Lucky i Sanjarka prosvjetlite me onda koju da sutra ujutro pisnem? Imam kineze koje dobijem uz lh na poklon i trakicu iz mullera na kojoj pise da je 25 osjetljivost :/ ... Kinezi su mi katastrofa ... Ja na njima UVIJEK vidim crticu.. al doslovno.... Sad vec to znam pa kad krenem piskit najprije dobro pregledam jel ima negdje nekakvih crtica ostecenja i slicno, pa si sacuvam zivce.... 🧐🧐🧐🧐❗ S druge strane, mislim da ova iz mullera nije dovoljno osketljiva za 11dpo...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Lucky i Sanjarkaprosvjetlite me onda koju da sutra ujutro pisnem? Imam kineze koje dobijem uz lh na poklon i trakicu iz mullera na kojoj pise da je 25 osjetljivost :/ … Kinezi su mi katastrofa … Ja na njima UVIJEK vidim crticu.. al doslovno…. Sad vec to znam pa kad krenem piskit najprije dobro pregledam jel ima negdje nekakvih crtica ostecenja i slicno, pa si sacuvam zivce…. 🧐🧐🧐🧐❗ S druge strane, mislim da ova iz mullera nije dovoljno osketljiva za 11dpo…
Kinez Def jer je osjetljiviji
Sta se mullerove tice, meni je zadnji put na 10dpo bila pozitivna 🤷♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky nebi stavila hcg da lovimo sjenu? 😂😂😂
Mislim da se i moja gospođa priprema, cijeli dan grcevi i pritisak
Jedva cekam da procurim i ostavim ovaj ludi ciklus izad sebe 😂
Miir curke !!! Ne spremaju se nikakve gospođe ni vještice !!! Potjerat cemo ih ca !!! 😺
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja ja koliko dugo pokusavam jako malo sam piskila hcg 😂 uooce nemam a njima nekog iskustva, a imam hrou easy@home testica i pisnula sve skupa mozda 3, tako da ja i testovi bismo vas na ti 🙈
Sanjarka pisnula sam, pogledala, bacila u smece jer na 18dpo da ista ima vristalo bi 😂😂
Ja bi narucila te Easy@home, odakle si ih ti?
Sanjarka ja iduci ciklus krecem s easy@home pa javim iskustva, ja sam ih narucila s amazona ali sestri na adresu u Njemacku, njima dodju za 2-3 dana, pa ce mi ih ona donijeti za Bozic😂 kombinacije🙈🙈
A mozda ti nece ni trebati 😜😜🤞🏻
Sretno sutra svima s testicima🍀🍀🍀 razveselite nas s kojim pozitivnim❤️
Moje su Femometer sa Amazona i super sam zadovoljna. Pik su super pokazale, još da hcg plusic pokaže 😁
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Mene trbuh probada i kruli ko da cu dobit, valjda nece doc 7 dana prije 😂😂
Bas sam sva napeta. Jos ova temperatura ne pada, a govori muz ili si trudna ili je korona 😂 Bit ce prije ovo drugo da cu pokupit nego pozitivan test
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja bi isto te easy at home lh. I mogla bi ih naruciti preko amazona kod sogorice u njem na adresu pa da mi ona posalje. Ali ne zelim da vidi sto narucujem. Ja nikome nisam rekla da ponovo pokusavamo. Zna samo moj muz i vi tu 😅🤣
Tako da cu se zadovoljiti sa ovim plavim lh ovaj ciklus 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji