Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    17. Prosinac 2020. 08:37

Lucky nista nije gotovo dok ne dodje vjestica
    Ja prijavljujem simptome bolnih grudi, danas me lagano bole i trbuh me nesto probada. Nije jako ali imam osjecaj napuhanosti. Danas 7dpo. Ko ce izdrzat jos 7 dana.... 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Joja 🙏
    17. Prosinac 2020. 08:41

Lucky, zao mi je zbog tempice.... Bit ce sljedeci ciklus dobitan sigurno... Uzivaj na godisnjem.,
    Sanjarka jedva cekam da vidim sta ce ti sutra graf pokazat.... Velike nade ulazem u tebe hehehe... 
    Pokloncic, Danchy kako je kod vas? 
    Ajmo zene drage pa mora netko plus dobit ovaj ciklus!! 

Zapravo, sve manje vjerujem tim temperaturama... Sto puta mi se dogodilo da mi poraste tempica savrseno, a dodje menga.... S druge strane, nekad mi tempica padne tek na drugi dan vjestice.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    17. Prosinac 2020. 08:48

I zaboravih nadodat, meni bazalna isto visi o niti.... Prijavljujem bolne cicke i nista vise 😔 javim kad pisnem lh

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    17. Prosinac 2020. 08:54

Malala dobro si to napisala hehehe... mora se i to jednom promijenit... Mozda nismo otkrile pravi pripravak ahahah.. 
    Kiky ooo pa i ti napredujes. Mogla bi i ti uskoro pišnut koju lh trakicu da vidimo jel tamni ;)

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

tina25
    17. Prosinac 2020. 09:02

Jučer smo m i ja išli do trgovine i uzela sam nam jeger, kao pita on šta će ti...oko badnjaka i božića bi trebala biti O, da se napijem i ostanem trudna a on onako blijedo gleda u mene nije mu jasno hahahaha

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

danchy1990
    17. Prosinac 2020. 09:10

Joja💙

Lucky, zao mi je zbog tempice…. Bit ce sljedeci ciklus dobitan sigurno… Uzivaj na godisnjem.,
    Sanjarka jedva cekam da vidim sta ce ti sutra graf pokazat…. Velike nade ulazem u tebe hehehe…
    Pokloncic, Danchy kako je kod vas?
    Ajmo zene drage pa mora netko plus dobit ovaj ciklus!!

Zapravo, sve manje vjerujem tim temperaturama… Sto puta mi se dogodilo da mi poraste tempica savrseno, a dodje menga…. S druge strane, nekad mi tempica padne tek na drugi dan vjestice….

Mene samo desna cica boli i to nekak čudno kod bradavice. S obzirom da od kiretaže nisam nikako imala bolne grudi ovo je nešto novo. Ali to mi nije neki simptom T prije da je M.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Kiky 🥰
    17. Prosinac 2020. 09:13

Joja mogla bi popodne jednu pisnut. Ni neznam koliko ih imam, mislim da ih nemam vise puno. 
    Ja i mm cemo se isto napit za Badnjak, to nam je u planu😂😂 Jedino ako bude pozitivan test onda sipak. 😂😂😂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Prosinac 2020. 09:18

Malala ni meni ti to nije jasno kako ne bude plus a stvorimo kako si lijepo rekla idealne uvijete za spajanje js i spermica 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ izgleda da tu treba imati i malo srece!
    ---
    Ma i ja cu sto opustenije probati. Orahovac i domacu rakiju imam 🥃 kao i domace vino 🍷fali mi samo tonic za gin i ja sam spremna. Haha 
    Ne pijem cesto ali eto dolso mi je sad i mislim da ce biti lijepi opusteni blagdani sa finom klopicom i kojom casicom 👌😍

Joja 🙏
    17. Prosinac 2020. 09:25

Ako sad ne uspijem zatrudnit, sljedeca ovulacija trebala bi bit 1.1. tako da vec planiram otici s muzucem na neki vikend izlet ❤️ ako nas ne zatvore opet hahah... Nikad se ne zna sta moze bit u ovo ludo vrijeme korone

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    17. Prosinac 2020. 09:28

Lucky🍀

Svima nam je došlo da pijemo
    inače ja sam sad dobila svog gina i reko mi je bilo koji dan iza 18h da me može naručit da donesemo vojsku samo mora bit 3-5 dan apstinencije. Pa si razmišljam ajde ako ne dođe M danas do kraja dana bacit ćemo keksić, ako dođe bacit ćemo ručni rad i u pon mogu odnijet uzorak, zakon!

Uuu predobro.... 
    Draga, i ja bi muza slala na spermio ako ne uspijemo... Jel to trazim svog ginekologa uputnicu ili on svoju doktoricu? 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.