Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    15. Siječanj 2021. 23:14

Jadni vasi mjehuri Sayuri i Pokloncic danas 🤣🤣🤣 fino spavanac i ujutro piskanje da vidimo crtice kako tamne! I malo optimizma molim! 🤨

2021. M 💗

Sanjarka88
    15. Siječanj 2021. 23:14

SAYURI

BAJO1

Sayuri tebi mogu cestitat to je to . Zelim ti urednu i školsku trudnocu🥰🎊🎊🎊🎊

Joj zene, ne smijem se ja jos radovati, neka….🤭

Cekamo jutro i Hocemo digitalni 🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Siječanj 2021. 23:15

ana0310

Jadni vasi mjehuri Sayuri i Pokloncic danas 🤣🤣🤣 fino spavanac i ujutro piskanje da vidimo crtice kako tamne! I malo optimizma molim! 🤨

😂😂😂😂

15. Siječanj 2021. 23:49

Akcija obavljena. Ugodno sa korisnim 😏.
    Al tko ce docekat vas sta piskite ujutro 🤦‍♀️

Pokloncic13
    15. Siječanj 2021. 23:50

Žene moje,ja mislim da ja vise necu ni piskat. Cekat ću samo gospođu jer me opet boli trbuh onako standardno pred dolazak,a i preblijede su mi trakice za ove dpo Dane.
    Ne da su preblijede,nego je ovo pusto lovljenje boje,a menga je trebala jučer doc 🥴
    Malo sam čitala sada o toj kasnijoj implementaciji i najčešće dolazi u 6tt do spontanog jer je prekasno. 
    Oprostite kaj sam i vama poremetila dane sa svojim ludim trakicama,rastavljanjem i analiziranjem 😩
    I hvala vam beskrajno na podršci ovih dana,čudo ste vi ❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

16. Siječanj 2021. 00:10

Pokloncic draga nasa sve smo mi u istom sosu, i sve smo iste, svaka se nada do zadnje sekunde i nije to nista cudno, nit si ikome poremetila dane, mislim da sve uzivamo u analizi trakica u nadi da ce se negdje nazire crtica jer na kraju krajeva svaka trudnoca je nas zajednicki korak blize cilju, jer to znaci da ce prije i na nas doci red❤️

BAJOMA
    16. Siječanj 2021. 07:41

Lucky🍀

Pijem kavu i nestrpljivo cekam, a testica nigdje, vi spavate 😂😂

I ja zajedno s tobom 😂😂😂
    Dobro ti se tem. podidigla 🤞

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 07:50

Jutrooooo ☕
    Nestrpljivo cekam testove 🥳🥳🥳
    Pokloncic13 nemoj gubiti volju. Ne moze ti biti nakon 2 dana implantacije puno bolja crta.
    Sta se tice kasne implantacije ne volim je bi ja jer ima ogroman postotak spontanih. No s druge strane, ja sam imala 7dpo implantaciju i spontani. Tako da nema tu pravila ni garancije. 
    Nemoj se isprivacat, uzivale smo trazeci s tobom znakove novog života 🥰

SAYURI
    16. Siječanj 2021. 08:12

Jutroo....nemam Ultru ,kupim kasnije za koji sat, a kinez bacio isti rezultat kao i sinoc.....pprcc....to je trebalo biti dosta tamnije jutros cak i na kinezu😔 Vidjet cu sta kaze Ultra kasnije i to je zadnji👌

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    16. Siječanj 2021. 08:24

Lucky🍀

SAYURI

Jutroo….nemam Ultru ,kupim kasnije za koji sat, a kinez bacio isti rezultat kao i sinoc…..pprcc….to je trebalo biti dosta tamnije jutros cak i na kinezu😔 Vidjet cu sta kaze Ultra kasnije i to je zadnji👌

Ajdeee pozuri po tu ultru, kako mozes tako mrtva ladna bit, cekaj ispred ljekarne da se otvori 😂 cekam tvoj test kao da je moj 🙈

Joj subota je, neka me u krevetu malo🥱 Idem kod mame oko 12h pa kupim usput..evo ide slika...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.