Evo slika, a kao nadzire se neka sjena 🤫🤔
https://ibb.co/0Cx58F0
Kiky sjecam te se na forumu otprije godinu dana kada smo vjecale oko tvojih sjenica pa je bio lijepi pozitivni testic i srce mi se paralo kad sam vidjela da je bila biokemijska a meni i muzu godisnjica braka! Ove godine drzim fige na najjace da se zadrzi,tamni i da nam se javis iz radaone za 9 mjeseci! Super su krenuli pokloni za godisnjicu braka,hvala ti! Koja je iduca od svih vas? ☺️🙈🤭 Necu ti jos cestitati nego kada bude pravi plus,eventualno kad nam srceko prokuca da to bude to! Prosle godine si plakala u ovo vrijeme od tuge,ajmo malo od srece 🥳🥳🥳🤩🤩🤩
Draga moja, da tocno prosle godine nekako u ovo vrijeme je bila biokemijska i to bolna. Bas me bilo ulovilo. Daj Boze da tamni. Ne zelim se previse veselit da ne procurim ali mogu rec da mi srce ipak lupa sto na sat. Sad kako se susi se vise vidi. Idem sad tek muzu pokazat jel on sta vidi
Naravno da vidi. Vidi se iz aviona
Prije 5dpo godina isto na 11dpo sam imala na istom testu sjenu sjenine sjene koja sad viče mama tu kraj uha
Ovi testovi ne ocitavaju lako betu i na malo tamniju crtu od tvoje imala sam digitalni CB 2-3tt
Bit ce sve ok ❤️
A sad recept da cujemo 😁
Recepta nema ovaj ciklus. Nisam nista pila. Nisam pratila sa trakicama pik nego sam po aplikaciji pratila kad bi mogao bit. Po aplikaciji je onda bio odnos dan prije pika i dan poslije pika. Poslije O sam dva dana jela ananas,ali iz konzerve 😂 Muz kupio jer mu je dosao gust pa sam i ja smazala jednu kanticu.
Znaci bilo je sve opusteno, jos sam i na go bila. Bas nisam razmisljala o tome previse i sad nevjerujem da se sto skuhalo u trbusicu🙈🙉🙊 Od simptoma me zadnja 3 dana bole grudi i imam neke kao grceve lagane u lijevom donjem dijelu koji su konstantni
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kiky,ovo je izgleda samo jos jedan dokaz da sve ide u svoje vrijeme i da neke jako grozne stvari treba prozivjeti da bi se doslo do cilja! Neka,sad muz moze u miru na brod pa se vratiti taman pred termin da skupa docekate princa ili princezicu,a mozda i oboje tko to zna? Mozda i to bude neka nagrada za sve. Bas mi je drago,tocno bi te zagrlila da si mi tu nadohvat ruke! Al nemoj ne pisat do utorka,pa poludit cemo mi tu bez testova 🤭🙈😂
Šta kaže muž?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kiky cestitam ti od srca !!! Napokon ➕ u grupi....
Gdje nam je enaaa? Sta ima kod tebe dragicka?
Anchy uuff napeto iscekujem tvoj sutrasnji test.... Svaka ti cast kako lozes tsko dugo izdrzat da ne piskis hehe nek ti to donese srecu :*
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Kiky i ja vidim sjenu, neka tami 🤞🏻🤞🏻😊
Danas cijeli dan osjećam neke grčiće dolje i bol u leđima i kako sam prošli ciklus imala pik na 11dc, mislila sam da je opet i napravim lh i crtica jedva vidljiva...a jučer nisam radila jer sam ostala samo na 3 a nisam naručila nove jer je M trebao na teren i na kraju nije otišao...tako da sam odustala i od bazalne i ostala bez trakica
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Kiky,
https://ibb.co/9gw1p3D
moja trakica na 11 DPO 🙂🙃 u petak sam usla u 28 tt. 😉
Treća sreća mora bit ovaj put 👏🏻🤞🏻🧡🧡🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Kiky cestitam ti od srca !!! Napokon ➕ u grupi….
Anchy uuff napeto iscekujem tvoj sutrasnji test…. Svaka ti cast kako lozes tsko dugo izdrzat da ne piskis hehe nek ti to donese srecu :*
Ja se divim svima vama sto piskite tako rano. Mene je trta. Mozda me je vise strah plusa nego minusa. 🙈 zato ne piskim prerano...
I ne zelim M razocarati imam osjecaj da ce njemu minus pasti teze nego meni. On je uvjeren da sam T 😅
Ja sam se pripremila na najgore a nadam se najboljem 🙊😉☘
Kiky cestitam ti od srca !!! Napokon ➕ u grupi….
Anchy uuff napeto iscekujem tvoj sutrasnji test…. Svaka ti cast kako lozes tsko dugo izdrzat da ne piskis hehe nek ti to donese srecu :*
Ja se divim svima vama sto piskite tako rano. Mene je trta. Mozda me je vise strah plusa nego minusa. 🙈 zato ne piskim prerano…
I ne zelim M razocarati imam osjecaj da ce njemu minus pasti teze nego meni. On je uvjeren da sam T 😅
Ja sam se pripremila na najgore a nadam se najboljem 🙊😉☘
Nije rano, taman je za testić ⌛🤞🏻🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Danas Kiky, sutra Anchy,…. Sad krecu plusici, vrijeme je ❤️
A kad si nam ti na redu za pis pis? 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji