Lucky i Sanjarka bas sam vjerovala ovaj mjesec u vas,tempica simptomi sve je bilo savršeno. Netko se opasno igra sa nama ali krenut će nas već idući mjesec 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Lucky i Sanjarka bas sam vjerovala ovaj mjesec u vas,tempica simptomi sve je bilo savršeno. Netko se opasno igra sa nama ali krenut će nas već idući mjesec 🤞
Ma budeeeee
2021. Bude sretna za sve nas ❤️❤️❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro svima😘
Joj koji mjesec🙈 za 11dpo jos ima nade🤞🏻🙌🏻
Iduci mjesec je nas❤️
Meni sinoc javila prijateljica da je trudna, i osjecam se grozno😅 ne mogu opisati to, presretna sam radi nje, istinski, plakala sam od srece i uzbudjenja kada me nazvala.. stvarno mi je drago, a onda poslije sto pitanja u glavi, kako nekome slucajno se desi, bez imalo truda, a meni uz sto preparata i sav trud nikako, joj, bas los osjecaj 🙆🏼♀️😬 bas sam koza🤣
Ajde ja sad bar mogu bacit jos koji IPL tretman, odradit koji trening, popit koju casicu (puno casica) 🥳 sve ima svoje cari 😁
Znaci moj muz je odlucio kupiti mi ipl uredaj za bozic bas sad ove godine kad sam trudna i ne mogu to koristiti 😂
Cure sretno onda iduci ciklus, doc ce i vasi plusici uskoro 🤗🤗🤗🤗🤗
2021. M 💗
Dobro jutro svima😘
Iduci mjesec je nas❤️
Meni sinoc javila prijateljica da je trudna, i osjecam se grozno😅 ne mogu opisati to, presretna sam radi nje, istinski, plakala sam od srece i uzbudjenja kada me nazvala.. stvarno mi je drago, a onda poslije sto pitanja u glavi, kako nekome slucajno se desi, bez imalo truda, a meni uz sto preparata i sav trud nikako, joj, bas los osjecaj 🙆🏼♀️😬 bas sam koza🤣
Skroz je normalno da se tako osjećaš, meni je takva cijela ova godina. Puno trudnica u obitelji i skoro sve smo trebale roditi u rujnu. Moj spontani me psihički bacio na dno. Došao rujan,jedna po jedna rađaju a ja sve gore. Tek sad mogu reći da sam se izvukla i da se veselim svakoj novoj trudnoći i bebici. Nisi jedina sa takvim osjećajima samo rijetko pričamo o tome 💞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ajde ja sad bar mogu bacit jos koji IPL tretman, odradit koji trening, popit koju casicu (puno casica) 🥳 sve ima svoje cari 😁
To je to Lucky moja draga! Pozitivan stav i doci ce sve na svoje. E a znas sta sam ja procitala negdje Procitala sam da nakon prestanka koristenja klomifena on u sljedecem prirodnom ciklus jos uvijek moze djelovati tako da dode do O. A ako ti se oduzi ciklus uvijek postoji duphaston da ga dovede u red
Ma biti ce to sve 5!
Dobro jutro svima😘
Iduci mjesec je nas❤️
Zoe i ja sam tako nesto pisala prije par mj kad smo saznali da nam je u obitelji bliska osoba T. Bilo mi je grozno. Umjesto srece ja ljubomorna tuzna isfrustrirana jer meni ne ide...Ono mix emocija totalni. I to je sve normalno. Jos uvijek me pecne kad cujem da je netko T i to pogotovo kad su bez jebemti ostali trudni. Al sta je tu je. Kad tako nesto cujem samo si ponovim ovo..Neka im je sa srecom, doci ce i moja beba uskoro.
Znaci moj muz je odlucio kupiti mi ipl uredaj za bozic bas sad ove godine kad sam trudna i ne mogu to koristiti 😂
Cure sretno onda iduci ciklus, doc ce i vasi plusici uskoro 🤗🤗🤗🤗🤗
A i ja skicam ipl za Bozic...ali sam neodlucna stalno mislim ostati cu T pa necu moci koristit. A realno od 9 mj do sad sam mogla napraviti tretmana i tretmana hahahah
Ana 0310 a nista cekat ce te ipl pa ce u pogon za par mjeseci, ali svakako je dobra stvarcica 👌🏻👌🏻
Ancy da to sam i ja citala, al kak nisam jedan ciklus ni odreagirala onda sam skepticna 😅 a vidjet cu, necu se zamarat, sad nek produ blagdani pa ako ne dode M ici cu kod gina, ali polako mi tempica pada pa ce ona doc, ovaj put bas ide sporo.
Samo pozitivno cure, jos je toliko lijepih stvati kojima se mozemo veselit mimo trudnoce i zato uzivajmo ❤️
Taman posaljem odg i pomislim si pa ja nisam odreagirala jedan ciklus a pila sam klomi. hahaha
A dobro moramo misliti pozitivno. I ja se veselim blagdanima. I veceras nam dolaze frendovi na veceru. Radimo slavonsku veceru. Pole krumpira, dinstano zelje i domaca pecena kobaja. Cvarci za predjelo i umjesto cipsa haha i domace vino Bas se veselim druzenju i svim ovim lijepim danima pred nama
Ana 0310 a nista cekat ce te ipl pa ce u pogon za par mjeseci, ali svakako je dobra stvarcica 👌🏻👌🏻
Ancy da to sam i ja citala, al kak nisam jedan ciklus ni odreagirala onda sam skepticna 😅 a vidjet cu, necu se zamarat, sad nek produ blagdani pa ako ne dode M ici cu kod gina, ali polako mi tempica pada pa ce ona doc, ovaj put bas ide sporo.
Samo pozitivno cure, jos je toliko lijepih stvati kojima se mozemo veselit mimo trudnoce i zato uzivajmo ❤️
Taman posaljem odg i pomislim si pa ja nisam odreagirala jedan ciklus a pila sam klomi. hahaha
A dobro moramo misliti pozitivno. I ja se veselim blagdanima. I veceras nam dolaze frendovi na veceru. Radimo slavonsku veceru. Pole krumpira, dinstano zelje i domaca pecena kobaja. Cvarci za predjelo i umjesto cipsa haha i domace vinoBas se veselim druzenju i svim ovim lijepim danima pred nama
Di zivis da i ka dodem, svida mi se 😂
Zapadni dio Zagreba! Slobodno svrati hrane uvijek ima heheh
Sortiraj odgovore
Najstariji