A joooj ništa mi ne govori. Od pustih umišljenih simptoma do sada (za koje sam kasnije skužila da su mi isti svaki ciklus, samo nisam pažnju obraćala) sad imam nešto novo. Tamo od 4 ili 5dpo imam grčiće lagane i kontinuirane tokom dana. Svaki dan. To mi sad škaklje mozak malo.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Zoe mi se pratimo po dpo. Meni lutealna faza traje 13 dana. Tebi?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
A di nam je trudnjaca Kiky?
Upravo sam čula jednu lijepu priču..par pokušavao godinama i već imali dogovoren ivf i kao probat će zadnji ciklus u kućnoj radinosti ali svaki ubogi dan.
Vele fuj,zgadio im se seks,svaki dan,navečer,strgani od posla ali ajde,nemaju kaj izgubiti..
Cura je ostala trudna cure moje ❤️ Zapravo rodila evo ima dva mjeseca ☺️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Kaća meni je točno 14 lutealna, radi duphastona, ali folikularna faza šeta🙄😅
Zvuče mi dobro ti grcici, znaci test ces preksutra? Jedva cekam😄
_
Pokloncic prekrasno, i meni je prijateljica zatrudnila kad su odustali skroz nakon 3 godine pokusavanja, otisla je kod gina po uputnicu za humanu reprodukciju, kasnije se uspostavilo da je tad vec bila trudna 10ak dana.
Ma prekrasno mi je to cuti, ali me isto jako jako brine, ako stvarno psiha ima tako veliku ulogu ja necu nikada zatrudnit, ne mogu se opustit i ne mogu😰
Ja sam narucila dva pakovanja ovoga FRER kompleta..
https://www.iherb.com/pr/First-Response-Triple-Check-Pregnancy-3-Tests/80265
Dodje ovaj 6 dana ranije, i dva digitalca FRER..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
14$ mi je super cijena, ko prvi put porucuje, ima kupon koji skida 25% sa ukuone cijene.😜
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri nisam nikad narucivala s te stranice, kakva je situacija s dostavom?
A joooj ništa mi ne govori. Od pustih umišljenih simptoma do sada (za koje sam kasnije skužila da su mi isti svaki ciklus, samo nisam pažnju obraćala) sad imam nešto novo. Tamo od 4 ili 5dpo imam grčiće lagane i kontinuirane tokom dana. Svaki dan. To mi sad škaklje mozak malo.
To ti je dobar znak. Prije skoro godinu kad sam doduše imala biokemijsku, imala sam danima kao pms grčeve i to najčešće tokom noći.
Jutro cure.
Na 11dpo prijavljeujem test bijel kao snijeg.
🤕
Bas si mislim da prestanem sa svim. I sa razmisljanjem o T i trakicama i pracenjem sluzi, vitaminima, biljkicama, kapima, pozama, i sve drugo...
Curke, povlacim se na neki period sa foruma. Moram malo sama sa sobom porazgovarati i ne dozvoliti da se ponovno uhvatim u vrtlog svega oko T kao prvi put.
Svima vam zelim puno puno puno srece i velikih ➕
Nadam se od srca da cu vas morati traziti po veselijim temama kad se odlucim vratiti.
Zelim da znate da ste divne zene i toliko podrske i razumjevanja sam samo ovdje nasla. Ljubim vas sve.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Jutro!
Nije bas dobro jutro. Pala temp na 36.3 skoro pa sam i od piskenja odustala. Al ajde da ga popisam. I naravno snjesko snjezic. Stavim vam sliku malo kasnije. Samo sam uletila da vam kazem da ne cekate 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji