Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    21. Prosinac 2020. 07:46

Ancioo cestitam od srca 🥳🎊🎉🎈😺❗bas me razveselio tvoj ➕...  Znaci zaista je tocno da u trudnoci budu pozitivne lh :) 
    Koliko sam skuzila puno cura prijavljuje tamne trakice pred mengu.... Al nije dovoljno da samo potamne...trebale bi bit bas pozitivne u slucaju trudnoce...
    Ja sam jutros reda radi piskila test i negativan... Sutra treba doci menga i onak, jedva ju cekam.... 
    Ko sljedeci piski? :D

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Sanjarka88
    21. Prosinac 2020. 07:52

Joja💙

Ancioocestitam od srca 🥳🎊🎉🎈😺❗bas me razveselio tvoj ➕… Znaci zaista je tocno da u trudnoci budu pozitivne lh :)
    Koliko sam skuzila puno cura prijavljuje tamne trakice pred mengu…. Al nije dovoljno da samo potamne…trebale bi bit bas pozitivne u slucaju trudnoce…
    Ja sam jutros reda radi piskila test i negativan… Sutra treba doci menga i onak, jedva ju cekam….
    Ko sljedeci piski? :D

Da da treba biti pik 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

danchy1990
    21. Prosinac 2020. 07:58

Ancioo cestitaam, čekaj nas u jesenskim,dolazimo brzo 💞

Moja M kreće pa me Lucky skloni sa liste dok O ne bude. Sad sam u onom dosadnom dijelu ciklusa,ali bar mogu vas ostale bodriti 😁

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    21. Prosinac 2020. 08:19

Lucky🍀

Ancy M mi je normalna bez obzira na andol, i ja sam mislila sta ce to sad bit, ali evo cetvrti dan je i vec jucer je bila slabija, tako da se nista nije promijenilo u odnosu na dosadasnje cikluse.
    Danchy upadas samnom u vlak cekanja O, nadajmo se da ce na vrijeme 🤞🏻

Kod tebe nema klomifena ovaj mjesec? Imaš plan ili opušteno?
    Ovaj mjesec je kod mene O bila na 22dc,i to je super s obzirom na moje duge cikluse. M na 14dpo,školski 👌.
    Potvrđujem da ovaj čaj radi svoje,napokon se pokrenulo na bolje. Još da dođe do T 🤞.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    21. Prosinac 2020. 09:10

Anci, ČESTITAM 🎉🥳🎉 Bilo je preočito i sa onom trakicom! Želim ti urednu i školsku trudnoću, i puuuuno strpljenja do jedno 20-og tjedna trudnoće dok beba ne počne lupat. 😂 Onda ćeš se tek malo smirit, al nece dugo trajat, jer ti neće dat spavat ako mu ne odgovara položaj. Moj meni noćima redovito kuca ako sam na boku, izludi me živu. Al neka, počinjem se navikavat 🥰
    Danchy, žao mi je 💖
    Lucky, javi rezultate. 🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

21. Prosinac 2020. 09:18

Anci cestitke!! 🎉🎊 Sretnu i urednu trudnocu ti zelim od ❤️
    Zaista prekrasan bozicni poklon🥰

Sanjarka88
    21. Prosinac 2020. 09:30

Lucky sretno s nalazima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏

Zao mi je zbog pristiglih mengi i negativnih testova 😔 glavu gore i idemo dalje 🤗

Sara 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    21. Prosinac 2020. 09:46

Divna vijest za ponedjeljak ujutro Anciooo 💫❤️🎉🙏 
    Neka je samo sve u redu,da ide glatko i slatko 😇
    A mene slobodno pisete za 16.1. za iduću,stigla je u punom svom raskosu 🤣

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Prosinac 2020. 10:16

Jel mi se cini ili smo se relativno sinkronizirale. Ima nas dosta sto smo sad dobile M u razmaku par dana 🙈
    Hvala za info lucky 👌

danchy1990
    21. Prosinac 2020. 10:33

Ancy_23

Jel mi se cini ili smo se relativno sinkronizirale. Ima nas dosta sto smo sad dobile M u razmaku par dana 🙈
    Hvala za info lucky 👌

Daa,to sam i ja pomislila. Bar smo mirne za praznike 🤣. Možemo hopsati do mile volje. Još ako su plodni dani kud ćeš bolje 

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.