebi previse okupurao sve u zivotu bolje uzeti pauzu pa ce bebica tako mozda brze doci. Vrati nam se brzo s ljepsim vijestima. Veselimo se tvom povratku ❤️
Anchy aaaahhhhh 😩😩😩 pa jebemu! I kakav je plan za dalje, jel ti dr sta pricao?
Iskreno danas sam dragom predlozila ivf jer ova razocaranja minuse i bijele testove ne mogu vise podnjeti. Ponedjeljak je na poslu sam a raspadam se. Jos sad kad glupaca dode pa me fino svaki put kad odem na wc podsjeti da nemam dijete i da nisam trudna. Sta da vam kazem...katastrofa!
Svaka vam cast na snazi i sto gurate dalje. Suosjecam sa svakim vasim minusom kao da je moj, jer tocno znam kako vam je ovako kako je sada meni...uzasan osjecaj koji ni najgorem neprijatelju ne zelim.
A plan za dalje nemam. Zadnji put kad sam bila kod gin i sama mi je rekla da mogu na ivf da sam kandidat. Ako mi se ne ceka i ne gnjavi tabletama mogu slobodno. Klomifen ne bi vise pila. Jedino sto bi moozda letrozolu dala jednu sansu. Ako to ne upali onda ivf fkt ne mogu jer cu psihicki otici ako jos godinu dana budem morala ova razocaranja dozivljavati. A najgore mi je bilo kad sam vidjela da ni M nije svejedno. Eto cure moje ja ne znam kak se djeca rade...stvarno ne znam. Kako ako znas tocno kad je O hopsas i ubacis ogromne kolicine spermija niti jedan ne oplodi js kako? Nesto onda nije ok. Mislim nemam drugog objasnjenja. Od 7 mj prosle godine kao pokusavamo. Onda sam shvatila da nemam O otisla u 9 mj kod gin i od onda do sad nista 2x imala O. pa katastrofa. Razocarana sam ljuta na svoju materncu i jajnike.
Oprostite na dugom postu ali jednostavno sam morala negdje to napisati.
Jutro ⛄
3sreca i Anchy_23 jako mi je žao zbog minusa 😪😪😪
Nemojte padati! Nas put je malo trnovitiji Al doc cemo mi do svog cilja, Hocemo sigurno ❤️❤️❤️ grlim vas jako jako 🥰🤗🤗🤗
Enaaa1 cekamo tvoj plusic ko ozeblo sunce 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro.... Cure vjerujem da vam je teško... Mi pokušavamo negdje godinu dana, al nekako sam se zadnjih mjeseci već opustila i ne pogađa me više neuspjeh ko i prije...u zamjenu za M🩸 znam da mogu nešto drugo raditi što ne bih mogla trudna.Od druženja s ekipom... Odlaska na snijeg i glumljenja kaskadera na sanjkama, kuhano vino... Itd. Možda vama i nije do toga al eto meni nekako bar ublaži cijelu situaciju... Evo meni 8dpo...boli trbuh, a po kalendaru bi trebala sutra dobiti M tako da već lagano otpisujem trudnoću za ovaj mjesec, vidit ćemo... Poprilično sam i pesimista da se ne bih previše nešto nadala i razočarala. Uživajte dok možete jer ćete brzo mijenjat pelene i imat podočnjake od nespavanja!
Anchy i 3sreca jaako jakoo mi je zao radi vas. Suosjecam do neba😭😭
3sreca sretno ti i nadam se da ces se uskoro javiti sa sretnim vijestima🤞🏻😘
__
Anchy razumijem te totalno, jednostavno se tu jako puno stvari mora poklopiti, sansa u jednom ciklusu ako pogodis O je 25%, na nasu zalost to nije samo tako. Nadam se da ces naci snage da nastavis dalje🙏🏻 Vjerujem da tvoja bebica ceka, tu je negdje i brzo ce doci kroz koji ciklus❤️
Hvala curke na podrsci ne znam sto bi bez vas. Stvarno, razumijete me najbolje. Znam ja da ce me sad ovo proci. Sada je tako i ne vidim ni ne znam kojim putem dalje pa sam u banani.
Dobro da vam nisam pisala sve svoje umisljene simptime uzas haha zestoko sam zabrijala s njima. Jedino ta bazalna mi je davala neku nadu i onda se strmoglavila nenormalno. Predosjecala sam da nisam T onaj unutarnji glas rijetko kad me prevari.
Tonkica kako ako si 8 dpo bi trebala sutra dobiti? Koliko ti traje lutealna faza?
Cure zao mi je zbog minusa,jednom će uspjeti,MORA 🤞. Dopustite si tugu i suze,a onda hrabro naprijed ♥️
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Tonkica kako ako si 8 dpo bi trebala sutra dobiti? Koliko ti traje lutealna faza?
A iskreno nemam pojma, mislim da su mi kraće. Jer sam ovaj ciklus po trakicama skužila ovulaciju 20. ti dan pik. Ako je to konstantno onda mi traje nekih 9,10,11 dana jer su mi ciklusi najčešće 29,30,31 dan.... Al svakako rano za piškiti na test u slučaju da ne dođe, pa sam zato stavila da ću tamo 22.og,23. eg piškit.
Sortiraj odgovore
Najstariji