Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Prosinac 2020. 09:51

Tina Sorry ako nisam zapamtila. Ste vi odradili kakve pretrage do sada? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

tina25
    26. Prosinac 2020. 09:54

Sanjarka88 🦋

Tina Sorry ako nisam zapamtila. Ste vi odradili kakve pretrage do sada?

Ja sam u 8 mj radila papu i bila je uredu, i posto nismo imali bas ciljane odnosne i ja nisam bila sigurna jer imam O gin mi je rekla da do 2mj pratim sa trakicama pa ako se ne desi nista da onda dođem pa ćemo viditi sta dalje...a sada kada sam dobila M išla sam vaditi spolne hormone i hormone štitnjače  pa cekam nalaze, rekli su mi za 2-3 tjedna 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    26. Prosinac 2020. 10:31

Tina iskreno se nadam da si do 2mj trudna žena ❤️
    Mlada si, stignes sve jos 🤗
    Lucky nadam se da se sprema jedan super prirodni folikul 😍
    Ja sam krenula jucer s trakicama
    Za sad miruju, Bumo vidili dalje 🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

tina25
    26. Prosinac 2020. 10:38

Sanjarka88 🦋

Tina iskreno se nadam da si do 2mj trudna žena ❤️
    Mlada si, stignes sve jos 🤗
    Lucky nadam se da se sprema jedan super prirodni folikul 😍
    Ja sam krenula jucer s trakicama
    Za sad miruju, Bumo vidili dalje 🤞🏻

Hvala ti 🥰 ja jesam mlada ali m ima već godina hehe

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Prosinac 2020. 11:36

Joj ja se bas nadam nekako da ce nas sve krenuti od pocetka godine ❤🤞Bilo bi lijepo. Zasluzile smo sve da ostanemo T i da nas onda brinu neke druge stvari, da pricamo o kolicima, autosjedalicama i kreveticima. 🤰🏼😇

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Prosinac 2020. 13:22

malala

Bok cure. Sutra ću piškiti opet. Imam test 25ml/U. Ne znam hoće moći što pokazati. Naručila s plus ili minus one stop testove i platila brzu dostavu ali to može doći tek u uto najprije.
    Sinoć sise pune i bolne. Jutros ne, samo bradavice bolne. Zato leđa i trbuh ubijaju. Znam da u T boli trbuh ali ovako je bolilo i kad je bila biokem.

Drzim 🍀🤞 nadam se da je sjenica potamnila i da je plusic 😊

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Prosinac 2020. 13:27

Lucky i ja se veselim uzvu ali me je i nekako pomalo strah. Znam kako mi je prosli put bilo kad je rekla da nema vodeceg folikula i nista od O. Do doma sam izdrzala i onda sam se raspala. 
    Sad idem u pola 12 u pon. Zbrisati cu malo s posla. Moram se poslije vratitit raditi pa se nadam dobrim vijestima 🤞
    Samo vi piskite trakice. Ja krecem poslije uzva ako potvrdi gin da ce biti O!
    ---
    Btw sad mi je smijesno kako sam se prepala na pocetku da cu od klomif imati hiper ili vise js 🤣
    Kod mene bude jedna ili nijedna 🙈😅

26. Prosinac 2020. 13:34

malala sretno, drzimo fige za plusic🤞🏻🙏🏻

Ancy kolike nade ulazemo u ovu 2021. ne bi se cudila da odmah ovaj mjesec bude hiper O😝 to prizivamo🤣

Jel probao tko kapsule ili kapi vrkute? Htjela bi bas redovna biti ovaj mjesec s vrkutom, iako ju prosli mjesec nisam redovno pila ucinilo mi se da mi je pomogla s iscjetkom, jer ga inace skoro pa ni nemam. A bojim se da caj ne bi preskocila koji dan, sad kad su blagdani pa nismo doma nego na sto strana uvijek🙄

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Prosinac 2020. 14:06

Zoe ja imam jos negdje te kapi. Pila sam ih neko vrijeme bilo mi je zgodnije nego caj kuhati. Ali mi je finiji caj. Ja si ga skuham ujutro i ponesem u termosici na posao.

26. Prosinac 2020. 14:24

Ma meni je caj isto skroz fin, bez problema ga popijem, samo nemam bas naviku🙄 pa zaboravim, zato sam mislila kombinirati kapsule ili kapi da budem ovaj ciklus skroz skroz redovna.
    Koliko ga popijes dnevno Ancy ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.