Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    17. Siječanj 2021. 18:35

Kiky 🥰

Evo slika, a kao nadzire se neka sjena 🤫🤔
    https://ibb.co/0Cx58F0

https://ibb.co/4ZzXfRH
    Lipa debela sjena drzim 🤞🤞🤞 da tamni

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Siječanj 2021. 18:36

Joja💙

🌈

Kiky neka samo tamni. Ipak je vecer, sutra ujutro pis pis ☘🤞😉

Draga kakvo je stanje kod tebe :*

La bruha nije stigla jos. Sutra ujutro je dan D. Piskim hcg i javim vam odmah. Ali nemam dobar predosjecaj. Danas me je glava bolila a to zna tako pred M 🤷🏼‍♀️ pripremila sam se na snjeska a ako bude plus vjv cu past u nesvijest!

Kiky 🥰
    17. Siječanj 2021. 18:37

Hopeforyou

Kiky 🥰

Kiky sjecam te se na forumu otprije godinu dana kada smo vjecale oko tvojih sjenica pa je bio lijepi pozitivni testic i srce mi se paralo kad sam vidjela da je bila biokemijska a meni i muzu godisnjica braka! Ove godine drzim fige na najjace da se zadrzi,tamni i da nam se javis iz radaone za 9 mjeseci! Super su krenuli pokloni za godisnjicu braka,hvala ti! Koja je iduca od svih vas? ☺️🙈🤭 Necu ti jos cestitati nego kada bude pravi plus,eventualno kad nam srceko prokuca da to bude to! Prosle godine si plakala u ovo vrijeme od tuge,ajmo malo od srece 🥳🥳🥳🤩🤩🤩

Draga moja, da tocno prosle godine nekako u ovo vrijeme je bila biokemijska i to bolna. Bas me bilo ulovilo. Daj Boze da tamni. Ne zelim se previse veselit da ne procurim ali mogu rec da mi srce ipak lupa sto na sat. Sad kako se susi se vise vidi. Idem sad tek muzu pokazat jel on sta vidi

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Pokloncic13
    17. Siječanj 2021. 18:41

Kiky moja E ovo se zove pozitivan test ❤️❤️❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88

Kiky 🥰

Hopeforyou

Kiky 🥰

Kiky sjecam te se na forumu otprije godinu dana kada smo vjecale oko tvojih sjenica pa je bio lijepi pozitivni testic i srce mi se paralo kad sam vidjela da je bila biokemijska a meni i muzu godisnjica braka! Ove godine drzim fige na najjace da se zadrzi,tamni i da nam se javis iz radaone za 9 mjeseci! Super su krenuli pokloni za godisnjicu braka,hvala ti! Koja je iduca od svih vas? ☺️🙈🤭 Necu ti jos cestitati nego kada bude pravi plus,eventualno kad nam srceko prokuca da to bude to! Prosle godine si plakala u ovo vrijeme od tuge,ajmo malo od srece 🥳🥳🥳🤩🤩🤩

Draga moja, da tocno prosle godine nekako u ovo vrijeme je bila biokemijska i to bolna. Bas me bilo ulovilo. Daj Boze da tamni. Ne zelim se previse veselit da ne procurim ali mogu rec da mi srce ipak lupa sto na sat. Sad kako se susi se vise vidi. Idem sad tek muzu pokazat jel on sta vidi

Naravno da vidi. Vidi se iz aviona
    Prije 5dpo godina isto na 11dpo sam imala na istom testu sjenu sjenine sjene koja sad viče mama tu kraj uha 
    Ovi testovi ne ocitavaju lako betu i na malo tamniju crtu od tvoje imala sam digitalni CB 2-3tt
    Bit ce sve ok ❤️
    A sad recept da cujemo 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88

Pokloncic13

Kikymoja E ovo se zove pozitivan test ❤️❤️❤️

A bas 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

3sreca
    17. Siječanj 2021. 18:52

Kiky 😍
    Pa iz prve se vidi. Ne treba nikakav filter. 🎊
    Drzim fige da tamni i da je to to.
    Super 🤞🤞🤞🤞

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

maki994
    17. Siječanj 2021. 18:56

Kiki vidim i ja sjenu 😍😍 drzim fige da tamni i da sve bude uredno 🥰🥰

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    17. Siječanj 2021. 18:57

Kiky, KO DA MI JE SESTRA REKLA DOBRE VIJESTI, tako se osjećam. Presretna sam majkemi. Vidi se bas bas. ❤️❤️❤️🥳 I meni si bas posebno u mislima ostala, bas zbog duge situacije sa biokemijskom i onda jos muz otisao dugo na brod. Pratimo sa tobom i dalje, i nadamo se najboljem. ❤️❤️❤️❤️❤️ Bas prekrasan poklon vama oboma!

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    17. Siječanj 2021. 18:57

Sara🌻

Kiky, KO DA MI JE SESTRA REKLA DOBRE VIJESTI, tako se osjećam. Presretna sam majkemi. Vidi se bas bas. ❤️❤️❤️🥳 I meni si bas posebno u mislima ostala, bas zbog duge situacije sa biokemijskom i onda jos muz otisao dugo na brod. Pratimo sa tobom i dalje, i nadamo se najboljem. ❤️❤️❤️❤️❤️ Bas prekrasan poklon vama oboma!

*druge situacije s biokemijskom

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.