Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    18. Siječanj 2021. 09:25

Anchy tocno znam kako ti je. Meni je tako bilo jucer i gle, danas je novi dan... Odbolovala sam mengu a jos nije ni dosla hehe, sad ju iscekujem s nestrpljenjem da mozemo u nove pobjede.... Zelim ti samo reci da se ne predajes... Ako ti gin kaze da ce ti dat uputnicu, odi odma.... Mozda ti to pomogne za psihu i mozda ostanes trudna odma.... Puno parova je bas to dozivjelo... 
    3sreca zao nam je sto se tako oskecas al te razumijem. 
    Zelim da znas da smo uvijek tu za tebe i ako trebas razgovor samo nam piši :*
    Lucky tvoje se cudo se dogadja ovaj ciklus, vidjet ces :* 
    __
    Hvala za linkove FRERa :) bas cu si narucit... Nadam se da ce doci za tri tjedna hehe kad krene novo piskanje ..
    Nasla sam na fejsu neku povoljnu ponudu za vadjenje spolnih hormona (poliklinika Analiza Lab). Imaju akciju pa je cijena oko 550 kn za sve hormone. Na ostalim mjestima je oko 150-200 kn po hormonu i meni je to bas nekak puno. Ipak, probat cu danas nazvat ginekologa i zicat ga uputnicu da bar malo ustedim.... Drzte mi fige da uopce skupim snagu pricat s tim likom :( 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Kiky 🥰
    18. Siječanj 2021. 09:25

Anchy Jako mi je zao da nije pozitivan test, bas si me rastuzila. Ali to nije kraj, to je tek pocetak borbe. Nista u zivotu nije lagano pa ni to. Ja sam uvijek mislila najlakse je dite napravit. Je mos mislit. Ali dat ce Bog kad se budes najmanje nadala. Zato isplaci se i moras biti jaka za nove korake, tvoj trud ce se isplatit vjeruj.
    Lucky ti meni stavila plu,lipo ga je vidjet. nadam se da nece doc gospodja sve me je strah opet biokemijske vjeruj. Stalno razmisljam o tome samo da ne dodje

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Tonia♥️
    18. Siječanj 2021. 09:26

U konačnici, treba nekad i malo odmora od svega, konstantnog praćenja svih mogućih dana, trakica, sluzi...opterećuje psihu jako...meni je letrozol srećom bio uspješan za prvu trudnoću i to taman praktički 5.mj od tih mogućih 6 za korištenje. Al i ta trudnoća se desila kad sam praktički odustala. Kod mene je situacija bila prije prve trudnoće-dr.rekao ajmo probat 6mj sa letrozolom ako ne bude trudnoće,idemo na operaciju mioma. Dosao je taj 5.mj gdje se ništa nije dogodilo i odustala sam i pocela se psihicki pripremati na operaciju. I puf, ostala trudna,naravno pokrili mi sve i ovulaciju i druge dane al sam mislila kako nije upalilo sve druge mjesece da nece i sad. Kasnije kako se trudnoće nisu održale, psihički sam bila dosta van sebe, doslovno nada-razočarenje i tako u krug. Pustila malo forum, pustila sve. U konačnici nekad stvarno treba odmora od svega ♥️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Sanjarka88
    18. Siječanj 2021. 09:27

Kiky jesi pisnula lh? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    18. Siječanj 2021. 09:29

Jutro žene moje drage..ebo čitam vas i bas sam bijesna,jadna i nemoćna. 
    Ovo je takva jebena borba nepravedna da to nije istina. Ono sto bi trebalo biti divno,sto od samog seksa pa do trudnoce i dolaska na svijet je postalo sve naučna fantastika.
    I to kako za koga. To i je nepravedno. 
    Voljela bi vas sve utješiti koje ste u ovim danima saznavanja za snjeske bjelice,ali i sama sam imala dane kad sam mislila da nećemo uspjeti,pa se probudiš jedan dan puna elana i nade i tak ti prođe jedan mjesec pa tri pa 6..
    Ali žene,mi smo fakat jebene lavice,oprostite kaj sam prosta,i fakat nema odustajanja.
    Dozvolite si suze i krize jer je nemoguce sve gutati unutra,ali onda dignite i dignimo te krune,popravimo ih i idemo u fajt🙏❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Siječanj 2021. 09:38

Hvala vam svima zene drage!
    Jebena je ovo borba da...tko zna sto nas sve jos ceka. Odustati ne planiram, ocito ce biti puno teze nego sto sam si prvotno mislila. 
    Je da, dode do zasicenja, i od sexsa i bazalne i trakica...btw nemam vise lh sve sam ih spizdila
    Moram se resetirati cuti sa gin , docekati da ova koza dode i prode 
    Bajo  ma stavi filtriranu eto cisto iz zabave 
    Sta cemo guramo dalje dan po dan

Tonia♥️
    18. Siječanj 2021. 09:43

Da nema foruma i ovog kako ja to zovem "utočišta" bilo bi puno teže. Jer ne možeš nekome tko ne prolazi istu ili sličnu borbu opisati i dokazati kako je to. Zato smo tu sve iste, zajedno, u veselju i tuzi ♥️ i sigurno ćemo se sve i dalje družiti kada cemo imati sticker sa tjednima trudnoće 💓

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

BAJOMA
    18. Siječanj 2021. 09:44

🌈

Hvala vam svima zene drage!
    Jebena je ovo borba da…tko zna sto nas sve jos ceka. Odustati ne planiram, ocito ce biti puno teze nego sto sam si prvotno mislila.
    Je da, dode do zasicenja, i od sexsa i bazalne i trakica…btw nemam vise lh sve sam ih spizdila
    Moram se resetirati cuti sa gin , docekati da ova koza dode i prode
    Bajoma stavi filtriranu eto cisto iz zabave
    Sta cemo guramo dalje dan po dan

Samo sam malo je pa vidite svi 

https://ibb.co/4TgxMn1

BAJOMA
    18. Siječanj 2021. 09:46

Evo je da i drugi mogu vidit 
    https://ibb.co/wyTSGZJ

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Siječanj 2021. 09:49

BAJO1

Evo je da i drugi mogu vidit
    https://ibb.co/wyTSGZJ

Jesi ti neki madionicar ili sta. Haha sa bijelog testa izvuce sjenu 
    Ma znate sta ja mislim, da svi testovi imaju tu sjenu samo kad si trudan da ta sjena potamni 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.