Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 11:47

Joja💙

Sanjarka nista kod mene… Simptome imam al vjerojatno pmsa hehe.. Nisam se bas naspavala sinoc, imala nekakve glupe nocne more… Uzas…. Vec znam da cu bit u bedari dok ne procurim a onda krecemo u nove pobjede.. jucer mi je lh trakica bas lijepo potamnila i mislim si ma bit ce danas hcg pozitivan a ono sipak…. bijel ko snijeg (ne trudim se trazit sjene)… Pisnut cu jos navecer lh i hcg svako jutro do menge cisto da imam nesto iscekivat…. Jedva cekam pon da narucim muza na spermio i vec sad me strah nalaza. Ne bi htjela da i on psihicki padne…. Bit ce kako biti mora….
    Pokloncic ne bi ti htjela davat laznu nadu, vidim da je i tempica pala, al nije nista gotovo dok ne dodje vjestica…. Drzim ti fige :*

Da mi cujemo simptome 👆

Stavis sliku lh bar? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    16. Siječanj 2021. 11:49

Joja ajde ti stavi slicku? Ja imam očni skener već 😎
    Ne treba lažna nada,samo nek ona dođe danas da krenem u odbrojavanje od plodnih iliti rasplodnih dana 😅🙊
    Sanjarka misliš lh iz dma?

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 11:51

Pokloncic13

Jojaajde ti stavi slicku? Ja imam očni skener već 😎
    Ne treba lažna nada,samo nek ona dođe danas da krenem u odbrojavanje od plodnih iliti rasplodnih dana 😅🙊
    Sanjarkamisliš lh iz dma?

Da da
    Samo su skupe, 5kom 100kn
    Jbg 😅 skup sport za nas Piskilice 🤦‍♀️

Tonkica111
    16. Siječanj 2021. 11:54

Ja samo prijavljujem menstrualnu bol... 6dpo...na kraju kad dobijem uranjenu M... Nebi bilo prvi put

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 11:55

Tonkica111

Ja samo prijavljujem menstrualnu bol… 6dpo…na kraju kad dobijem uranjenu M… Nebi bilo prvi put

A tesko da ces je dobit 6 dana nakon o 😁
    🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Tonkica111
    16. Siječanj 2021. 11:59

Sanjarka88 🐰

Tonkica111

Ja samo prijavljujem menstrualnu bol… 6dpo…na kraju kad dobijem uranjenu M… Nebi bilo prvi put

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

A eto ako su tipa trakice bile pozitivne zbog kakvih cista a ne ovulacije...kod mene sve nepredvidivo

16. Siječanj 2021. 12:04

Ja sam isto 6 dpo , od prekjučer cijelo vrijeme osjećam neke laganije menstrualne grčeve, ali mislim da mi je to od duphastona kao i prošli mjesec, svi simptomi pms-a puno izraženiji. Ja sam muža ispratila na aerodrom pa sam u teškoj depresiji, baš bi voljela da sam trudna ovaj ciklus više nego ikad, da me to razveseli i da se zaokupiram time. Ali nisam ja te sreće😅

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 12:04

Tonkica111

Sanjarka88 🐰

Tonkica111

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

A eto ako su tipa trakice bile pozitivne zbog kakvih cista a ne ovulacije…kod mene sve nepredvidivo

A bazalnu ne mjeris? 

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 12:05

zoe🌸

Ja sam isto 6 dpo , od prekjučer cijelo vrijeme osjećam neke laganije menstrualne grčeve, ali mislim da mi je to od duphastona kao i prošli mjesec, svi simptomi pms-a puno izraženiji. Ja sam muža ispratila na aerodrom pa sam u teškoj depresiji, baš bi voljela da sam trudna ovaj ciklus više nego ikad, da me to razveseli i da se zaokupiram time. Ali nisam ja te sreće😅

Nikad ne znas ❤️ navijamo za tebe na najjace ❤️

Pokloncic13
    16. Siječanj 2021. 12:08

Bome Zoe da..tebi bi plus došao sad u toj situaciji kao budali samar zato 🤞🤞
    Ma znaš kaj ja ću onda ovaj ciklus investirati u te iz dma za sto kn. Ako su tako dobre,vrijedi pokušati.
    Imam još i od cb digital trakice pa da sam bas ziher ziher..al slapa od menge nikako da dođe..

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.