Bas vam hvala od srca na divnim riječima,na rubu suza sam ❤️ Al ne od tuge da se razumijemo,nego ste stvarno podrška i divne,sa svim svojim privatnim borbama nađete snagu za utjehu drugih 😇
Fakat nije žena ženi vuk 🥰
Bas vam svima želim pikove i plusice..zaslužile ste do svemira! ❤️
❤️
Evo ih. Definitivno piskim i predvecer. Al bumo betonirali i danas. 🤣🤣
Bas vam hvala od srca na divnim riječima,na rubu suza sam ❤️ Al ne od tuge da se razumijemo,nego ste stvarno podrška i divne,sa svim svojim privatnim borbama nađete snagu za utjehu drugih 😇
Fakat nije žena ženi vuk 🥰
Bas vam svima želim pikove i plusice..zaslužile ste do svemira! ❤️
❤️
Aj procuri vise da se pratimo i drugi ciklus 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ništa još..ne Pamtim jel mi ikada ciklus bio duži od 27 dana. Još muž veli daj da to odstopamo hahah al nisam od neke volje 🤫
Martina,ti ima da se drmas sad htjela ne htjela 🤭
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ništa još..ne Pamtim jel mi ikada ciklus bio duži od 27 dana. Još muž veli daj da to odstopamo hahah al nisam od neke volje 🤫
Martina,ti ima da se drmas sad htjela ne htjela 🤭
Dug je dan 👍🏻 doci ce 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Muz je u pravu i meni to cesto pomogne 😂
Sanjarka nista kod mene... Simptome imam al vjerojatno pmsa hehe.. Nisam se bas naspavala sinoc, imala nekakve glupe nocne more... Uzas.... Vec znam da cu bit u bedari dok ne procurim a onda krecemo u nove pobjede.. jucer mi je lh trakica bas lijepo potamnila i mislim si ma bit ce danas hcg pozitivan a ono sipak.... bijel ko snijeg (ne trudim se trazit sjene)... Pisnut cu jos navecer lh i hcg svako jutro do menge cisto da imam nesto iscekivat.... Jedva cekam pon da narucim muza na spermio i vec sad me strah nalaza. Ne bi htjela da i on psihicki padne.... Bit ce kako biti mora....
Pokloncic ne bi ti htjela davat laznu nadu, vidim da je i tempica pala, al nije nista gotovo dok ne dodje vjestica.... Drzim ti fige :*
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Evo moje LH od jutros na 9.30. Bas sam imala peh, prva mi pala skroz u mokracu i naravno unistila ju pa sam morala drugu koristit. Imam jos samo dvije ovakve plus iz dma imam jos 4😂 ali one mi nisu bas nesto😂
Uglavnom evo moje trakice
https://ibb.co/wgcFZ5w
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
I dobra vijest mislim da cemo uspjet ulovit i drugi ciklus ako ovaj ne bude, jer su odgodili ukrcaj do 15.2 dragom 🥳🥳🥳🥳
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo moje LH od jutros na 9.30. Bas sam imala peh, prva mi pala skroz u mokracu i naravno unistila ju pa sam morala drugu koristit. Imam jos samo dvije ovakve plus iz dma imam jos 4😂 ali one mi nisu bas nesto😂
Kad piskis hcg? :D
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Tamnija je nego jucer 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Meni su one iz dm super 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji