Joja kak su tebi dugački ciklusi? Meni kao po ff treba tetka doći u petak,ali to mi se čini ful rano,24.dan,pa ni sama nisam pametna jel da se uopće silujem s testom 🤣 a i počinje me boljeti glava sto mi se dešava dva dana prije novog ciklusa inače 😏 doduše i pušim od zivcanoce pa je i to možda 🤭
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Jojakak su tebi dugački ciklusi? Meni kao po ff treba tetka doći u petak,ali to mi se čini ful rano,24.dan,pa ni sama nisam pametna jel da se uopće silujem s testom 🤣 a i počinje me boljeti glava sto mi se dešava dva dana prije novog ciklusa inače 😏 doduše i pušim od zivcanoce pa je i to možda 🤭
Traju mi 27 dana i trebam dobit 22.12. ali pisnut cu u petak jer mužu ponestalo Tribestana a idemo u Polleo u nabavku vitamina pa da ne kupujem bzvz hehehe... nadam se nadam heheh...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ni ja nemogu otvoriti vaše slike,već sam mislila da moram novi mob kupiti 🤣. U čemu je stvar? Nek nas netko prosvijetli. Ovih dana će biti hrpa plusica a nećemo moći vidjeti 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro cure!
Lucky bemti sve! A bas sam se ponadala jako! Nista sad se opusti za blagdane popij nesto odmori se. Znam da si rekla da ides na go. I onda u 1 mj u nove pobjede💪💪💪 sigurna sam da smo u novoj godini trudneee obje🤰🏼
Lucky a bemu misa 😩
I moja je u padu
Hebene bazalne 😂
Ovaj mjesec nas ne ide i gotovo 🤦♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky Tako je valjda trebalo biti. Idemo u jesenske kud puklo da puklo. Imamo sad vremena se tamo ukljuciti. Sigurna sam da se selimo. Ova godina je takva kakva je usrana...pa neka takva i ostane. U novoj cemo sve biti okrugle i debele i pricati o nekim dr stvarima na dr temama 🤰🏼🤞🥰🙏💫😍🍀
Btw ja sam danas napokon gotova sa duphastonima...u sljedecih par dana ocekujem vjesticu. Jedino me ne veseli to sto cu izgleda preko blagdana piti klomi...od 1 tabl me je glava rasturala necu ni pomisljati sto ce dvije napraviti.🙈🙈
Moram se oboruzati neofenima brufenima itd...
I kao sto rekoh - odeee moja tempica, spustila se u nizine, ocekujem lazljivu gaduru vrlo brzo
Ajmo cure bar vi ostale popravite prosjek 🤞🏻🍀
Uzivaj u blagdanima i popij nes i za mene 😅 pa onda u pobjede nove 🥳
2021. M 💗
Ajde Ancy mozda ti treca tura donese srecu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Meni je sad cak malo olaksanje, nema dufica, nema klomija, ne moras pratit jesam popila nisam, opusteni blagdani i go 🤗
Cak ti i zavidim na toj opustenoj atmosferi. Ja se nadam trecoj sreci..stvarno bi htjela da je to sad to jer mi se ne da vise s tim tabletama trovati i to sve pratiti. Iskreno me to sve zamara i stalno sam neka napeta da ne zaboravim popiti koju tabl pa razmisljam kako cu sad na uzv jer bas je nezgodno Bozic i Nova godina. I tak.. najrade bi ja to sve pustila pa neka se dogodi kad se dogodi. Bas sam zasicena svime time a tek mi je 3 ciklus klomija.
Ajme cure,ova godina nas baš zeza,cijela je nekakva čudna i tako će i završiti. Držim nam svima 🤞 da se što prije sve prebacimo na jesenske 💞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji