Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    16. Siječanj 2021. 10:12

Jutro žene ❤️ Evo meni tempica otišla u nizine,glava me ubija tako da će i ona svaki tren sada i bas jedva čekam da dođe jer je ovo bas bilo ludo i blesavo 🤭🤣
    Sad će Sayuri spasiti situaciju 😉

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 10:17

Pokloncic13

Jutro žene ❤️ Evo meni tempica otišla u nizine,glava me ubija tako da će i ona svaki tren sada i bas jedva čekam da dođe jer je ovo bas bilo ludo i blesavo 🤭🤣
    Sad će Sayuri spasiti situaciju 😉

Eto na!
    No dobro. Bolje i to nego tako slabsna sjena na 13dpo i kasna implantacija?
    Zar ne? 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    16. Siječanj 2021. 10:27

Ma apsolutno..da je sve u redu,i tempica bi bila viša i crta daleko tamnija tako da zaista ne mogu dočekati da krene jer to znaci nova nada 🤞❤️☺️
    Al sad zaista čekam Sayuri ko ozebli sunce 😅

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Kaća
    16. Siječanj 2021. 10:46

Ufff jebemu poklončić. Novi ciklus, bar da više ne mozgaš 🤘

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

16. Siječanj 2021. 11:01

A misa mu zenske za testice. No, ja opet kazem. Vjeciti optimista. 🤣 Dok M ne dode ja se nadam. Pa nadam se i za vas plusicima 🤞

16. Siječanj 2021. 11:04

Pokloncic13

Žene moje,ja mislim da ja vise necu ni piskat. Cekat ću samo gospođu jer me opet boli trbuh onako standardno pred dolazak,a i preblijede su mi trakice za ove dpo Dane.
    Ne da su preblijede,nego je ovo pusto lovljenje boje,a menga je trebala jučer doc 🥴
    Malo sam čitala sada o toj kasnijoj implementaciji i najčešće dolazi u 6tt do spontanog jer je prekasno.
    Oprostite kaj sam i vama poremetila dane sa svojim ludim trakicama,rastavljanjem i analiziranjem 😩
    I hvala vam beskrajno na podršci ovih dana,čudo ste vi ❤️

Nemas se ti sta isricavat i barem ovdje nitko nikom ne zamjera nista. Jer ono sto osjecas ti i za cim tezim, osjecamo i mi ovdje i predobro te razumijemo. Jer mi smo ti a ti si mi. Tako da...polako...kad osjetis pritisak, daj sebi vremena.  A ostalo ce doc na svoje ❤🤗

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 11:07

🦋Anitram1982🦋

Pokloncic13

Žene moje,ja mislim da ja vise necu ni piskat. Cekat ću samo gospođu jer me opet boli trbuh onako standardno pred dolazak,a i preblijede su mi trakice za ove dpo Dane.
    Ne da su preblijede,nego je ovo pusto lovljenje boje,a menga je trebala jučer doc 🥴
    Malo sam čitala sada o toj kasnijoj implementaciji i najčešće dolazi u 6tt do spontanog jer je prekasno.
    Oprostite kaj sam i vama poremetila dane sa svojim ludim trakicama,rastavljanjem i analiziranjem 😩

Nemas se ti sta isricavat i barem ovdje nitko nikom ne zamjera nista. Jer ono sto osjecas ti i za cim tezim, osjecamo i mi ovdje i predobro te razumijemo. Jer mi smo ti a ti si mi. Tako da…polako…kad osjetis pritisak, daj sebi vremena. A ostalo ce doc na svoje ❤🤗

Divno receno ❤️

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 11:11

Pokloncic13

Ma apsolutno..da je sve u redu,i tempica bi bila viša i crta daleko tamnija tako da zaista ne mogu dočekati da krene jer to znaci nova nada 🤞❤️☺️
    Al sad zaista čekam Sayuriko ozebli sunce 😅

Ma da.... 
    Mene je zato i strah radit testice 
    Onako ako ne vidim sjenu na neke prihvatljive dane za neku normalnu ranu implataciju, ili ako ta sjena ne tamni kako sam ja zamislila, ili je svjetlija nego sta ja mislim da bi  trebala biti.... Sve mi to radi konfuziju u glavi.
    Iako sam svjesna da radila ili ne radila ja testice stvari se odvijaju kako vec je..... Ma pokusavam suzbit taj strah za sad neuspjesno Al eto bude valjda
    Jer istinska sam piškilica 😂

Pokloncic13
    16. Siječanj 2021. 11:15

Bas vam hvala od srca na divnim riječima,na rubu suza sam ❤️ Al ne od tuge da se razumijemo,nego ste stvarno podrška i divne,sa svim svojim privatnim borbama nađete snagu za utjehu drugih 😇
    Fakat nije žena ženi vuk 🥰 
    Bas vam svima želim pikove i plusice..zaslužile ste do svemira! ❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

16. Siječanj 2021. 11:20

Lucky🍀

🦋Anitram1982🦋

Pokloncic13

Nemas se ti sta isricavat i barem ovdje nitko nikom ne zamjera nista. Jer ono sto osjecas ti i za cim tezim, osjecamo i mi ovdje i predobro te razumijemo. Jer mi smo ti a ti si mi. Tako da…polako…kad osjetis pritisak, daj sebi vremena. A ostalo ce doc na svoje ❤🤗

🤗❤️
    Kad da ocekujemo tvoju pikcinu danas 😁

E nemam pojma. Sad sam uradila jednu pa cekam da se osusi pa stavim sliku. Ali mislim da bu danas ili sutra. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.