Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Siječanj 2021. 10:01

Ima u dm-u😄 

Sanjarka88
    18. Siječanj 2021. 10:02

Kiky 🥰

Mogla bi kupiti digitalni. Nisam ga nikad koristila pa me samo malo uputite gdje ga mogu kupiti? U dmu ili u ljekarni?

Ima u dm i ljekarni, samo ne znam jel svakoj 🙂
    Lh je top 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tonkica111
    18. Siječanj 2021. 10:02

Kiky 🥰

Mogla bi kupiti digitalni. Nisam ga nikad koristila pa me samo malo uputite gdje ga mogu kupiti? U dmu ili u ljekarni?

Imaš i u dm i u ljekarnu, gledaj gdje ti je bliže da se što prije popiškiš hahahahaha 

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Siječanj 2021. 10:03

Kiky 🥰

ljekarna, nisam ih u dmu vidjela!
    I lh ti je top! ti si trudna zeno  ali strpiti cu se malo pa kad stavis digitalca cu cestitati

Tommyfame
    18. Siječanj 2021. 10:05

🌈

Tommyfame 🔜🤰

BAJO1

🌈

Hvala vam svima zene drage!
    Jebena je ovo borba da…tko zna sto nas sve jos ceka. Odustati ne planiram, ocito ce biti puno teze nego sto sam si prvotno mislila.
    Je da, dode do zasicenja, i od sexsa i bazalne i trakica…btw nemam vise lh sve sam ih spizdila
    Moram se resetirati cuti sa gin , docekati da ova koza dode i prode
    Bajoma stavi filtriranu eto cisto iz zabave
    Sta cemo guramo dalje dan po dan

Samo sam malo je pa vidite svi

https://ibb.co/4TgxMn1

Ja tu nist ne vidim 🤷‍♀️ no mislim da je pad temparature na 14dpo i test bez plusa iz aviona dovoljno da se ne rade ovakve lažne nade..

Anchyzao mi je 😔 i stvarno kuzim te u potpunosti..meni je sad ono dobim mengu i eto jebeno mi nije jasno. Napravimo sve po PS-u i nece i nece. Ovo vise nema veze niti sa ikakvim stresom, niti sa biologijom ma sa nicim.. i jebat ga glavom kroz zid ne mozemo pa udri sve ispočetka.
    Ja sam sad u fazi da mi se eto vise neda..da me muz gura nebi se ni seksala vise haha

Drzi se ❤ nemam ti sta drugo vise reci nego sto je vec receno i sto sama znas

A znam draga…ni meni nije do niceg…sad cekam te konzultacije kod gin pa cemo vidjeti sta dalje.
    Samo da nam je strpljenja jedino to trazim, da ne prosvikamo do tog plusa, treba i odgajati tu djecu i biti normalan

Ja velim da mi je zatrudnit pa da bar muž odhjebem bar na 2 mjeseca hahah 

A prosvikat je valjda u opisu začeća hahahha bit ce,bit ce :) 

Kiky pa ja bi se cak usudila cestitat ti ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Kiky 🥰
    18. Siječanj 2021. 10:05

Tonkica111

Kiky 🥰

Imaš i u dm i u ljekarnu, gledaj gdje ti je bliže da se što prije popiškiš hahahahaha

😂😂😂😂😂 sutra poslje posla idem prvo u dm pa ako tamo nema onda u ljekarnu. Kupit cu ih vise i digutalni i obicne hcg. Dal se taj digitalni isto moze popodne piskit ili s jutarnjim? Muz mi ne vjeruje da sam trudna... tako da moram sutra napravit test

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

18. Siječanj 2021. 10:10

Daj Kiky veceras odi u d&m, ima neki koji kradi do 21 h sigurno, ajde zbog nas, ovaj mjesec je pun tuznih minusa , daj nam jednu plusčinu😊

18. Siječanj 2021. 10:11

Kiky digitalni pokazuje od 10 dpo, mozes ga veceras napravit ja mislim, pokazat ce ti😄

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Siječanj 2021. 10:11

Kiky 🥰

Tonkica111

Kiky 🥰

😂😂😂😂😂 sutra poslje posla idem prvo u dm pa ako tamo nema onda u ljekarnu. Kupit cu ih vise i digutalni i obicne hcg. Dal se taj digitalni isto moze popodne piskit ili s jutarnjim? Muz mi ne vjeruje da sam trudna… tako da moram sutra napravit test

Najbolje s prvim jutarnjim, ali posto si T mozes i kasnije pisnuti mora pokazati +! 

18. Siječanj 2021. 10:13

https://www.dm.hr/clearblue-digital-test-za-utvr-ivanje-trudnoce-s-pokazateljem-tjedana-p4084500759749.html

Evo provjeri raspolozivost i trk po test ili ti ili muz, da mu dokazes da si trudna😄 koje simptome imas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.