Lucky, Sanjarka nemojte bit negativne, dok vjestica ne stigne nadamo se🥰🤭
A ako stigne, ovaj mjesec to moze biti i pozitivno, malo opustanja nece nikome naskoditi za blagdane😄😄
Htjela sam vas pitati, posto prvi puta ovaj ciklus pijem duphastone, jeste vi primijetile ikakve nuspojave od njega? Ja sam toliko nervozna, placljiva, inace nisam nikada takva😭
Bas imam promjene raspolozenja, a do pred koji dan sam bila smirena skroz. Bas se osjecam grozno, pa prenesem nervozu na jednog muza🤦🏼♀️
Meni jako otvara apetit... Za poludit... I placem ko luda.... Uglavnom kakav god da ti je pms, uz duphaston sve ce ti se utrostrucit....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ancy procitala sam popis nuspojava🤣 bolje bi bilo da nisam. Uh, ako sam ovakva s duphastonom kakva bi ja bila s klomifenima, sve me strah🙈
Lucky divim ti se na strpljenju, ja kad sam sumnjala sam radila testic koji dan prije, i olaksalo mi je to zbrku u glavu kad bi pokazalo da je negativno, barem se ne bi vise nadala. A i imam hrpu testova pa da ih potrosim🤣
Lucky, Sanjarka nemojte bit negativne, dok vjestica ne stigne nadamo se🥰🤭
A ako stigne, ovaj mjesec to moze biti i pozitivno, malo opustanja nece nikome naskoditi za blagdane😄😄
Htjela sam vas pitati, posto prvi puta ovaj ciklus pijem duphastone, jeste vi primijetile ikakve nuspojave od njega? Ja sam toliko nervozna, placljiva, inace nisam nikada takva😭
Bas imam promjene raspolozenja, a do pred koji dan sam bila smirena skroz. Bas se osjecam grozno, pa prenesem nervozu na jednog muza🤦🏼♀️
Meni jako otvara apetit… Za poludit… I placem ko luda…. Uglavnom kakav god da ti je pms, uz duphaston sve ce ti se utrostrucit….
Meni je pms skoro nikakav, imam grceve 2 dana prije, od nekakvih promjena raspolozenja i apetita nista, zato me ovo iznenadilo, to uopce nisam ja🙆🏼♀️
Ko onda sve sutra piski testic samnom? :D ...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ancy procitala sam popis nuspojava🤣 bolje bi bilo da nisam. Uh, ako sam ovakva s duphastonom kakva bi ja bila s klomifenima, sve me strah🙈
Lucky divim ti se na strpljenju, ja kad sam sumnjala sam radila testic koji dan prije, i olaksalo mi je to zbrku u glavu kad bi pokazalo da je negativno, barem se ne bi vise nadala. A i imam hrpu testova pa da ih potrosim🤣
Napravila sam test 13dpo i bio je negativan, od tad cekam i gledam tempicu koja je do sad uvijek tocno na 17 dan pala i dobila bi M, a ovaj ciklus je ajme majko, evo 18dpo a od menge ni M 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Joj oprosti onda, to sam propustila🥺🙆🏼♀️
Steta🤦🏼♀️ A bazalnu moram prouciti jer vidim da je jako dobar pokazatelj svima👌
Ko onda sve sutra piski testic samnom? :D …
Sva paznja je usmjerena na tebe 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky ajde mi pojasni nesto..mislim da si rekla da ti lutealna faza traje 17 dana. Ako ti vjestica ne dode do 17 dpo to znaci da je O bila kasnije nego sto si mislila i sto je FF oznacio ili se lutalna faza produzila? Dal je moguce da se lutealna produzi/skrati iz nekih xy razloga?
Luckyajde mi pojasni nesto..mislim da si rekla da ti lutealna faza traje 17 dana. Ako ti vjestica ne dode do 17 dpo to znaci da je O bila kasnije nego sto si mislila i sto je FF oznacio ili se lutalna faza produzila? Dal je moguce da se lutealna produzi/skrati iz nekih xy razloga?
Iskreno ne znam odgovor, moguce da je O bila dan kasnije makar su trakice posvijetlile kasnije nakon one pikcine, do sad je lutealna uvijek bila 17 dana, i vec taj 17 dan mi padne tempica i dan nakon dode M, sad se pomaknulo za 1 dan sve, ko ce ga znat 🤷🏻♀️
Ma da ko ce ga znati. Nasa tijela su veoma kompleksna. Ne treba to analizirati previse ali bas me zanima zasto to sve tako moze setati, od O koja ne bude uvijek na isti dc pa do lutealne koja bude duza/kraca.
Evo meni je u onom 1 ciklusu sa klomif. bila skolska lut. faza. tocno 14 dana. Sad opet ne mogu usporediti kad nije doslo do O .
Luckyajde mi pojasni nesto..mislim da si rekla da ti lutealna faza traje 17 dana. Ako ti vjestica ne dode do 17 dpo to znaci da je O bila kasnije nego sto si mislila i sto je FF oznacio ili se lutalna faza produzila? Dal je moguce da se lutealna produzi/skrati iz nekih xy razloga?
Iskreno ne znam odgovor, moguce da je O bila dan kasnije makar su trakice posvijetlile kasnije nakon one pikcine, do sad je lutealna uvijek bila 17 dana, i vec taj 17 dan mi padne tempica i dan nakon dode M, sad se pomaknulo za 1 dan sve, ko ce ga znat 🤷🏻♀️
Ma da ko ce ga znati. Nasa tijela su veoma kompleksna. Ne treba to analizirati previse ali bas me zanima zasto to sve tako moze setati, od O koja ne bude uvijek na isti dc pa do lutealne koja bude duza/kraca.
Evo meni je u onom 1 ciklusu sa klomif. bila skolska lut. faza. tocno 14 dana. Sad opet ne mogu usporediti kad nije doslo do O .
Da bas smo cudo prirode 😂 da mi bar ova koza hoce doc, cice me rasturaju imam osjecaj da ce se raspuknut, treba mi olaksanje 😂😂
Pišni test pa ce doc 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji