Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bowlica
    16. Prosinac 2020. 15:44

Pozdrav curke nije me bilo duže vrijeme. U međuvremenu sam obavila sve moguće pretrage da se pripremim za histeroskopiju zbog septuma maternice i nalazi svi spremni. Tako da kad dođe menga javljam se u Petrovu i daju mi termin 6-11dc. Danas mi je 8dc i za 3 dana cu trakice jer kod mene O nikad nije prije 14,15,16 čak i dosta kasnije kako koji mjesec. Malo vas čitam dok sve pohvatam ima vas puno novih. Samo hrabro dalje!

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Pokloncic13
    16. Prosinac 2020. 16:05

Lucky.nemoj me zezat,svi se uzdajemo u tvoju tempicu i simptome,ja očekujem da za bozic obitavas u kupaoni 🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Joja 🙏
    16. Prosinac 2020. 16:09

Pokloncic13

Pratim pratim,do danas mi je varirala oko 36,65 danas je bila 36,80 ravno. Da sam bar ranije iskusavala lh prije očekivane menstruacije pa bi mi bilo jasnije. Ali ja mislim da će mi doc za 2 dana garant. Da mi nije tako skraćen ciklus,već bi sutra pisnula hcg.
    Znaci Bajo je imala negativne lh,a bila trudna? Lucky,ja naručila pre seed. Ima da malci jure formulu između Bozica i nove godine 🤣😇

Ma tvoj graf pratim uredno hehe... Tebi je super tempica...
    Pitanje je bilo za zoe_r, valjda sam nesto krivo oznacila u citatu pa je ispalo da tebe pitam....  Pa da ponovim....

Zoe_r draga, pratis li bazalnu temperaturu ? :)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

16. Prosinac 2020. 16:34

Joja💙 ja bazalnu ne pratim, iz razloga sto radim u smjenama, i onda mi vrijeme budjenja jako varira i broj sati koje spavam takodjer. Bas jako varira,  i onda vjerujem da mi ne bi bilo pouzdano.
    Zato sam se odlucila osloniti na trakice, narucila sa stranice plus ili minus, i dosle su mi zelene. I bas sam imala problem s iscitavanjem rezultata. 🤦🏼‍♀️ Iduci ciklus se prebacujem na easy@home pa cu probati s njima🤞🏻

Sanjarka88
    16. Prosinac 2020. 16:46

Pokloncic13

https://ibb.co/qddZHNT
    Evo ja pisnula LH..ne vidim bas neki napredak 😅😅

Meni ovo izgleda skroz dobro 😁😁😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Prosinac 2020. 16:49

Ovo je moja lh proslu t na 25dc, tj 13dpo
    https://ibb.co/2YpRnKp

I zato me sad strah pisnit ovu rozu, ako nije blizu ovoga mogu se pozdravit sa T 😂

Sanjarka88
    16. Prosinac 2020. 16:49

Lucky kakve su tvoje lh? 

Sanjarka88
    16. Prosinac 2020. 16:50

Pokloncic13

Pratim pratim,do danas mi je varirala oko 36,65 danas je bila 36,80 ravno. Da sam bar ranije iskusavala lh prije očekivane menstruacije pa bi mi bilo jasnije. Ali ja mislim da će mi doc za 2 dana garant. Da mi nije tako skraćen ciklus,već bi sutra pisnula hcg.
    Znaci Bajo je imala negativne lh,a bila trudna? Lucky,ja naručila pre seed. Ima da malci jure formulu između Bozica i nove godine 🤣😇

A 12 dana ti je lutealna? 

Matkiša 😎
    16. Prosinac 2020. 16:52

Evo mene, kasno palim. Baksuz-anje se nastavlja, pokupila urinarnu infekciju, dobila antibiotik.... I još uvijek strogo mirovanje jer su jajnici poludili očito 😅 i tako provodim dane u krevetu i wc-u 🤷‍♀️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sanjarka88
    16. Prosinac 2020. 16:56

Mattan

Evo mene, kasno palim. Baksuz-anje se nastavlja, pokupila urinarnu infekciju, dobila antibiotik…. I još uvijek strogo mirovanje jer su jajnici poludili očito 😅 i tako provodim dane u krevetu i wc-u 🤷‍♀️

Uh 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.