Anchy mozda da pokusas dat jednu sansu letrozolu, pa onda kreni dalje, znam kako ti je, daju ti klomi i ti se nadas, a onda 3 ciklusa produ i nista, i sama sam u tome i veliko je razocarenje. Ja si sve mislim kad prode hsg nedam vise sanse nikakvim tabletama, idem dalje, neda mi se gubit vrijeme,na ljeto cu 32….znam ima i starijih i doktori jos govore pa mlada si, ali ne zelim doc do 37 i onda rec e sad idem na potpomognute. Jos se ovaj ciklus nadam, jer desilo mi se moje malo cudo 🤗
Pa da to nam stalno ponavljaju mlade ste ajde jos pokusajte imate vremena. Pa nemam vremena brate. Trebala sam sad vec drzati dijete u rukama da nije poslo sve po zlu. Mislim da cu na konzultacije cim la bruha dode i probati sa letrozolom ako ni to ne upali onda odo ja na ivf. Najrade bi da mi se desi moja ovulacija. Kao sto je sad tebi. Tako sam ostala T u svom prirodnom ciklusu. Kad bi znala da ce sljedeci mj biti O bez tableta ne bi ih ni pila.
Jako jako se nadam da ce tebi uspjeti, tako sam ja ostala T u svom prirodnom ciklusu. je da je O bila valjda na 40dc al nema veze. Mora kod tebe to sada biti to
Hm, falila sam... Izgleda da mi je 9 dpo po aplikaciji. Ma ništa ja to ne pratim predobro, to točno potvrđuje priču da sam se totalno opustila nakon godinu dana pokušavanja hahahs... Al opet izađe da je lutealna oko 10 dana. Ne dođe li sutra onda mooožda piškim preksutra na hcg, jer mi je prvu trudnoću bio ovakab ciklus i na dan kad sam trebala dobiti sam imala jaaaako svijetlu crticu iz razloga jer je bilo ranije testiranje zbog kasne ovulacije. Svašta sam ja natipkala, ko bi pohvata sve 🤣🤦🏻♀️
3sreca ako si tako odlučila da se maknes sa foruma na neko vrijeme napravi to, i malo odmori od svega...sredi malo misli i za koji mjesec nam se javi sa prekrasnom vijesti 😊
Anchy ako ste ti i muž za IVF zašto ne, ako misliš da prirodno nećete uspjeti, odi i gotovo...danas puno parova ide na ivf...
Ja gledam sama po sebi, znaci dvije godine odnosi bez zaštite i kad sam došla kod gin pita me jesmo imali ciljane odnose, ja kažem nismo ali ne vjerujem da baš nikada u te 2 god nismo pogodili O pa nije moguće...onda sam ja mislila da ja nemam O jer nisam osjećala nikakve simptome jer sam eto mislila da to uvijek bude 14dc, a ni jednom mi nije bila tada...i sada kada sam ušla u ovaj svijet trakica i vidim kada dolazi O ja ju osjetim, inače sam mislila ah evo neki grčevi bezveze...ja sam imala O ali je nisam znala prepoznati.
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Ja znam da ne mogu dugo te klomifene i letrozole za poticanje O. Oni se najduze 6 mj smiju koristiti. Nisam ni pitala zasto samo 6 mj i kakve sve nuspojave i sranja mogu napraviti, mislim si bolje da ni ne znam. Dovoljno mi je ono sve sto je silver pisala. Imam pravo jos samo 3 mj sa tabletama. I sto nakon njih... Ja svoje prirodne O imam 2 ili 3 puta godisnje... pa ko ce to pogoditi i jos da upali...znaci sanse su mi nikakve. Dode mi nekad da sve pustim i pokusam tako prirodno ali sama pomisao da cu svoju prirodnu O cekati mozda do kraja godine mi je prestrasna.
Bas sam ljuta na svoje tijelo sto mora biti tako sjeb**
Anchy draga razumijem te skroz, bas mi je zao🥺 jos me i srce boli kad znam da iza sebe imate jednu izgubljenu trudnocu..😞
Nadam se da ce uspjeti sto prije, da ces naci snage da nastavis dalje, da ne upadnes u depresiju. Tesko je ovo razdoblje u pm, jako tesko.. mene je isto iznenadilo, ja sam naivno mislila da cu odmah ostat trudna cim se prestanemo pazit, jer kao mladi smo. Da bi na kraju od 8 pokusaja imala 3 ovulacije, saznala za policisticne, sto znaci ako muz ima i neki najsitniji problem sanse su nam jako male. Jos ga sad i nema pa ni ne mozemo pokusavat. Ja sam nekako vec otpisala trudnocu😅 nakon svih saznanja cini mi se nemoguce da cu ostati T. Ali mi smo odlucili da necemo jos sigurno na neke umjetne, bar jos 3 godine, ne zuri nam se, do tada ce se valjds nesto i primiti🤞🏻🍀
Hjoooj curke baš mi je žao što je još jedan ciklus bezuspješan...točno znam kako vam je...
Ja sam znala od 9dpo raditi testove i kada nisam imala ni sjene vec sam tih dana plakala...tako da dok bi mi vjestica stigla isplakala bih se vec dobrano pa me ona nije toliko ni dirala...ali tocno znam osjecaj 😞😞
Za toliko slucajeva sam cula di imaju O 3x godisnje i uspiju prirodno...ali tko zna koliko cekaju...
Anchy, jel tebi inseminacije ne bi mogle s obzirom da nema O, ha?
Pokušajte sa IVF, mozda od tih svih terapija tijekom tog ciklusa uspijete i prirodno, kao moja prijateljica...
Bas vam svima držim fige...i baš mi vas je žao tako potištenih...ne gubite nadu! 💪🏻💪🏻
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
chiAn ja svaki mjesec krenem od 9 dpo, tako da vec na 10 dpo znam da nisam trudna i prebolim do menge taj ciklus, lakse mi je tako nego da se lazno nadam i umisljam simptome jos dodatnih 4-5 dana.
Jedva cekam da se sutra ujutro ubijem u pojam🤣
Grlim vas cure sve jako 🤗🤗🤗
Ova borba bas zna umarat, al jace smo mi od toga
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/j8LKmP4 ❄☃️
3sreca znam kako se osjecas i ja sam u banani. Ako ti treba odmor od svega odmakni se. I drzim ti fige da ti mir donese bebicu cim cim prije ☘
Slobodno nam se vrati kad pozelis ❤😘
Ancy smijem li ti stavit je filtriranu
Meni je isto lakse pisnut minus nego cekat m do kraja i strepit
Ovako sve prebolim do nje, i onda nju jedva docekam 😂 i shvatim je kao pocetak nove nade
Realno. S osjetljivim testovima do 11/12dpo tko ima minus, moze opisati ciklus
A impl nakon 10dpo je moguca Al nije bas najbolja verzija i cesto zavrsi loše
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji