Dobro jutro curkice,prijavljujem padic temperature i olakšanje jer sad opušteno čekam tetku da dođe da mogu odahnuti i u nove pobjede krenuti.
Čekaj ni Lucky,Sanjarka? Nitko bas? Je... to..😩 možda se još nešto promijeni 🙏
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Joja Ako ne ides privatno, onda mora dragi trazit uputnicu od svoje doktorice.
Mi u Rijeci nemamo gdje privatno napravit spermio, svugdje sam pitala i ne radi nitko. A mom muzu je bed ici preko doktorice jer mu je od frenda mama sestra kod nje. Uvjerena sam da bi svi znali da je isao radit spermio 😂 Ali rekla sam posto sad nije isao, kad se vrati doma za 6mj ima da ide. Imat ce 6mj pripremit se psihicki na to i da krenemo u neke druge vode koje ce nam donesti nasu srecicu 💓
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kiky haha znaci veselje kod muza 😂😂
Meni su javili iz poliklinike da u pon donesem uzorak i pricekam pola sata i odmah mi daju nalaz, ekstra brzo 👏🏻👏🏻👏🏻
Sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kaze moj muzic da mi radije privatno nego da trazi od svoje doktorice 😁
Lucky mozes mi molim te reci o kojoj poliklinici se radi da malo proguglam 🤗
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Lucky super sto spermio može biti tako brzo gotov Prakticki ako je to ok mozes opet pokusati sa klomijem vec u 1 mj i ne gubis vrijeme.
Ma najbolje je privatno. I moj muz bi htio privatno ali eto ovdje nema te mogucnosti sto me bas i cudi. Sve moguce pizdarije imaju ali spermio nemaaa.
Jeste gledale prilog na instagramu mozda od Hane Tabakovic? Upravo sam ga pogledala, ona se isto sprema za potpomognutu. Svaka cast toj zeni sto javno prica o tome, nije mi bas bila simpa ali nekako mi je postala draga kad sam vidila da isto prolazi tesku situaciju.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Lucky joj da prohodnost..ma ja se ne kuzim uopce u te postupke dalje. Nadam se da je kod mene i dragog sve ok, ako sam vec jednom ostala T. A onda s druge strane po forumima svasta procitam pa se pitam jel je ok i da li bi ja ili M trebali na neke pretrage da provjerimo i uvjerimo se da je sve kako treba.
Kiky nedavno sam na nekom portalu procitala da je Hana rekla da je imala operacije mioma na maternici i da pokusavaju. Ni meni nije bas simpaticna ali svaka cast na iskrenosti.
Lucky, Sanjarka nemojte bit negativne, dok vjestica ne stigne nadamo se🥰🤭
A ako stigne, ovaj mjesec to moze biti i pozitivno, malo opustanja nece nikome naskoditi za blagdane😄😄
Htjela sam vas pitati, posto prvi puta ovaj ciklus pijem duphastone, jeste vi primijetile ikakve nuspojave od njega? Ja sam toliko nervozna, placljiva, inace nisam nikada takva😭
Bas imam promjene raspolozenja, a do pred koji dan sam bila smirena skroz. Bas se osjecam grozno, pa prenesem nervozu na jednog muza🤦🏼♀️
Lucky, Sanjarka nemojte bit negativne, dok vjestica ne stigne nadamo se🥰🤭
A ako stigne, ovaj mjesec to moze biti i pozitivno, malo opustanja nece nikome naskoditi za blagdane😄😄
Htjela sam vas pitati, posto prvi puta ovaj ciklus pijem duphastone, jeste vi primijetile ikakve nuspojave od njega? Ja sam toliko nervozna, placljiva, inace nisam nikada takva😭
Bas imam promjene raspolozenja, a do pred koji dan sam bila smirena skroz. Bas se osjecam grozno, pa prenesem nervozu na jednog muza🤦🏼♀️
Ja pijem duphast. Ako nisi citala uputu o lijeku bolje ni nemoj. Popis nuspojava je predugacak. Osobno i ja sam razdrazljivija, nekad sam tako nevoznija a nekad bi plakala na reklamu na tvu. To je jos ok, ono sto me muci je nesanica i vrucina koja me nekad po noci budi. Teze zaspim nego inace , preokrecem se 100x i tako...
Sortiraj odgovore
Najstariji