Ocajnicka zadnja opcija 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma napravit cu to 100% kad dodem s posla samo da dode nakon sto pisnem 😅 mozda me bar ujutro doceka kad se probudim 😂
Vidit ces haha
Evo moje trakice od prije 15min
https://ibb.co/mb0Tpy8 na 7dpo.
Bas sam si mjerila temperaturu, 37.2 je. Inace ne mjerim bazalnu ali kako zbog posla stalno mjerimo, uvijek mi se vrti oko 36.7, 36.8
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo moje trakice od prije 15min
https://ibb.co/mb0Tpy8 na 7dpo.
Bas sam si mjerila temperaturu, 37.2 je. Inace ne mjerim bazalnu ali kako zbog posla stalno mjerimo, uvijek mi se vrti oko 36.7, 36.8
Samo neka tamni 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Moja LH katastrofa !! Necu ih vise ni piskit.... Do prije mjesec dana sam hcg trakice vrtila ko suncokret i lovila sjene, sad sam pocela i s lh !!! Ova izolacija upropasti ljude ahahaha
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Curkeee,nije me bilo dugooo,ali vas pratim tu u tisini iza ekrana 😂 lucky ja mislim da bi ti trebala piskiti test unatoc padu temperature ako kasni,a i da je test negativan brze ces procuriti,meni je tako znalo biti da bi par sati nakon minusa procurila.
Evo ja sam danas na 47DC, ovulacija ocito NIje bila tamo 17.11. Jer sam ulovila pik,jer sam 1.12 trebala dobiti,tako da pretpostavljam do ovulacije nije ni doslo i ovo je drugi ciklus u zadnja 4mj da je ovako dug,dobila sam u 8mj,pa 11mj i sad jos uvijek cekam...razmisljam mozda nakon praznika obaviti privatni pregled negdje u zagrebu ali ne znam kako se krecu cijene i kakvi su koji doktori,pa ako ima koja preporuke samo dajte i sretno svima koje sutra testirateee 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Moja LH katastrofa !! Necu ih vise ni piskit…. Do prije mjesec dana sam hcg trakice vrtila ko suncokret i lovila sjene, sad sam pocela i s lh !!! Ova izolacija upropasti ljude ahahaha
😂😂😂😂😂
Dobro dosla u klub
Ja sam se s hcg opametila tj lose iskustvo me opametilo
Sad cu morat radit na skidanju s lh jer su me one spizdile ovaj put 😂😂😂😂
Samo mamicu mu, sta da pišam onda????
Lucky ajme da, dobru staru metodu odštopavanje sam skroz zabrovila
Navali pa do sutra potok 😂😂😂
Piskila nisi?
Lucky ti si imala one trakice easy home?
Moja LH katastrofa !! Necu ih vise ni piskit…. Do prije mjesec dana sam hcg trakice vrtila ko suncokret i lovila sjene, sad sam pocela i s lh !!! Ova izolacija upropasti ljude ahahaha
😂😂😂😂😂
Dobro dosla u klub
Ja sam se s hcg opametila tj lose iskustvo me opametilo
Sad cu morat radit na skidanju s lh jer su me one spizdile ovaj put 😂😂😂😂
Samo mamicu mu, sta da pišam onda????
Pa kad uopce nismo tocne, nedaj boze da je prazan hod i da se po nicemu ne pisa 😂😂😂
Hahhahahhaha
Nedo Bog takvog neceg 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji